| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nem. Viszont már van egy Forza 4 modelles Yellowbird-öm, aminek gyakorlatilag készen van a fizikája, még a brazil srác konvertálta. Tulajdonképpen be kellene csomagolni.
Sőt, van még pár ilyen autóm, majd kiderül hogy lesz idő rá, aztán összerakjuk őket.
Ami nálam van Forza 4-es autó:
Audi R8 V8
Audi Sport Quattro
BMW M5 F10 (ez már ki lett adva, de akkor még nem tudtam rendes turbó motort csinálni, szóval majd valamikor frissítem)
Ferrari 512TR
Ferrari LaFerrari
Ford SVT Raptor (fizika elvileg kész, csak épp nincsenek LOD-ok, és a legrészletesebb modell van benne, szaggat)
Mclaren MP4-12C
Mercedes C63 AMG Black Series
Nissan GTR R35
Ruf CTR Yellowbird
Ruf RT 12R
Alexnek is van egy listája, és ha valaki kitanulja az rF1 ---> rF2 konvertálást akkor ez kapásból kibővül vagy 80+ autóval, ha meg attól a pár embertől engedélyt kérek akiknek csináltam annak idején fizikákat akkor úgy 200+.
Ráadásul ez mind olyan, hogy mivel alapjaiban jó csak az rF2 plusz dolgait kell betenni a fizikába, vagyis 1-2 nap alatt elkészül.
Úgyhogy konvertáló ember(ek) kerestetik. :)