19779
  • zolee145
    Ja, esőcsepp a szélvédőn. Majd megcsinálják. :D
  • Alexease
    Es ha a profi AC modelleket is beleszamoljuk, amihez ISI engine modder kellene, akkor a mennyiseg "vegtelen", es az utanpotlas folyamatos:)))
    De hat, ez "csak" tartalom, ennel kicsit tobb kellene a progitol...
  • zolee145
    Nem. Viszont már van egy Forza 4 modelles Yellowbird-öm, aminek gyakorlatilag készen van a fizikája, még a brazil srác konvertálta. Tulajdonképpen be kellene csomagolni.
    Sőt, van még pár ilyen autóm, majd kiderül hogy lesz idő rá, aztán összerakjuk őket.
    Ami nálam van Forza 4-es autó:
    Audi R8 V8
    Audi Sport Quattro
    BMW M5 F10 (ez már ki lett adva, de akkor még nem tudtam rendes turbó motort csinálni, szóval majd valamikor frissítem)
    Ferrari 512TR
    Ferrari LaFerrari
    Ford SVT Raptor (fizika elvileg kész, csak épp nincsenek LOD-ok, és a legrészletesebb modell van benne, szaggat)
    Mclaren MP4-12C
    Mercedes C63 AMG Black Series
    Nissan GTR R35
    Ruf CTR Yellowbird
    Ruf RT 12R

Alexnek is van egy listája, és ha valaki kitanulja az rF1 ---> rF2 konvertálást akkor ez kapásból kibővül vagy 80+ autóval, ha meg attól a pár embertől engedélyt kérek akiknek csináltam annak idején fizikákat akkor úgy 200+.
    Ráadásul ez mind olyan, hogy mivel alapjaiban jó csak az rF2 plusz dolgait kell betenni a fizikába, vagyis 1-2 nap alatt elkészül.

Úgyhogy konvertáló ember(ek) kerestetik. :)
  • Joke1RS
  • Alexease
    Az eredetileg SimDream, de ami itt fent van (rF2Files), azt en pakoltam ossze "hasznalhatora", de a fizika, gumi az eredeti SD, ahhoz nem nyultam. Tervbe van veve, hogy Zolee atnezi. Most hogy szobakerult, raveszem magam hogy szetszedjem/osszerakjam;)
  • Joke1RS
    A Ferrari Challenge első kiadása is nulla volt fizikailag.
    Emlékszem akkor Ingy átírta a futómű értékeit és mindjárt jobb lett, aztán Zoli teljesen új futómű geometriát is készített és egyből azt éreztem, hogy autót vezetek.

Apropó, a minap kipróbáltam a RUF-CTR-Yellowbird-1987-et a Nordon és beszarás milyen jó! Érezhető, hogy farnehéz, jó a gumifizika. Csak alapbeállítással mentem, de nagy élmény.
    Ezt is Te csináltad, Zoli?
  • shiet
    Tegnap akartam írni, hogy ez a Simtek (akinél most WIP-ben van ez a sok mod) készítette a Ferrari Challenge-t is, ami sztem is elég gyengus. Mármint én sosem vezettem még Ferrarit és sosem vezettem még GT(3/E) autót de ez a Ferrari kb. olyan spoiler nélkül mint egy GT3/E autó, kanyarokban sztem túl gyors, nekem túl egyszerűnek tűnik vezetni. Én 5 perc után uninstalláltam.
    Szóval hiába készítenek ennyi modot, ha csak alájukcsapnak vmi rossz fizikát annak nem látom sok értelmét.
    De ez csak imo.
  • simcompany
    Naja, meg lehetne csinálni.
    Nemrég valaki írta hogy a Ferrari Challenge nem jó. Nos leteszteltem, tényleg sikerült elrontani, valami förtelmes lett :D
  • zolee145
    Töröltem, de a modell miatt megér egy kis fizika faragást.
  • simcompany
    jaj azt azonnal töröld. teljes fake
  • zolee145
    Kipróbáltam a WRC 14-et.
    Soha nem vezettem semmilyen rali autót, de nagy összegben mernék fogadni, hogy nem ilyen. Csak a Fiestát próbáltam, gondolom a többi is olyan.
    Vagy valamit rosszul állítottam be, vagy nem is tudom, de nagyon nem okés. Kuplung csúszik, kézifék nincs, amúgy semmilyen fék nincs. Kormány döglött, de ha rázóra mégy kitépi a kezedből. Amúgy a 4wd sem olyan amilyennek lennie kéne, csak tolja az orrát. Ez persze talán így is lehet, de nem gázadásra. Ott már azért rakni kellene keresztbe egy kis erőszakoskodás hatására.
    Szóval na, nem tetszik. Motor is erőtlen, vagy csak érezni nem lehet a kocsiban, hogy erős, de akkor is fura.

Alex, ha ráérsz tudsz nekem csinálni ebből egy kicsomagolást? :D
    Bár lehet az sem lesz jobb, de kétlem, hogy az rF2 különösebb ügyeskedés nélkül ne tudna ennél sokkal jobb lenni.
  • simcompany
    Valencia 2.0
  • zolee145
    Épp most nézegetem, elég komoly cuccokat csinálnak.
  • Alexease
    Lehetne linkelni eleg sokat, itt van mind: https://www.facebook.com/simtekmods/ :)
  • zolee145
    Ezt most láttam fészen:

• lac coo
    No, ez johet ! :))
  • Alexease
    Meg ez is nagyon WIP:
  • Alexease
    Ez is SimTek, es meg WIP (Clio Cup 2014-2015 for RF2) ;)

• tonio2006
    Floridában felépítették a pontos mását. :D
  • lac coo
    Kifezettem a minap egy evet, nem azert mert akkora elet lenne online, hanem mert go doltam ennyi az en dolgom tamogataskent...;)
  • Alexease
    Euroring? :)
  • Alexease
    Nekem sem volt szimpatikus otlet az online elofizetes, mar az elejetol hulyesegnek es buktanak tartottam;) Sokfele koncepcio van (AC, iR, R3E, CARS), de az ISI talalta ki a legrosszabbat;)

A DLC nem kotelezo, de azert nagyreszt mindenki megveszi. Eppen azert, mert "csak" 10EUR es kap erte valami kezzelfoghatot is. Ha az AC-ban is azt mondanak, hogy evente 20-40EUR az online hozzaferes, de kozben ingyen adjak az autokat, valszeg ott is lazadas lenne. Pedig a legtobben, valszeg amugy is elkoltik evente azt a 20-40EUR DLC-kre;)

Nem lett volna ez rossz ha 2 evvel korabban jelenik meg az rF2, mindenki elott, normalisabb kivitelben, es at tudnak menteni jo sok felhasznalot az rF2-bol es a SimBin RACE mutaciokbol. De egy AC/CARS tartalom es kinezet, es az iR online szolgaltatas koraban egy rF2 necces huzas volt...
  • tonio2006
    Simtek Mods :D

Utoljára szerkesztette: tonio2006, 2015.12.03. 15:20:12
  • b-type
    Megmondom öszintén, nekem egy csöppet sem volt szimpatikus...lehet azért van mert 18éves korom óta egyik bérleményből mentem a másikba .
    A DLC az olyan hogy megveszem ha akarom, de ha nem akarom mert nem tetszik a tartalma, akkor nem veszem meg. Az online szolgáltatás évenkénti megújítása az nem ez...még csak hasonló sem, mert ha nem fizetek nem tudom használni. A multi rész meg nem egy pár autó vagy pálya DLC, hanem a játék egy része elveszik.
    Lehet hogy 'nyugaton' ez befér, nekem nem szimpatikus. A lifetime meg nagyon drága, szintén lélektani határon túl van.
    Ezért az én rF2-m offline használatra alkalmas csak, ez van, kaptyák be :) Van helyette más.
  • unrealnoise
    Továbbra sem értem, miért jársz ebbe a topicba, évek óta tudjuk, hogy ez nem a te játékod, fizetni se fizetnél semmiért.

Pedig azért bőven vannak erényei a programnak. És mint már linkelve lett egyszer a vizes aszfalt, azt is fejlesztik, így valszeg nem is olyan soká lehet megkapod az esőcseppeket is a szélvédőre, persze akkor is az lesz a baj, hogy miért csak most.

Az, hogy szerinted egy rakás szar, "senki nem adna érte pénzt", etc az mese habbal. lehet nem sokan adnak, de aki ad, az lehet adna többet is. (lásd kickstarter / DLC célzás), ezt kellene először felfogni. De ha most azzal jössze, hogy hülye vagyok, én meg még jó pár szimes kolléga aki ezt megtenné, akkor részemről ennyi...
  • lac coo
    Nekem vizes szelvedo kell !!!! :))
    Jah, mindenbol van egy, vagyis a legtobb embert az autok 80 szazaleka nem erdekli .:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.03. 12:55:26
  • Alexease
    Van itt fejlesztes, csak az ISI nem kulonfele bellitasokkal kiserlezetik, igy tovabb tart;D Szerintem a tartalommal sincs gond. Persze szubjektiv, kinek mi tetszik, de ha mint verseny programot nezzuk, boseggel van minden.
    Mondj egy autot, ami neked kellene, es most nincs benne ugy, hogy eseteg van egy vele kozel azonos, hasonlo kategoria, stilus stb.
  • Alexease
    Csak a publikus reszre gondoltam, ha van olyan;) Valszeg vannak tortenesek es publikus dolgok is, de "elfelejtenek" tajekokoztatni. Ha mar van Steam, csak az erzes miatt jo lett volna nehany hir, kep, video, info stb. Persze, attol nem fog jobban menni, csak legalabb a jelenlegi es az esetleg uj felhasznalok latnak, hogy tortenik valami.
    Ha mast nem, emiatt szolhatnal nekik;)
  • lac coo
    Vagy ha lenne fejlesztes, tartalom a felhasznaloszam sem igy nezne ki ! :)
  • Alexease
    MINDEN programnal fizetsz mindenert, az updateüekert, a tovabbi fejlesztesekert, tartalomert stb. Csak mindenhol mashogy "adjak el":)
    Az R3E es az iR egyertelmu. A CARS elore szedte be a penzt, utana meg viszonylag komoly eladasok voltak (multiplatform + DLC-k).
    Az AC is igy csinalja, alapprogram plusz DLC-k, aztan jovore az egeszet egyben eladjak a konzolosoknak is.
    Vagy a Codies F1, amit evente kiadnak, sokszor kevesebb fejlesztessel es uj tartalommal, mint egy masik program fejlodese es DLC tartalmai.

Az ISI arra alapozta, hogy lesz egy fix felhasznalo tabora, es fejenkent evi 12$-bol (nem 40-50 vagy 100!!) folyamatosan fejleszti a programot, es INGYEN adja hozza a tartalmat! Ez alapjaban azert eleg szimpatikus megoldas lett volna. Ha lemnne eleg felhszanlo, valszeg a fejlesztes az ingyen tartalom is mashogy nezne ki.
  • Pitti
    Én sem használtam soha és nem is használnék, ha nem tudnám milyen undorító látvány tud lenni az elzsírosodott alcantara... és nem olyan egyszerű kipucolni mint egy bőrkormányt...
  • Ingy2
    Pedig tök cuki amikor a boxer alsó felgöngyölödik tangába

Alex: A pofabefogási szerződés miatt nem mondhatok semmit.
  • lac coo
    Extradragan adtak magat a jatekot, a nulla szolgaltasos onlinert kulon kernek plusszt, mi a fenet fizetne itt meg barki is ?:)
    Sot, gyanitom a jatekosok java azt is meggondolja adjon e meg valaha is penzt isi jatekert !
  • unrealnoise
    Jajja, mert a te véleményeddel aztán előrébb tartunk. :D Szakadok.

1. Miért, mi az amiért eddig fizettél? Megvettél egy alapjátékot. Pont. Hú de nagy szám.
    2. Itt nem fizetésről, hanem támogatásról van szó.
    3. Ez a megtámogatott cucc képezheti akár később az rF2 alaptartalmát vagy DLC-ként is lehetne árulni. (És igen, ha más AC-nál, iRnél, Raceroomnál megtehetik, hogy extra tartalomért lét kérnek, akkor gondolom neked csak az rF2-nél lenne ez probléma.)

Részemről ennyi.
  • lac coo
    Szep lenne ha meg kellene fizetnem barmiert is....
  • unrealnoise
    Kösz srácok! (mondjuk sejtettem)

Az ISI-nél most bele lehetne még húzni, de láthatóan nem teszik, viszont ugye láttuk, hogy pofozgatják az esőt is, szóval tuti dolgoznak azért a háttérben is. De azért elvárnék valamiféle kommunikációt. Szerintem ha kitűznének egy kickstarter-es célt, akkor elég sok mindent hozzá lehetne vágni még a játékhoz. Mittudomén, ha 50.000 ezer dollár összejön kapunk még X járgányt, Y mennyiségű, gyári ISI pályával 100.000-nél még több, javított UI, HUD, régi pályák textúrái lecserélve mindenütt, bugok további gyomlálása. Oké, hogy lehet messze nem jönne össze semmi, de olyan tervet kell felvázolni ami azért megvalósítható és igen, fizetne érte már szimet használó is akár. Illetve nyilván egy-két rF2 fan biztos többel támogatná ezt a kezdeményezést, mint pl 40-50 dollár. Szóval mindenképpen több lenne, mint a semmi.

Ami nagyot szólhatna, ha az egész egy rendszert alkotna, lásd Raceroom, meg iRacing. Úgyis ebben van a jövő, de hát nah.
  • simcompany
    igen, a Clio fix áttételes, hisz kupás autó. Amúgy már jeleztem az ISI felé, hogy ennek az autónak tegyék már rendbe a fizikáját. Nem az autó mozgásával van bajom, hanem hogy a valóságban sokkal több minden állítható, illetve nem ennyi a végsebessége az autónak.
  • Szabi #12184
    volt tegnap is frissítés :D
  • Joke1RS
    Clionál nem lehet váltót állítani,ahogy a valóságban sem.
  • unrealnoise
    Égő kérdés, de:
    Portugál pályán, Renault Clio elérem rég a csúcssebességet a pályán a célegyenesben, a váltót kellene állítanom, de nem tudom.
    Nincsenek ott a nyilak, csak feliratok, semmit nem tudok vele csinálni.

Ez normális? Mit tehetek?
    Van járgány, amin lehet állítani, van amelyen nem? WTF?