19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
goldboy #16848 -
De azt am vágod hogy ilyesmi volt az eredeti terv?
Erről fogalmam sem volt de akkor nem lőttem nagyon mellé
-
Betyarkoro #16846 Jaj hagyjuk már ezt a pakkozást.
Más fejlesztők tudnak normálisan játszani a dlc-kkel. Studió 397-nek meg egy rohadt itemstore-t kell bepatchelni.
Most mibe telt volna már úgy megcsinálni hogy a pakkok dinamikusak legyenek. Értsd megveszed lófasz 1-et akkor lófasz-1et kihúzza a csomagból hogy neked már megvan.
És ha belegondolsz ez is egy olyan cucc amit a steam store más játékoknál támogat.
A többi gondolatoddal nagyjából egyet értek. Viszont szerintem ha te valakinek dolgozol és egy cuccal 5 hónapot késel minimum a tököd tépnék le. -
Betyarkoro #16845 Egyetértek.
De azt am vágod hogy ilyesmi volt az eredeti terv?
Csak már ugye május elsején mikor el kellett volna hogy rajtoljon minden amit még most is nyögünk. Egy bugos openbeta dx11 lett. :D
Akkor is az volt hogy patch előtt pár nappal benyögték hogy openbeta lesz. Meg úgy volt hogy az ui is jön nemsoká. Aztán lassan már eltelt egy fél év és az akkorra kitűzött célokból semmi nem lett kész. Ami meg kész van. Az olyan mint a radical hogy eső gumi soon tm. Zandy hogy soon tm. dx11 soon téem. Meg minden. Nem tudsz 1 dolgot mondani amit normálisan megcsináltak május óta. Talán silverstone lenne az az egy amire azt lehet mondani hogy na ehhez hozzá nyúltak és fasza.
Nem is értem hogy ezek után miért kérdezi meg valaki hogy miért nyekeregnek az emberek.
-
Joex22 #16844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy pont ma jelentették be a Raceroom-hoz is a GT3-as Corvette-t
-
Joex22 #16843 Ahogy leírtad, az rF2 alapjait kéne fejleszteni, tartalmat frissíteni, új tartalmat gyártani, mindezt úgy, hogy hogyha mindennel elkészülélnek varázsütésre tegnapra, már akkor is késő lenne. Ehhez nincs emberük, nincs bevételük, ahhoz, hogy legyen bevétel tartalmat kell gyártani, amihez engine-t kell fejleszteni, amihez core-t is kell fejleszteni.. Mindenki temette a szoftvert, innentől kezdve minden egyes fejlesztés ajándék..
De ha picit belegondol az ember, akkor minden cselekedet mögött kényszerhelyzetet vélhet felfedezni - a McLarent ki kellett adniuk, hogy a WFG verseny le tudjon futni (szintén a Zandvoort-ot is), mivel eleve pack-ban gondolkoztak, ki kellett adniuk egy pack vásárlási lehetőséget, különben jogos lett volna a felháborodás, hogy külön kifizetteték a lóvét a McLarenért, és utána packban "még egyszer megveszi" az ember. De a pack-ot sem csak úgy pikk-"pack" lehet kiadni, mert ahhoz a játék magját is át kell írni, hogy fel tudj csatlakozni olyan szerverre, aminek nem áll rendelkezésre minden tartalma (pl. az 5 GT3-asból csak egyet vettél meg). Ha ezt nem csinálnák meg, jogos lenne a felháborodás (mint régen az AC-nál, vagy még mindig így van?). Kell valamiféle autorizáció, hiszen a gépeden kell lennie a Bentleynek, hogy online tudj ellene menni, de te magad nem választhatod ki, ha nem vetted meg. Ez megint csak egy átvett, régi kód, amiben ki tudja, milyen mélyen vannak összedrótozva a dolgok és mekkora szívás van vele..
Én szoftverfejlesztőként minden egyes apró vagy nagyobb csúszást maximálisan érthetőnek tartok.
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2017.09.27. 18:01:53 -
Fene tudja, lehet hagyni kellett volna ezt az OpenBeta dolgot, elkezdeni fejleszteni, megcsinálni a tervezett dolgokat, (DX11, feltuningolt időjárás + effektek, új GUI, egy pár vonzó új tartalom, pálya és autó) egy jó nagy hírverést csapni a játék körül amikor kiadásra kész és kiadni újból az egészet, új tulajoknak egy normál teljes-értékű játék árán azoknak akik pedig már rendelkeznek a játékkal egy Update formájában pár ezer Ft-ért. Szerintem máris nagyobb bevételük lenne mint a mostani fizetős DLC-kből. Persze ez csak egy elmélet, nem végeztem piackutatást :) -
Adebayor #16841 Én is a türelmesek közé tartozom. De még az elvárásaim se nagyok. Miért is lenne, mivel nekem soha a büdös életbe nem volt kornak megfelelő gépem. Mindig low meg medium-on játszottam mindent. örülök hogy játszható nálam az rF2. Grafikailag szóval lehet bármilyen, én úgy se tudnám kihozni a maxot belőle :) rFactoroztam az S397 elött is, és most is fogok, bármilyen lesz.
Lehet csili-vili az AC, és a mostani szimulátorok. Akkor is az rF. Játszhatóságban a legjobb számomra. Meg adminolásban. Liga adminként ezt is nézem, sőt, jobban mint bármit.
Normális logolás, normális replay, rajtrácsszerkesztés, hotlaps, livetiming, minden. Lehet ezt már egyszer ide lekörmöltem. :)
AC-val volt dolgom nagyobb részt. De nem győzött meg ebből a szempontból. RR-be meg normális hotlaps sincs, se live timing. legalább is nem találkoztam vele. Meg hogy végig kell futnia egy versenyhétvége ciklusnak, hogy elmentse az időt... vicc. (na jó, nem akarok senkit se megbántani, foglalkozzunk az rf2-vel) -
Egyelore egy 4-5 eves, elhalalozott, presztizset es felhasznaloit erosen elvesztett programot probalnak feleleszteni.
Es ezt ugy, hogy extra latvannyal, brutal tartalommal, "jo" sebesseggel (fps) rendelkezo programok vannak a piacon, van ami "regi" de nepszeru es tartalmas (AC) vagy eppen ami most jelent meg (CARS2). Es azert az R3E is nyomul (a kinezet nem olyan rossz, tartalom boven jo, foleg a full-os sorozatokkal es palyakkal). Es ma mar az iR sem "ronda" vagy fapados, technikailag es tartalmilag is eleg jo.
Plusz az rF2 sose lesz az iR kokurenciaja, de igazabol se az AC se a CARS-e. Egy eleg szuk szimes retegnek keszul meg most is, hiaba a DX11 es popularisabb tartalom.
Es meg az ISI is "megszivathatja" oket, ha esetleg dolgoznak valami uj cuccon (2-3 eve), ami mar nem barkacs, hanem a kovetkezo generacionak szol: DX12, extra korites, full-os tartalom, tovabbbfejlesztett ISI fizikaval.
Ha esetleg lesznek eladasok (GT Pack), aztan stabilan novekvo felhasznalok, akiknek ismet lehet eladni es bevetelt generalni, akkor majd lehet boviteni a csapatot fix emberekkel (programozok es tartalomgyartok).
Jelenleg nem csak "ingyen" dolgoznak (OK, befektetes), hanem meg az sem biztos, lesz-e egyaltalan ebbol valami ertelmes bevetel. -
bottleopener #16839 Én megfordítanám a dolgot. Mi lenne, ha egyszer végre teljesítenék azt, amit kitűztek?
Mi lenne, ha a szeptemberre ígért dolog szeptemberben jönne?
Mi lenne, ha a DX11 rendszer -az elvárásoknak megfelelően- gyorsabb lenne az ősrégi leképzőhöz képest, nem pedig lassabb?
Mi lenne, ha fejlesztenék a játék magját ÉS a tartalmakat szintre hoznák ÉS új tartalmakat adnának ki?
Olyan nagy kérés hogy az elvárható dolgok végre menjenek NORMÁLISAN?
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.09.27. 14:38:14 -
Joex22 #16838 Én ezt a folyamatos, széles körű nyafogást nem értem, de lehet, hogy velem van a baj.
Ha fejlesztik a játék magját, és nem csak tartalmat adnak ki (lásd kb. R3E), az a baj.
Ha valamit félkészen, idő előtt kiadnak, az a baj (Zandvoort).
Ha valamit készen akarnak csak kiadni, főleg, amiért fizettek is a jó emberek, az a baj. (tyű mekkora nyafi lenne ha 15 ajróért egy nem 100%-os BoP-val adnák ki a pakkot)
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egy kihalásra ítélt szoftver "megmentőiről"(?) van szó, akik eddig ingyen DX11-re portolták a kis játékunkat, és adtak jópár igényes ingyenes tartalmat nekünk, most pedig a GT3 packhoz sem egy papírforma tartalmat prezentálnak, a Bentley és a Corvette GT3 is elég ritka, és nem a közvetlen konkurencia autói ezek (AC, iRacing), ami felhasználói szempontból jó.
Átvett kódban változtatni dolgokat nem egy leányálom, és lehetetlen megbecsülni a határidőket. Teljesen normális az, hogy ennyit csúszik, ki tudja, az eső hogyan volt összegányolva eddig. Talán abban hibáztathatók, hogy próbálnak határidőket adni - ha csak annyit mondanának, hogy "soon" akkor nem lehetne belekötni.
Abból, amit írnak pedig az jön le, hogy nem tervenek Cars/AC számosságú autómennyiséget gyártani, és valami iRacing-hez hasonló ranking rendszert szeretnének, ahol kategóriánként 1-2 autóval működik a dolog. (kivéve GT3, ott iRacingben is több autó van).
Én optimista vagyok, a konkurenciához képest a váltakozó időjárással és az éjszakával tudják felkelteni az érdeklődést a leginkább, és ezt az okosnak tűnő lépést már el is kezdték. -
Betyarkoro #16837 Igen húzzák.
Egyszerű okból kifolyólag. Mikor feljön a téma hogy miért húzzák a bearforceone egyből benyögi hogy iracing.
A gt3 pakk drága. Ennyi. Nincs mit ragozni rajta. Le lett írva mindenhol (itt is). A fejlesztők is elismerték. (ugye vissza emlékezünk amikor christopher elmagyarázta a népnek hogy az embereknek abszorválni kell az árazást).
A konkurencia kevesebb pénzért többet ad. Lehet szarozni hogy így fosok meg úgy fosok attól még tény marad. Erre jön mindig a végső benyögés hogy akkor menjél és játszál azokkal. És láss csodát azokkal játszanak az emberek. Itt meg csodálkoznak hogy lufasz a játékososzám növekedése meg nincs pénz.
Lehet itt dobálózni hogy CSAK 900 forint egy szaros autó. Valóban nem nagy pénz ma már.
De ha veszel 10 autót már mindjárt 900 ból 9000 lesz.
Ami valjuk be majdnem egy project cars 2 ára isten tudja hány lézerszkennelt pályával meg autóval. De nyilván mivel a project cars 2 szimulációs értéke 10es skálán sajnos csak 8/10 ezért mindenki a 10 autót választja majd. Merthát rfactor 2 mégis csak béta meg van benne kb 6 értelmes pálya meg a modding!
Igaz ezzel az ütemtervvel a 9000ft sem lesz tétel hiszen ha minden nap elteszel 100 forintot mire kijön a következő csapat autó még pénzed is marad egy fél házra.
Viszont ahogy haladunk az item store egyre csak gyarapodni fog ami új játékos szemszögből fos lesz. -
Max az 1-2 programozo irodaban ucsorgos, a tobbiek (nehany ember) otthoni bedolgozok lehetnek. Meg az AC sem irodaban dolgoztat, ok is minden tartalmat kulsosokkel csinaltatnak.
A S397-nek, amiota atvette a progit, ez a McLaren volt az egyetlen bevetele;) Es majd (talan:P) a GT Pack (de mar ezert is huzzak az emberek a szajukat). Nem igazan tudnak ugralni es kapkodni, eloszor (parhuzamosan) kezdeni kell valamit a prhrammal, hog hasznaljak az emberek, hogy azutan legyen kinek eladni a tartalmakat, legyen bevetel, es lehessen "komolyabban" dolgozni. Hobby a fickonak, de azert annyira nem, hogy befektessen 2 tucat fizetos tartalomgyartoba, fizesse a licenceket, aztan majd lesz valami:D
Plusz a komolyabb gyartoknak/markaknak azert valszeg elvarasaik is vannak. Nem mindegy mibe kerul bele, hogyan nez ki, hogyan mukodik, kik hasznaljak es foleg mennyien. -
Betyarkoro #16835
LOL -
Betyarkoro #16834 Szerintem Marcel sms-ezik az indiai kollégákkal akik amúgy diákmunkások és mivel tört angollal beszélnek nehezen tudnak kommunikálni meg kalóz windowsos paint 3d-vel dolgoznak. -
Betyarkoro #16833 Ebben biztos igazad van.
Csak értelmetlen.
MI a picsáért csináltak akkor openbeta-t? -
formula1996 #16832 Azzal a lendülettel törölték is, ha jól látom. Egyébként kapják az ívet discordon is, hogy szeptemberre volt ígérve, ez a roadmap elég időhúzásra mutat. Egy héttel később is jött, de akkoris nulla újdonsággal, ezt kirakhatták volna az expo estéjén is, mint tavaly tették, akkor szerintem kisebb lenne a felháborodás.
Arról valaki tud infót hány content creatoruk van? Vagy csak bedolgoznak emberek? Mert azokkal is olyan lassan haladnak, hogy hihetetlen.
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.09.26. 20:42:44 -
Valszeg az a "gond", hogy a jelenlegi fejlesztesek (pl. idojaras, amirol mar tudunk) es a DLC autok, tobb honapos folyamatos munkak, igy nincs mas, csak ez. Igy nem is tudnak mit mondani, csinaljak, aztan ennyi. Jobb mint az ISI, aki nem mondot semmit, mert nem is csinalt semmit:D -
Betyarkoro #16830 Tessék. Fórumon 3. komment:
"This roadmap doesn't tell anything that we already didn't know from the expo, "
Ez a roadmap egy igazi köcsög húzás volt tőlük. Kíváncsi vagyok mivel tudják alulmúlni ezt a roadmappot. -
Gyonyoru;DD -
formula1996 #16828 callaway corvette
KÉP
Utoljára szerkesztette: formula1996, 2017.09.26. 20:30:45 -
bottleopener #16827 Szóval röviden:
-4-5 héten belül jön az 5000 Ft-os DLC, benne McLaren, Bentley, Chevy, Mazda és egy TBA GT3 autóval.
-A feltuningolt időjárás karácsony előtt jön. :D
(Rettentően hiányzik egy olasz vagy egy német autó a repertoárból)
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.09.26. 20:30:18 -
Igazabol az iRacing autok/palyak, es meg az elofizetes is olcso, ha valaki rendesen kihasznalja. -
formula1996 #16825 Szép, nesze semmi fogd meg jól
Komolyan erre kellett várni?! Egy videót amit kiraktak két hete, meg kép amit szintén mutattak már múlthéten... Ez a blur effekt viszont ultragagyi a játékba, need for speedbe volt ilyen 10éve. A tócsák viszont nagyon faszán néznek ki, remélhetőleg nem esik felére miatta az fps, bár ők talán figyelembe veszik ezt is, nem úgy mint az ISI annó.
-
Idezojelek koze is akrtam tenni, de lemaradt:D -
bottleopener #16823 Figyelj, ha belegondolok hogy a játékautomatákba, amin a Sega Rally futott mennyi pénzt belevertünk, akkor a 900 Ft ajándék egy autóért és végtelen játékért. :P
Egyébként pedig csak hűvös érdeklődéssel fogadom az autókat. Mert hogy veszett lassan dolgoznak továbbra is. Nem látom a forradalmi változást hozó hullámot.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2017.09.26. 20:22:35 -
Betyarkoro #16822 Azért érzed az iróniát a "program fejlődésével párhuzamosan folyamatosan frissítik"ben? D: -
A penzt az ember nem a dobozert fizeti ki, ewnnyi erovel minden auto elerheto. Hanem hogy hivatalos, talan tobb koze van az igazihoz mint annak, aki csak kepen latott ilyet, nem tunik el a modder, es valszeg a program fejlodesevel parhuzamosan folyamatosan frissitik. Hogy ez meger-e valakinek ~900Ft/autot, az mar as kerdes;) -
bottleopener #16820 :D -
Betyarkoro #16819 Az ok hogy marhajó.
De szerinted az is ok hogy egy olyan autót csomagolnak be jólárasítva ami már amúgy is elérhető volt? :D És ráadásul egy ingyenes autó volt. '-.-
Szerintem mindenki tudta hogy ez lesz benne és mindenki remélte hogy mégsem ez lesz benne. :D
Most biztos akkor jön a camaro gt3 is újracsomagolva.
Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.09.26. 20:09:27 -
Azt tuti benne lesz;) Most is van benne Corvette, korabban az URD-n keresztul benne is volt/van a C7.R, igy ez alap. Amugy marha jo auto, vagyis ez nagyon kell! -
Amugy meg mindegy, mert ha ABCD autok jonnek, az embereknek ugy is a EFGH kellene:D -
Betyarkoro #16816 Egyébként discordon azt csacsogják hogy ez lesz az egyik autó:
http://sportscar365.com/other-series/24hseries/callaway-corvette-c7-gt3-r-set-for-u-s-debut/
De jó amúgy hogy ez a sz******t c7 került bele a dlc-be is. :( -
Hogy mi lesz a pack-ban, felig-meddig kitalalhato, mert logikus:) Negy auto lesz meg a Bentley-n kivul, igy valszeg egy Corvette es egy Nissan (ilyen licencuk, kapcsolatuk mar van). Ferrari es Lambo nem valoszinu. Talan Porsche es BMW?! De aztan lehet almodik a nyomor, es mivel GT Pack, jon egy Panoz meg valami hasonlo;D -
Betyarkoro #16814 De még az el is menne hogyha csak 5 sor van.
Igazából az basz fel hogy hangot adtak már többen több forrásban hogy nevetséges amit csinálnak. Tök csend van. Erre itt a roadmap és képtelenek bejelenteni mi lesz abban a szaros dlc-ben.
És gyakorlatilag leírták azt amit már tudunk 1 hete. Meg van egy hoki kép hogy nesztek itt egy csont ez majd még benne lesz a dlc-ben.
Most ezért várni.... -
Az meg OK, de ha meg a hivatalos autok sem mukodnenek, csak a GT pack, aztan majd soooooon update a tobbi, az mar gazosabb:D -
Eleg szegyenyes, az biztos;) Kellett bele a sok kep, hogy kitoltse a helyet es ne 5 sor legyen az egesz:) -
Betyarkoro #16811 Szerintem minden hivatalos autó megkapja. Minden mod autó meg soon tm.
Kizárt dolognak tartom hogy olyan megoldás lesz ahol a játék automatikusan rá tudja tenni az autókra. -
Valoban vannak animalt esocseppek az auton is.
Kivancsi leszek, megoldottak-e normalisan/trukkosen, es minden autora ervenyes, vagy mindent piszkalni kell?!:) -
Betyarkoro #16809 Hát ez a roadmap egy kalap szar.