• zolee145
    Emlékszem az első bétára, 0.4. Volt benne több mint 40 autó. Aztán jöttek a kommentek, hogy jaj, pont a kedvencem nincs közte, vagy a másik típus, mikor jönnek új autók? Ez mondjuk a kiadás másnapján. Ekkor jött bennem a kérdés, hogy miért b+, azt a 40-et tegnap este óta meguntad? :D

Aztán a végére a különböző változatokkal lett 80+ autó, de abban sem volt benne mindenki kedvence.
    Mostanra - ha csak az igényesebbeket számolom - talán az eredeti duplája van, de mondjuk 150 autó biztosan, és nyilván ebben sincs benne mindenki kedvence, hiszen leginkább a készítők kedvencei vannak benne.

Ezt csak azért írtam mert soha nem lesz teljes az autólista, mindig jön valaki akinek olyan kell ami nincs, és csak az.
    A jelenlegi kínálattal azért el lehet szórakozni egy ideig. Mást ne mondjak a legutóbbi Camaro futamra találtam olyan dolgot a setupban amivel majd' 1mp-et adtam a korábbi időmnek. Pedig azt akkor általam megdönthetetlennek gondoltam. Ez nem NFS, hogy egyszer padlógázzal végignyomom a pályát és kész, onnan nincs tovább, mert a padló az padlóbb már nem lesz.