| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Az egészen más volt. Ott a két helyi menő nem értette mi történt, pedig tipikus rF1-es probléma volt: engedték a segítségeket, én meg segítséggel is úgy mentem mintha nem lett volna. Így nem padlófék-padlógáz volt, hanem normálisan kezeltem az autót, de azt hiszem te is. A liga menői viszont nem vették figyelembe, hogy a segítség egy ideig elkendőzi a gumikopást, nem érzed hol tartasz, majd egyszercsak hirtelen elfogy az elektronika, és durvát esik a köridő, és nem érted miért.
Mentek 1-2 kör űridőt, aztán harmadikra egált velünk, utána meg kapták a másodperceket, meg plusz egy kiállás, és a végére majdnem kört kaptak. Aztán ment cseten egymásnak a beszélnünk kell, meg hasonlók. :D
Aztán a fórumukba benyomtam egy screent a futam végéről, hogy mennyi gumim maradt és elhallgattak, aztán elköszöntünk. :) Gondolom utána megint ők lettek a liga sztárjai, és folytathatták egymás előzgetését. :)