| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na ez a Brookdale viszont baromi jó! Egy 20 körös versenyt mentem 9 AI ellen. Elég bénán viselkedtek, pedig a másikon velük nem volt gond. Viszont maga a kocsi állítgatás nélkül is jó volt. Ahogy kopott a gumi rájöttem, hogy a jobb hátsót sikerült jobban elhasználnom mint a többit, így fura mód túlkormányzott lett 20 kör végére. Vagyis már kb a 10-ik körtől inkább gurultam befelé, és fél/háromnegyed gázzal jöttem ki.
Az alap set gondolom kvalizni jó, és kell egy verseny setup, ha nem akar így járni az ember.
Majd még tesztelgetni kell több helyen, de jónak néz ki. A 2 mérföldes pályára való autó ezek szerint sokkal alulkormányzottabb, gondolom a superspeedway meg annál is jobban, de az majdnem egyenesnek tekinthető.
Viszont ezen a Brookdale-en 43 autó egy nyílt szerveren öngyilkosság. :D Még egy összeszokott stabilan autózó bandának is elég komoly kihívás, ha nem sárga alatt akarja megtenni a táv 90%-át. Az ovál-AI-n van mit dolgozni, de online jó móka lehet. Feltéve, hogy tényleg olyanok mennek akik tudják hogyan kell itt versenyezni.