19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
"What is Understeer?" 

-
precise #7139
-
dehogy nincs tovább, belehet gyakorolni, hogy melyik falról pattan le úgy az autó hogy gyorsabb leszek mintha fékeznék :DDD -
Igen,....Clio, Megane ami közel áll hozzám, többi nem érdekel ... .Ennyi.
Szóval hatalmas választék van:)) De legalább lesz Honda, az is olyasféle ami bejön ....
Egy GTL moddal mondjuk ellenék egy pár évig :))) -
Emlékszem az első bétára, 0.4. Volt benne több mint 40 autó. Aztán jöttek a kommentek, hogy jaj, pont a kedvencem nincs közte, vagy a másik típus, mikor jönnek új autók? Ez mondjuk a kiadás másnapján. Ekkor jött bennem a kérdés, hogy miért b+, azt a 40-et tegnap este óta meguntad? :D
Aztán a végére a különböző változatokkal lett 80+ autó, de abban sem volt benne mindenki kedvence.
Mostanra - ha csak az igényesebbeket számolom - talán az eredeti duplája van, de mondjuk 150 autó biztosan, és nyilván ebben sincs benne mindenki kedvence, hiszen leginkább a készítők kedvencei vannak benne.
Ezt csak azért írtam mert soha nem lesz teljes az autólista, mindig jön valaki akinek olyan kell ami nincs, és csak az.
A jelenlegi kínálattal azért el lehet szórakozni egy ideig. Mást ne mondjak a legutóbbi Camaro futamra találtam olyan dolgot a setupban amivel majd' 1mp-et adtam a korábbi időmnek. Pedig azt akkor általam megdönthetetlennek gondoltam. Ez nem NFS, hogy egyszer padlógázzal végignyomom a pályát és kész, onnan nincs tovább, mert a padló az padlóbb már nem lesz. -
Meg ket-harom ev ? :)))) -
és szép hosszú a tervezett/készülő gyári járgányok listája is :)
#7131: mert első körben próbálnak többféle járgánytípust csinálni, hogy legyen mindenkinek megfelelő, aztán majd idővel bővel az autótípusok száma :D -
De ez már nem a készítők hibája. -
Ez meg Beta, lesz majd mod, ha kijon a vegleges, viszont ez nem minositi magat a jatekot. -
Egyhangu........Aki utcai, gyengebb seria, markakupakat kedvelei...annak van a Clio Megane, azt csokolom.........Tobbi szamomra erdektelen ....... -
Tenyleg nincs eled auto, amit vezetni lehetne...
OPEN-WHEEL CARS
MARUSSIA-COSWORTH
Marussia-Cosworth
ISI FORMULA MASTERS
WILLIAMS JPH1B
FORMULA RENAULT 3.5
SKIP BARBER FORMULA 2000
GT CARS
NISSAN GT-R GT1
CHEVROLET CORVETTE C6.R GT2
CHEVROLET CAMARO GT3
NISSAN 370Z
TOURING CARS
RENAULT MEGANE TROPHY II
RENAULT CLIO 197
HISTORIC GRAND PRIX CARS
F1/F1B/F1C 68, F2 MS7, F3 MS5
SPARK F1, F2/F2B, F3
BRABHAM-REPCO BT20
HISTORIC GT CARS
HOWSTON HG4
HOWSTON HG6
Ilyen minosegu autokrol rf1-ben kb csak almodhattunk (kiveve persze a Zoli es Topby fele V8-cat es NFS autokat
), de lehet, hogy jobb lenne 150 vacakul megcsinalt mod...
-
Ha valahol indul valami rF2-es GT bajnokság szóljatok. Camaro, Nissan, Corvette... valamelyik.
Vagy ha netán kiadják végre a BTCC-s Hondát. -
Gerdai #7128 Az eső úgy néz ki, mint az F1 challenge 99-02 játékban
Csodálatosan megcsinálták. Semmit nem fejlődött és nevetséges, hogy beesik az eső és az alagútban beázik a paraszt feje.
-
Köszi -
facebook -
Ilyen ez a világ^^ Pedig jóféle mod volt. Jó lenne ebben is viszontlátni minél több utcai vasat. Ezt a jelenlegit nyomon lehet követni valamerre? -
Azért az eső még mindig elég fos. Nem tudom elhinni, hogy nagy esőben ennyire nincs semmi tapadás. Azért nem tükörjég, csak eső. Ráadásul az ai slicken körönként adogatja nekem a tizedeket, szóval maradt benne faszság bőven, amit majd javíthatnak.
Plusz ami folyamatosan nagy problémám az a mechanikai tapadás. Na az nincs. -
En ertettem, inkabb a korabbiakra irtam a dolgot, teged megerositve;) -
A hót ocsmányt itt úgy értettem -utalva az előző hozzászólásokra-, hogy nekem nagyon tetszik.
-
Technikailag elmegy, de nekem olyan szürreális az egész, valósághoz legtöbbször köze sincs . De ez a legkisebb baj, maxon esélyem sincs használni a jobb pályákon, mondjuk Silverstone mert lassú ( ugyanez a gép CARS-ot viszi elég magas beállításon...) tehát ahogy használni tudom, úgy elég randa szegény gépigényhez mérten.
De nagyobb bajom, hogy modok sehol, még hírben sem, a Cliot meg már unom, mindenféle konvert félkész vackokat meg nincs türelmem próbálgatni ...:( -
Szerintem, ahhoz kepest hogy szim, PC, regi gepeken is meg hasznalhato, milyen a fizika es a gumi stb., teljesen jol nez ki. -
Hót ocsmány.
-
Negy kerek megvan, borog is....nagy baja nem lehet. :)))) -
Haha bazz fb is leoltottam az a szar WRC erre egy válasz rá:DDD
"Szerintem nincs gond a játékkal, sőt már nagyon kipróbálnám.... "
Nade most komolyan:D -
Jóvan akko', többet nem is jövök. 
Jajj bocsi, egy lépést ugrottam.
-
Mesélek neked az internetről:
1. Adott egy topik, legyen bármi is a téma. (van)
2. Megérkezik az ügyeletes fikagép, jobb esetben csak hibakereső algoritmus (megvolt)
3. Elmondja a véleményét. hát ez így szar úgy szar amúgy szar nagyon szar. (megvolt)
4. Érkezik az adott valami mellett kiálló topiklakó, "nem is szar" felkiáltással. (megvolt)
5. Ekkor jön a fanbojozás: nem is tudtam, hogy az ember már a véleményét sem mondhatja el, mert a fanbojok azonnal letámadják. (most jön)
6. Sértődés. Jóvanakkor, inkább nem is jövök ide többet, mert itt ha valaki rosszat mond azt lehurrogják, na csá. (nemsoká jön)
Ezután pár nap/hét múlva ugrunk a 2-es ponthoz, és ezzel egy végtelen ciklus kezdődik. (nem tudom mikor, de jön) -
Nem szoktam írogatni de egyszer megköszöntem hogy feltöltöttek egy filmet, rögtön kaptam 11 mínuszt
Ki is kapcsoltam a pitlibe.
-
Hány éves vagy amúgy?
Stílus alapján 10-12 lehetsz. -
Na de komolyan most nekem nem a régi a humorom? Nekem ez vicces volt:DDD
Valaki be írta hogy később DLC formában jönnek a régi rally autók....
Erre ezt írtam és minuszoltak szét:D
"Biztos a fizikai engine is DLC formában érkezik, mert jelen pillanatban még nyomokban sem tartalmaz ilyet"
:DD nekem ez vicces volt:) -
:) kormányt ne szerelj:DDDD -
Kipróbálom azért. -
Nemtom F1 2013 nem szebb, kocsi modellek darabosak, a tükröződés sem az igazi és a kontraszt is sántít.Egyébként neked valami új díjat kéne kitalálni mert a Parittya-díj sajnos még hozzád sem ér fel.
-
Ritka nagy fos:D -
Ja a buzik:DDD -
Steam-en szinte minden akcióval indul, de igazából csak úgy lesz normál áron :D -
Ma jelent meg? A Steam-en mar most 1 hetig kedvezmennyel adjak:)
Jo lehet:D
-
Láttam is hogy azon a bizonyos torrent oldalon szétminuszolgatnak xD -
Launcher 1.000 :) Ezt is megertuk:D -
Teged ritkan latni, de akkor csak ilyen stilusban;) Ket hetente szoktak kiengedni?:) -
Gerdai #7101 Persze, hogy próbáltam és nagyon is tetszik, mert én nagy rFactor rajongó vagyok már kurva rég óta, de itt a grafikán van a hangsúly és nem a baszott fizikán nagy gyerek! Fizikában az zsidó iRacing is elbújhat mellette, de a csóri grafikában nem!