rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Egy ilyen gyors konvertet kérhetnék a Le Mans pályámról? Tudom, hogy nem rF2 szint, de nekem kellene. 😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Alexease
T5 Audi video, a palya sajat, „gyors” konvert😊 A nyomvonalon kivul eleg hitvanyul nez ki, se realroad se semmi, nem publikus😛

Bar ez a palya hivatalos BES helyszin, igazabol azzal kellett volna tesztelni, ha mar olyan MOD is van😛

Alexease
En is kiprobaltam, de annyit valoban nem er meg. Se kinezetre, se vezetesi elmenyre nem olyan jo. Meg a gyari ISI autok is kerdesesek lennenek penzert, egyenkent. Legalabbis igy, kicsit bugosan, hianyosan, baltaval faragva.

Persze hulyen hangzik, hogy ezert nem fizetnek, de az iR/SRW/R3E-ert meg rendszeresen tejelek😉 De azok mogott komoly ceg van, jar moge szolgaltatas es ingyen tartalom (palyak, SRW), folyamatos frissites, hivatalosak az autok.

Raadasul, ez egyertelmuen moding alap, itt mashogy all hozza az ember😄
b-type
a T5 demo alapján nem hinném hogy kifizetek 10 euro-t a sorozatra.
Nem rossz, de nem is ájultam el.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Kezd kulturaltabb lenni a tukrozodes is. A kepminoseg mst masodlagos, kivagtam, kicsinek mentett JPG😄

Szabi
T5 😄

"Nulla tenaci invia est via"

V43 1105
Ez nem az LMT féle DTM mód?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hát hmm a hálozathoz nem igen értek😄
Van egy média szolgáltatótól kapot wifis hubom aztán egy osztó.
Mit is kéne beállítanom?
Bocsánat tudom nem ide vág de a játékkal kapcsolatban van.

Alexease
Bakker, akkor errol lecsusztam😉 Tegnap en is leszedtem hozza BTSync-et, de nem volt mar kedvem foglakozni vele, gondoltam, majd ma. De mostanra mar rendesen megosztaotta😄

Ezert igaz erre is, amit ma letolthetsz, ne halaszd holnapra😄
cselt
Esetleg router mögött vagy? Ha igen, akkor a szükséges portokat kinyitottad?
Srácok én nem értem mi lehet a gond.
Egyszerûen hiába csinálok szervert bármelyik moddal nem lehet belépni.
Van valakinek tippje?

Szabi
egy srác kirakta szinkronizálós progiba a packages mappáját, elkezdtem onnan egybe letölteni minden fájlt (nem volt kedvem egyesével töltögetni pályákat 😄D).. egy 20perce kiírta, a progi hogy befejezte a letöltést ez a mód.. <#wow2>

késõbb ha tényleg csinál még új autókat a csomagba, akkor megveszem, de a 3 kamu autó 10euroért nem túl jó ár.. bár az tény hogy van skinpack amivel felkerülnek a valódi logók mindenhova, de akkor is sokallom az 1000ft-os autó árat 😄

b-type
véletlenül honnan? 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
véletlenül letöltöttem ezt a módot, brutálisan jóó <#worship>

Szabi
van már sls is 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

csak local connection-el enged be....
ezt nem értem.

elvileg megy a szerver.
az isr megane szerveren vagyok ha jönne valaki oda írjon😉

Este csinál valaki? Ha nem én csinálok, ugyanaz lesz a név/jelszó.

Én írtam délután csak 1-2 órát tudok este meg késõn 11 után. Gyerkõc van😉

Alexease
Mindenkeppen MOD kell neki, mivel csak azzal lehet szervert inditani😉
Erre vannak a virtual mod-ok, amelyek csak a komponens adatait tartalmazzak. Belepesnel ezt letolti az rF2, es a tartalma alapjan ellenorzi a meglevo autokat es palyakat amit hasznal.
Ha nincs meg valamelyik, azokat letolteni a komponensben (.rFCmp) megadott cimrol, ami altalaban egyikben sincs benne😄DD
Szabi
hosszú életû volt 😄

most állítottam le

nem tudom miért, de nem engedett be aztán pár perc múlva meg igen

nem muxik, mod kell neki, plusz nem is a felsorolt palyak vannak beallitva.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

jah és megane😄

Csináltam szervert
SG team/cat
Blackwood, Poznan,Toban

Nightt
<#eljen> Az auto lehetne a GTR vagy a 370Z.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Na akkor Simco aug.25 Vasárnapra szervez egy fun futamot rF2-vel. Pálya/Autó még nincs kiválasztva

Csak nekem túl gyenge a wifi jel, kábellel meg nem ment 😄 De egy egész monitor amúgyis jobb 😄
Ez óriási lenne

Szabi
passz, én telefont használom erre.. 😄

A motec az logfájból olvas, de nekem másik monitorra kéne az infó, hogy a pályát teljes egészében lássam és ne legyen zsúfolt a képernyõ. rF1-re volt ilyen azt hiszem ami nekem kell.
Szabi
van motec, trackmap, meg sok más, de ezeket mind a játékban írja ki, nem külsõ progiban amit rakhatnál másik ablakba

Üdv, azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan program az rFactor2-hoz, ami valósidejû adatokat tud mutatni a játékból egy másik monitoron nekem versenyzés közben. Van két monitorom, a nagyon megy a játék, a másikon pedig jó lenne különbözõ információkat megjeleníteni, lehetõleg minél többet valós idõben. Van ilyen rFactor2-re?
Ha összejövünk elegen a Simco is indítana szerót, onnan is jönne pár ember.

Akkor, ha valaki indít szervert az itt közölje. Én általában délután 2 és 5 között este pedig 11 után érek rá kormányozni(van egy kis ördögfiókám)

b-type
+1 szivesen mennék néha

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
én meg fújolni <#idiota>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én is benne lennék, de csak normális ("gyári" vagy nagyon jó minõségû pl. Pozan, Euro Ring stb.) pályán.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
támaszkodni 😄

mennék én is fun-olni <#vigyor3><#eljen>

Nightt
En benne lennek.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Egyre jobban megy ez a megane csak a szervereken mindig van egy pár ember aki nem ismeri a fékpedált, és a rajt utáni elsõ kanyarban szeretne az uccsó helyrõl elsõnek befordulni...
Jó volna egy gentleman driverekbõl álló zárt szerver.
Már kérdeztem egyszer, hát próbálkozom megint. Itt van olyan aki benne lenne egy két fun futamban hetente, esténként?

Támaszkodni vagy védelmi célból van ott az a fa bak? 😄

Szabi

Nightt
<#eljen>

Szabi
racedepartment, jó hangulatú fair társaság 😊

Nightt
Valaki tud normalis rf2-es ligat? Lehet kulfoldi is. Mar nagyon unom, h csak porosodik az rf2 es nem hasznalom.

Nemtudom, hirtelen elindult jobbra, a kavicságyba.😊
Alexease
Ha jo az alapanyag, akkor lenyegtelen milyen a palya, lehet 400 meter egyenes vagy az El Camino is😊
Lent irtam, a nyers konvert nehany perc. A problema a RealRoad-dal es a modernizalassal van.
Szabi
valami szakaszverseny kéne.. vagy azt macerásabb ? 😄