• zolee145
    Többször nekiszaladtam a ligázásnak, de a legjobb a HRC-s időszak volt. Aztán volt egy próbálkozás egy komoly V8 bajnokságra, de az elég hamar kifulladt. Akkor jöttem rá, hogy senkinek nem kell a komoly szimulátorozás. Beugrunk, nulla gyakorlással szaladunk 10 kört, és kész. Ha nem sikerül győzni keresni kell másik ligát. :D
    De volt DTM liga amit otthagytam, mert az első futamon csúnyamód elvertem a srácokat és lecsalóztak. :D
    HNR-ben kezdtem az online "pályafutást".

Viszont az ARCA nyilt szerverek azóta is hiányoznak. Szinte ligaként ment a dolog, pár hétvége után az ott lévők 90 %-át ismertem, és mivel az ARCA egy amúgy is réteg sport (stock car) "mégrétegebbje" csak igazi fanok voltak a szerveren, vagyis szinte garantált volt a korrekt versenyzés mindenki részéről. Sajna minél magasabban jegyzett egy bajnokság annál több idióta gyűlik össze a szerveren, hogy csapasson egyet az aktuális kedvencének az autójával, és ha két kör után nem vezet akkor vagy kilép vagy szemben megy a forgalommal.

Az elmúlt években meg már sokkal jobban érdekelt a modolás, mint a versenyzés. Szinte nem is játszottam, csak teszteltem. :)