| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Szerintem amikor a Marussiát csinálták még volt tankolás. A stratégiánál kell beállítani, hogy legyen, aztán menet közben elvileg változtathatsz is rajta.
Edzéseken elvileg bárhol használható a DRS, versenyen pedig csak a DRS zónában.
KERS-ről nem tudok, de a temp boost már az rF1-ben is működött, a 6,6 mp-et nem tudom számolja-e körönként.
Néhány megnyert online futam alapján is azt mondom, hogy egy jó átlagtempóval jobban jársz, mert a hotlap menők úgyis eldobják a gépet, vagy lenullázzák a gumit. :)
A real road az egésznek a lényege, szóval ha ez nincs akkor úgysem lesz nagy sikere a pályának. Ezt tudják a pályakészítők is. A választás pedig még mindig a tiéd, ha valami nem jó nem használod.
Silverstone-ban 90%-os fékkel megyek és 60/40 az elosztás. De nemcsak ettől függ. Függ a futóműtől, guminyomástól, de legfőképpen a fékezési technikától. Biztos nem mondok újat vele, de F1 autóval úgy kell fékezni, hogy lepadlózod, majd szépen engeded fel ahogy lassul az autó. Így el lehet kerülni a kockára fékezést, meg az állandó gumifüstöt. Hogy milyen ütemben kell felengedni az meg érzésre megy. Erre való a szabadedzés. Ha már az ai, vagy a többiek felgumizták a pályát nagyobbat lehet fékezni, ez magától értetődő.
Viszont pont ezért nem jó a 65%, mert az nagy tempónál még kevés, ezért nem lassul úgy a kocsi, így nagyobb tempóval esel be a kanyarba, ahol már blokkolni fog a kerék, és még el sem tudsz fordulni. Ha viszont nagy tempónál nagyobbat lassítasz akkor rövidebb fékút mellett is alacsonyabb sebességgel érkezel meg a kanyarba, vagyis nem kell annyira taposnod, így blokkolni sem fog.