19779
  • Alexease
    "What is Understeer?"

• precise
  • Szabi #7138
    dehogy nincs tovább, belehet gyakorolni, hogy melyik falról pattan le úgy az autó hogy gyorsabb leszek mintha fékeznék :DDD
  • lac coo
    Igen,....Clio, Megane ami közel áll hozzám, többi nem érdekel ... .Ennyi.
    Szóval hatalmas választék van:)) De legalább lesz Honda, az is olyasféle ami bejön ....

Egy GTL moddal mondjuk ellenék egy pár évig :)))
  • zolee145
    Emlékszem az első bétára, 0.4. Volt benne több mint 40 autó. Aztán jöttek a kommentek, hogy jaj, pont a kedvencem nincs közte, vagy a másik típus, mikor jönnek új autók? Ez mondjuk a kiadás másnapján. Ekkor jött bennem a kérdés, hogy miért b+, azt a 40-et tegnap este óta meguntad? :D

Aztán a végére a különböző változatokkal lett 80+ autó, de abban sem volt benne mindenki kedvence.
    Mostanra - ha csak az igényesebbeket számolom - talán az eredeti duplája van, de mondjuk 150 autó biztosan, és nyilván ebben sincs benne mindenki kedvence, hiszen leginkább a készítők kedvencei vannak benne.

Ezt csak azért írtam mert soha nem lesz teljes az autólista, mindig jön valaki akinek olyan kell ami nincs, és csak az.
    A jelenlegi kínálattal azért el lehet szórakozni egy ideig. Mást ne mondjak a legutóbbi Camaro futamra találtam olyan dolgot a setupban amivel majd' 1mp-et adtam a korábbi időmnek. Pedig azt akkor általam megdönthetetlennek gondoltam. Ez nem NFS, hogy egyszer padlógázzal végignyomom a pályát és kész, onnan nincs tovább, mert a padló az padlóbb már nem lesz.
  • lac coo
    Meg ket-harom ev ? :))))
  • Szabi #7134
    és szép hosszú a tervezett/készülő gyári járgányok listája is :)

#7131: mert első körben próbálnak többféle járgánytípust csinálni, hogy legyen mindenkinek megfelelő, aztán majd idővel bővel az autótípusok száma :D
  • Ulvar
    De ez már nem a készítők hibája.
  • Nightt
    Ez meg Beta, lesz majd mod, ha kijon a vegleges, viszont ez nem minositi magat a jatekot.
  • lac coo
    Egyhangu........Aki utcai, gyengebb seria, markakupakat kedvelei...annak van a Clio Megane, azt csokolom.........Tobbi szamomra erdektelen .......
  • Nightt
    Tenyleg nincs eled auto, amit vezetni lehetne...

OPEN-WHEEL CARS

MARUSSIA-COSWORTH
    Marussia-Cosworth
    ISI FORMULA MASTERS
    WILLIAMS JPH1B
    FORMULA RENAULT 3.5
    SKIP BARBER FORMULA 2000

GT CARS

NISSAN GT-R GT1
    CHEVROLET CORVETTE C6.R GT2
    CHEVROLET CAMARO GT3
    NISSAN 370Z

TOURING CARS

RENAULT MEGANE TROPHY II
    RENAULT CLIO 197

HISTORIC GRAND PRIX CARS

F1/F1B/F1C 68, F2 MS7, F3 MS5
    SPARK F1, F2/F2B, F3
    BRABHAM-REPCO BT20

HISTORIC GT CARS

HOWSTON HG4
    HOWSTON HG6

Ilyen minosegu autokrol rf1-ben kb csak almodhattunk (kiveve persze a Zoli es Topby fele V8-cat es NFS autokat), de lehet, hogy jobb lenne 150 vacakul megcsinalt mod...
  • zolee145
    Ha valahol indul valami rF2-es GT bajnokság szóljatok. Camaro, Nissan, Corvette... valamelyik.
    Vagy ha netán kiadják végre a BTCC-s Hondát.
  • Gerdai
    Az eső úgy néz ki, mint az F1 challenge 99-02 játékban Csodálatosan megcsinálták. Semmit nem fejlődött és nevetséges, hogy beesik az eső és az alagútban beázik a paraszt feje.
  • 12346
    Köszi
  • Szabi #7126
    facebook
  • 12346
    Ilyen ez a világ^^ Pedig jóféle mod volt. Jó lenne ebben is viszontlátni minél több utcai vasat. Ezt a jelenlegit nyomon lehet követni valamerre?
  • zolee145
    Azért az eső még mindig elég fos. Nem tudom elhinni, hogy nagy esőben ennyire nincs semmi tapadás. Azért nem tükörjég, csak eső. Ráadásul az ai slicken körönként adogatja nekem a tizedeket, szóval maradt benne faszság bőven, amit majd javíthatnak.
    Plusz ami folyamatosan nagy problémám az a mechanikai tapadás. Na az nincs.
  • Alexease
    En ertettem, inkabb a korabbiakra irtam a dolgot, teged megerositve;)
  • hondash3
    A hót ocsmányt itt úgy értettem -utalva az előző hozzászólásokra-, hogy nekem nagyon tetszik.
  • lac coo
    Technikailag elmegy, de nekem olyan szürreális az egész, valósághoz legtöbbször köze sincs . De ez a legkisebb baj, maxon esélyem sincs használni a jobb pályákon, mondjuk Silverstone mert lassú ( ugyanez a gép CARS-ot viszi elég magas beállításon...) tehát ahogy használni tudom, úgy elég randa szegény gépigényhez mérten.

De nagyobb bajom, hogy modok sehol, még hírben sem, a Cliot meg már unom, mindenféle konvert félkész vackokat meg nincs türelmem próbálgatni ...:(
  • Alexease
    Szerintem, ahhoz kepest hogy szim, PC, regi gepeken is meg hasznalhato, milyen a fizika es a gumi stb., teljesen jol nez ki.
  • hondash3
    Hót ocsmány.
  • lac coo
    Negy kerek megvan, borog is....nagy baja nem lehet. :))))
  • Jacek
    Haha bazz fb is leoltottam az a szar WRC erre egy válasz rá:DDD

"Szerintem nincs gond a játékkal, sőt már nagyon kipróbálnám.... "

Nade most komolyan:D
  • Adam Jonas
    Jóvan akko', többet nem is jövök.

Jajj bocsi, egy lépést ugrottam.
  • zolee145
    Mesélek neked az internetről:

1. Adott egy topik, legyen bármi is a téma. (van)
    2. Megérkezik az ügyeletes fikagép, jobb esetben csak hibakereső algoritmus (megvolt)
    3. Elmondja a véleményét. hát ez így szar úgy szar amúgy szar nagyon szar. (megvolt)
    4. Érkezik az adott valami mellett kiálló topiklakó, "nem is szar" felkiáltással. (megvolt)
    5. Ekkor jön a fanbojozás: nem is tudtam, hogy az ember már a véleményét sem mondhatja el, mert a fanbojok azonnal letámadják. (most jön)
    6. Sértődés. Jóvanakkor, inkább nem is jövök ide többet, mert itt ha valaki rosszat mond azt lehurrogják, na csá. (nemsoká jön)

Ezután pár nap/hét múlva ugrunk a 2-es ponthoz, és ezzel egy végtelen ciklus kezdődik. (nem tudom mikor, de jön)
  • Ingy2
    Nem szoktam írogatni de egyszer megköszöntem hogy feltöltöttek egy filmet, rögtön kaptam 11 mínuszt Ki is kapcsoltam a pitlibe.
  • hondash3
    Hány éves vagy amúgy?
    Stílus alapján 10-12 lehetsz.
  • Jacek
    Na de komolyan most nekem nem a régi a humorom? Nekem ez vicces volt:DDD

Valaki be írta hogy később DLC formában jönnek a régi rally autók....

Erre ezt írtam és minuszoltak szét:D

"Biztos a fizikai engine is DLC formában érkezik, mert jelen pillanatban még nyomokban sem tartalmaz ilyet"

:DD nekem ez vicces volt:)
  • Jacek
    :) kormányt ne szerelj:DDDD
  • Ingy2
    Kipróbálom azért.
  • Ingy2
    Nemtom F1 2013 nem szebb, kocsi modellek darabosak, a tükröződés sem az igazi és a kontraszt is sántít.Egyébként neked valami új díjat kéne kitalálni mert a Parittya-díj sajnos még hozzád sem ér fel.
  • Jacek
    Ritka nagy fos:D
  • Jacek
    Ja a buzik:DDD
  • Szabi #7106
    Steam-en szinte minden akcióval indul, de igazából csak úgy lesz normál áron :D
  • Alexease
    Ma jelent meg? A Steam-en mar most 1 hetig kedvezmennyel adjak:) Jo lehet:D
  • Ingy2
    Láttam is hogy azon a bizonyos torrent oldalon szétminuszolgatnak xD
  • Alexease
    Launcher 1.000 :) Ezt is megertuk:D
  • Alexease
    Teged ritkan latni, de akkor csak ilyen stilusban;) Ket hetente szoktak kiengedni?:)
  • Gerdai
    Persze, hogy próbáltam és nagyon is tetszik, mert én nagy rFactor rajongó vagyok már kurva rég óta, de itt a grafikán van a hangsúly és nem a baszott fizikán nagy gyerek! Fizikában az zsidó iRacing is elbújhat mellette, de a csóri grafikában nem!