| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nálam eleve úgy működött, hogy vannak benne turbók. Ha jól emlékszem vagy 2-3 napig szívtam vele, mire a Garrett katalógusból bevittem az adatokat az Access-be. :D
Amúgy ha lenne rendes leírás nem lenne ám nehéz összedobni egy olyan programot amibe beviszel minél több adatot, és szépen megcsinálja a fizika fájljait. Olyan ziccereket hagynak ki, hogy az hihetetlen. Nekem egy hónap volt annak idején a motor. Mindezt úgy, hogy 3 hétig csak az infókat vadásztam. Az ISI-nél nyilván ezerszer jobb programozók vannak mint én, plusz tudnak mindent a saját szoftverükről. Ha az alatt a pár év alatt lett volna egy szabad hétvégéjük meg tudták volna ugyanezt csinálni, csak jobban.
Na mindegy, majd elkezdem őket csesztetni, hátha valamikor jövőre csinálnak egy leírást. :)
Szeretem az excel-t, tökéletes arra amire kitalálták, de ide elég gáznak érzem. Nekem is van egy excel-em amibe az évek során összevadászott dolgokat bevittem, így elég sok számítást megcsinál helyettem, nem kell képletekkel vacakolni. Az más kérdés, hogy van-e a Földön ember rajtam kívül aki el tud rajta igazodni. :D Ugyanis amikor épp kellett valami ahhoz összeszedtem a képleteket, és ahol éppen volt üres hely csináltam neki egy felületet. Plusz a kábel tv egy kb 3 évvel ezelőtti csatorna kiosztása is rajta van, mert épp meg volt nyitva amikor lefuttattam egy csatorna keresést. Szóval ilyen szintű káoszt kell elképzelni. :D
Na mindegy, hátha az új cég több figyelmet fordít arra amiből meg akarnak élni. :)