| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Alapból valamit rakni kell oda. A nulla nem jó érték. A brazil komától mindig valami kamu fizikával kapom a kocsikat, mármint ehhez kamu. Teszem azt egy előző autó fizikáját rakja hozzá, mert valamit mindenképpen kell, hogy egyáltalán meg tudja nézni a játékban, hogy maga a konvert sikerült.
Ezután én elkezdem beállítgatni a gyári értékeket, vagyis ez már alapból sem volt jó, meg most sem lett jó.
Jelenleg a gyári 16-os felni van rajta, upgrades-ben van szintén gyári 17-es, még azt nem néztem, de az újabb tbc és újabb tgm fájl.
Most van úgy 2 centi a talaj meg a kerék közt, vagyis átmérőben vagy 4 centi lehet. Ha van az a kocsi alatti árnyék (nem tudom mi a hivatalos neve, de nem az a sima vetett árnyék, hanem a valóságban is van ez a sötétebb rész) akkor biztos nem annyira feltűnő, de na, akkor sem jó. :)