| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Egy kis OFF, de azért nem nagyon.
Már nagyon régóta, szinte a kezdetektől van Porsche Cayman S a Shift Street modban. Abban a hitben voltam, hogy egészen jól sikerült. Ma kaptam egy Boxster S-t, ami gyakorlatilag a Cayman kabrió verziója. Persze a két autó közt eltelt pár év, kitaláltam pár új dolgot. A legfontosabb, hogy utcai autónál kicsit újragondoltam az aero részt (tulajdonképpen alig kap valamiféle leszorító erőt az autó), és kitaláltam hogyan lehetne a valósághoz mégközelebb álló McPherson felfüggesztést csinálni. Ez utóbbi a Boxsternél elég fontos, ugyanis elöl - hátul az van benne, igaz a hátsó kicsit trükkösebb mint az első.
Na lényeg ami a lényeg, hogy 8.28-at megyek a Nordon (2 kört mentem eddig), ami 10mp-cel rosszabb mint amit a valóságban futottak ott ezzel az autóval, de maga a viselkedés a lényeg. Szinte sinen megy, miközben érezni, hogy ez nem valami eltúlzott aero, vagy gumi, hanem puszta mechanikai tapadás, meg persze egyensúly. Oké, forszírozott tempónál, vagy elmért féktávnál kicsit ficánkol, és gázzal is "meg lehet erőszakolni", de szinte bármit meg lehet fogni.
OFF vége.