• Betyarkoro
    Na ki mit gondol a roadmapról?

UI:
    Én nem láttam a közvetítést amit a roadmap említ. Kikerestem és csináltam belőle egy képet: kéééééép
    Szóval akkor ilyet is lehet csinálni az új UI-val. Nem rossz nekem tetszik. Feltételezem hogy alapból szállítani fogják majd a játékkal. És szerintem az összes HUD elemet le lehet majd cserélni ezzel az új rendszerrel. Így várhatóan lesz jó pár ui mod mivel HTML és nem hiszem hogy nehéz lesz új design-et csinálni.

Ez jó és sokkal komplexebb megoldás mint amire számítottam.

Content: São Paulo szép. Reménykedtem benne h nem dobják ki a pályát mivel valahogy Reizától jött a pálya.
    Feltételezem Mclaren GT agusztusba közkincsé válik a verseny miatt. És mivel megint kihangsúlyozták hogy "aligned content" én még bízok benne hogy lesz vmi GT/GTE csomag még idén.

Új garázs is szupi. Bár én preferálnék egy verziót amiben nem kopott a padló.

MoTec bejelentésre nem számoltam. Kíváncsian várom hány hónap kell míg ez realizálódik. Na és hogy milyen formában lesz a support. De ez mindenképp jó. Legalább ezt sem kell mostmár vadászni. És plusz 1 feature amire lehet pattogni.

Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.06.20. 13:49:50