| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Konzolra egyszerűbb szerintem fejleszteni. Adott a hardver, nem kell azon agyalni, hogy ami egy 6990-en frame/sec az egy 4650-en frame/cigi.
Ez meg, hogy ki mit csinál, mit akar csinálni egy olyan dolog, hogy mennyit akar eladni. Mindenki tudna profi szimet csinálni, amit pl F1 csapatok használnak, mondjuk F1 2011-es grafikával.
Csakhogy: a kettő együtt gyanítom, hogy csúnyamód izzasztaná a gépet. Ugye Alex számolgatta itt az esőt, hogy négyzet deciméter, meg hasonlók. Most látjuk, hogy az alváz lett a mértékegység.
Vagy ugye az F1, a számolgatható esőcseppekkel, meg nulla fizikájával.
Ha a CARS-ból sokat akarnak eladni akkor bizony fel kell adniuk valamennyit a szimulátorságból. Gondolom van annak oka, hogy a grafikára gyúrnak. Nekem videók alapján Shift-nek tűnik, meg mondjuk a kocsik mozgását tekintve is. Jó, ki kellene próbálni, hogy véleményt mondhassak, szóval a fizikára vonatkozó részt kérem törölni a jegyzőkönyvből.:)
Lehet még agyonlicenszelni, meg lézeres pályákat csinálni, cserébe statikusság van, meg NR2003-as textúrák, meg 200K-ban van a cucc mire tudsz menni egy teljes szezont valami értelmesebb autóval.
Nagyjából ezek a lehetőségek kezdenek kirajzolódni. Szerintem.:)