| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nana! Nem az összes emberhez való viszonyomról van szó. Ne keverd bele a többieket.:)
Amikor szóba kerül ez a plafonon menés, ami amúgy pusztán elmélet, mert egy értelmetlen hülyeségről van szó, akkor szerintem természetes, hogy az elérhető legnagyobb tapadást kell figyelembe venni. Senki sem szokta részletezni, hogy Monzára való aero csomaggal 280, Monaco-ra valóval 165. Sőt, azt sem emelik ki, hogy nem a gumifallal történt ütközés után, törött első szárnnyal hajtandó végre a feladat. Mivel a dolog lényege a tapadás így az F1 autó által előállított legnagyobbat kell figyelembe venni, ott a legjobbak az esélyek arra, hogy sikerüljön a kísérlet.
Ha mondjuk azt mondod nekem, hogy csináltak egy F1-es végsebesség tesztet (Button csinált is) meg sem kérdezem tőled milyen szárnnyal mentek, mert ha egyáltalán volt szárny akkor is biztos, hogy a legalacsonyabbal. Sőt, nem fogok beléd kötni, hogy nem írtad milyen áttételt használtak, mert azt is gondolom az elérhető leghosszabbat.
Innentől kezdve ha valaki szóvá teszi, hogy nem írtam pontos szárnyállást az vélhetően csak kötekedni akar.
A kötekedésre pedig így reagálok.:)