rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbra is úgy gondolom, hogy az ISI nem várhatja el, hogy önkéntesek építsenek iRacingen, majdani AC-vel és a többivel versenyzõ pályát, fõleg, hogy millió dolgot kell állítgatni a dinamizmus miatt.
Szerintem lépniük kéne valamit mert nagyon sajnálnám ha nem tudnák tartani a lépést, mert már most nagyon jó a vezetési élmény.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Mondjuk cserélhetõ égkép sincs az rF2-höz, de majdcsak csinálnak azt is. 😄
Drága? Kinek mi a drága. Normál játék ára, aminek a véglegesítés után kezd majd ketyegni az a bizonyos 1 éves órája. Ha ez drága akkor nem tudom mennyiért kellene adni. A szimulátor mindig is réteg játék volt, csoda, hogy még van aki foglalkozik ezzel a mûfajjal, és nem mindenki valami csilivili mesefizikás bohóckodást készít.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Az ISI eppen annyi energiat fektet bele, hogy kesznek mondhato legyen valamikor. Nem egy SMS-lehetosegu csapat.
A CARS-t kb. 2 honappal kezdtek korabban (mint alpha/beta), ok azota beletettek ~30 palyat (nem lezeres, de eleg jok), ~25 autok (a kepeken altni, hogy eleg reszletesek😄), kifejlesztettek egy eleg utos dinamikus napszak, idojaras es felho rendszert, csinaltak egy korrekt pilota animaciot, plusz felmillio dolog.
A ISI meg arra is keptelen volt, hogy a menukbe betegyen egy FFB allitasi lehetoseget, amivel szabalyozni lehet, hogy mennyire tepje szet a kormanyt a kerekveto/offroad😊 OK, a PLR-ben benne van, de ennyi😉
Igazi fejlesztesre nem emlekszem az elmult 7 honapban, ami megmaradt az a build-enkent erkezo 1-1 uj tartalom.
Szerencsere, alapbol volt annyira jo, hogy ha nem csinalnak vele semmit, mar akkor is hasznalhato😉
Minden tiszteletem a Virtua_LM csapaté, ez a mondat nem is ellenük szól hanem inkább az rF2 rendszere ellen. Sajnos 2012-ben már nem lesznek elegek a hobbiból önkéntesen dolgozó modderek, pl a Sebringen is egyen-rázókövek vannak. Ez már kevés a laser-scan ellen.
Egyszerûen az ingyen, szabadidõben dolgozgató modderek nem tudnak versenyezni már a teljes munkaidõs dolgozókkal, így az olyan játékok ahol sok pontosan lemodellezett gyári pálya van, elég jó fizikával nagyon könnyen megölhetik rF2-õt.
Szerintem elég drága volt a játék, nyugodtan alkalmazhatnának pár pályaépítõt fõleg, hogy elõfizus a rendszer, mert ennek így rossz vége lesz.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Mondjuk a lenti videó már kicsit túlzás. Mintha gumiból lenne az egész kasztni.
Asszem a TOCA Race Driverben ami volt törés az tetszett. Egy olyat szívesen látnék az rF-ben.
Persze nem olyan mint a videóban, olyan soha nem is lesz.😊
A Dirt-nel (vagyis a Codies-nel) mar regen "alkatresz fizika" van: csatlakozo pontokkal, azok erossegevel, forgas/mozgas, gyurodes, suly stb. Itt olyan sem lesz😉
Igert az ISI valami jobb, felujitott toresmodellt, de eddig a DevKit leirasokban nem lattam semmit rola (bar az autokra vonatkozo reszt nem olvastam el annyira figyelmesen;P).
Ahhoz hogy normalisabb tores legyen, minimum kulon-kulon kellene modellezni az alkatreszeket (motorhazteto, ablakok, ajtok, csomagter, sarvedok, lokhgaritok stb.); ezekhez tomeget rendelni; ezeknek 1–x csatlakozasi pontot megadni, azoknak a forgas/mozgas/"tores" erosegevel, iranyaval; a gyurodeshez kulon modellezett gyurodo halo kellene csomopont es merevhalo erokkel; stb. Nah, ilyen beallitasokat nem lattam😊
Persze, ettol meg lehet, valaki nezzet at, akit nagyon erdekel;D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem tudom mennyit adott el az ISI az rF2-bol, de lehet hogy fele annyit sem, mint az SMS most a CARS-bol😉 Pedig a CARS-nak meg messze van a megjelenese, es 4 platformon fogjak nyomni😉
Amúgy jah, jól tennék ha a hivatalos csatornákon is közölnék min melóznak etc. az aktívabb kommunikáció sosem ártott semminek.
A fejlesztesrol itt megtudhatsz mindent. Ez a hivatalos forras.😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ha ilyesmivel próbálkoznék, a régi F1 es sorozathoz nyúlnék. Nem olyan rosszindulatúak, kevesebb tapadás, s az F3 kategóriában talán túl sok erõ sincs még.
Ezeket kikeményíted, mert alapból elég málé, s mehet a móka. Ami jót tehet neki a kemény stabilizátor elõre, pici mehet rá hátra is de lehet nem kell. A rugózást meg csillapítást próbálgatni kell (elsõre lehet defalut). Kis gyakorlás, s meglátod felesleges a nagy zárás, így izgibb.
Még én nem próbáltam ezt így ugyan, de mejött a kedvem.
Az rFactor alkalmas autózásra. Íven, erõcsúsztatva, vagy éppen driftelve. Ez csak kormányszög és gumifizika kérdése. Meg persze súlyelosztás, de az már egy másik történet.
Viszont drift autó még nincs az rF2-höz. Kell hozzá sok LE, mégtöbb nyomaték, jó súlyelosztás, és elég nagy kormányszög.
Szerencsére egy becsomagolt modba nem lehet így belepiszkálni, csak dev módban használható ha az ember belebarmol. Ennek a modderek örülni fognak, mert már mindenki moddernek hiszi magát aki meg tud nyitni jegyzettömbbel egy hdv-t.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
2. En sose csinaltam direkt drift setupot, de ha egy palyara jol be van allitva az auto, az azt jelenti, hogy ha megcsuszik a segge, akkor vissza lehet hozni vagy a kanyarban gazzal forditani. Ha igy van beallitva, tehat eleg stabil a hatso futomu, akkor szepen driftelve is lehet venni a kanyart. De egyebkent a gugli biztos segit drift beallitast kesziteni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
De ha Teged a fizika erdekel, a szimilacio, a korrekt dolgok, akkor nem biztos hogy ilyenekhez kellene folyamodni😊
Sose ertekeltem, amikor minimal/nulla ffb-vel, 5cm-t mozgatva a kormanyon, helyben visszafordult az auto az irrealis kerekelfordulasoktol😉 Ez meg az LFS-ben is gaz volt, amikor eger ide-oda rangatassal drifteltek kiralyul😉
Keress valami valodi drift videot, tekergetik rendesen a kormanyt, neha ide-oda 4x korbefordul;D
Fizikaban es a palya dinamikajaban (gumizodas, idojaras) magassan veri a mezonyt. Es nekem ez a ket dolog a fontos! Olyan elmenytu nyujt egy publik szerveres mokazas is, amit eddig mas nem tudott.
Persze vannak hibai, de inkabb a jo dolgoknak kellene orulni a rosszak fikazasa helyett...