19779
  • simcompany
    Ha nincs rF2-d akkor szombat este nyerhetsz egyet. Hajrá.

Mini Challenge UK funrace
  • Alexease
    Keszulget a kovetkezo oval palya.

• bottleopener
    Rohadt jó, megnyugodhatsz.

+ Wheatley azzal promózza, hogy talán az egyik legbiztosabb adatforrásból létrehozott autóról van szó. Tehát pontos is, nem csak érzésre okés.
  • B Lori
    Sejtettem hogy nem azt akarod mondani hogy szar :D
    Engem két szempontból érdekelne,hogy jobb legyen és nem is kicsit,meg nálunk mennyire lesz életképes online.Kb.4 éve nem versenyeztem,amerikaiakkal angol tudás nélkül nem lehet és egy kicsit hiányzik de más műfaj meg nem érdekel,szóval ezért írtam hogy számomra nincs értelme :)
  • shiet
    Ha azt akarod, hogy az AI ugyanolyan konfigurációt használjon mint te akkor nyomnod kell egy "Force setup"-ot, ott van a képernyő tetején.
  • Alexease
    Az a Brookdale nagyon jo, en is azon mentem nehany rovid versenyt. Teljesen jo a gumi melegedes, kopas es palya tapadas valtozasainak az erzese, a szelanyek meg a tobbi. Autot nem nagyon allitgattam, de az auto valasztasnal a Tunning resz azert szamit, van 6-7 alap beallitas (road, short, speedway, superspeedway stb). Itt nem valassza automatan es kotelezoen az alapfelepitest mint az iR-ben, vagyis cumi van ha nem az van ami kellene. Az AI nem tudom mit csinal, mit valaszt, de tippem szerint azt, amit mi:)
  • zolee145
    Na ez a Brookdale viszont baromi jó! Egy 20 körös versenyt mentem 9 AI ellen. Elég bénán viselkedtek, pedig a másikon velük nem volt gond. Viszont maga a kocsi állítgatás nélkül is jó volt. Ahogy kopott a gumi rájöttem, hogy a jobb hátsót sikerült jobban elhasználnom mint a többit, így fura mód túlkormányzott lett 20 kör végére. Vagyis már kb a 10-ik körtől inkább gurultam befelé, és fél/háromnegyed gázzal jöttem ki.
    Az alap set gondolom kvalizni jó, és kell egy verseny setup, ha nem akar így járni az ember.

Majd még tesztelgetni kell több helyen, de jónak néz ki. A 2 mérföldes pályára való autó ezek szerint sokkal alulkormányzottabb, gondolom a superspeedway meg annál is jobban, de az majdnem egyenesnek tekinthető.

Viszont ezen a Brookdale-en 43 autó egy nyílt szerveren öngyilkosság. :D Még egy összeszokott stabilan autózó bandának is elég komoly kihívás, ha nem sárga alatt akarja megtenni a táv 90%-át. Az ovál-AI-n van mit dolgozni, de online jó móka lehet. Feltéve, hogy tényleg olyanok mennek akik tudják hogyan kell itt versenyezni.
  • lac coo
    Igen, a jó szim az ami találkozik az elképzelésemmel bármi is az ! :DD
  • zolee145
    Amúgy lehet nem a megfelelő pályán próbáltam, vagy nem tudom. Jó amúgy, nem arról van szó, csak lehet az alap beállítás nem okés. Az ARCA-nál első körben megvolt az az érzés, hogy ja, valahogy így viselkedhet egy ilyen autó. Itt állítgatnom kellett, hogy olyasmi legyen amilyet szeretek.
  • gviski
    köszi, közben én is megtaláltam :-)
  • gviski
    már csak elő kéne fizetni újra onlinera :D
  • B Lori
    Segítek http://simfactoryleagues.net/docs/install.php
  • Alexease
    3 ISI szerver megy, abbol a stockcar-osat kiraktam a banner ala jobb oldalra.
  • Scarry
    Többen vannak az biztos. Beindul ez faszán. Lassan majd többen lesznek, mint az iR szervereken.
  • simcompany
    megy folyamatosan ISI szerver, vannak szépen
  • gviski
    Free az ARCA SimRacing? na ennek utána nézek :-)
  • B Lori
    Szia,nekem nincs meg a rF2 de a stock-car miatt azért figyeltem rá és vártam hogy ha jó lesz lehet megveszem,ilyen formán akkor egyelőre nem sok értelme van.
    Egyébként a ARCA állítólag már ingyen használható :)
  • bardocz
    Ha minimálisan is ismernéd, nem írogatnál faszságokat.
  • Alexease
    Hetvegen en is megneztem, nekem is tetszett, alig birtam leszakadni rola:D Foleg az uj palya, a Brookdale (vagy mi), nem short, inkabb darlington-szeru raceway, tempos, de azert fekezgetos is.
  • gviski
    Most végre volt időm kipróbálni a Stock Cart, amit nagyon-nagyon vártam. Tényleg csak egy pár kört mentem, de az alapján pozitív érzéseim vannak. Szóval nekem tetszik, jó lenne 20-25 fővel kipróbálni :-)

Amúgy ha jól tudom akkor joesville speedway van rF2-re és akkor meg van a Short oval is :-) valamint Shortnak még ott lehetne Mountain Peak Legends Oval is ami 15-20 főig simán jó
  • Adam Jonas
    Nem tudom mit problémázol ezen annyira, teljesen feleslegesen csinálod a feszkót.
  • bottleopener
    Ja de nincs onlineod, akkor semmi. :/
  • bottleopener
    A játékmappa/Packages mappába. A launcherből rendezd őket Installed szerint, ami nincs pipálva, azt telepítsd.

Sőt egyszerűbb, ha a launcherből töltöd a csomagokat, automatikusan felrakja. Bár nincs még fent az összes csomag, ami a weblapról tölthető.
    Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2015.09.28. 14:30:29
  • santibi
    A contenteket, hogyan hová kell bemásolni?
  • Scarry
    Ha nem akarod megvenni, akkor miért nem töltöd le a crakkelt verziót? Azon mindent kipróbálhatsz és utána megveheted ha tetszik. Én is úgy csináltam először anno. És sokan mások. Nem bántam meg, hogy megvettem az örökös tagságot! Érdekes ugye?
  • Scarry
    Már nem kell 3 után írni az ISI-nek. Bármennyiszer letörölheted és aktiválhatod.

santibi! Nem kell itt a felesleges duma... Nem magyarázkodok én itt neked! Ki nem szarja le, hogy mióta szimezel és a sok hazugságaidra? Vedd meg bazdmeg és ne itt koldulj!

Off-On
  • Adam Jonas
    Nincs mit, jó körözgetést!
  • santibi
    müködik köszönöm. nem is kell online. csak néha csapnék pár kört.
  • Adam Jonas
    Egyedül annyi a bibi, hogy online nem fogsz tudni menni, mert az online előfizum lejárt...
  • Adam Jonas
    Nincs mit, lesd meg az üzeneteidet. ;)
  • santibi
    köszönöm szépen.
  • Adam Jonas
    Dobok mindjárt egy PÜ-t. ;)
  • santibi
    A demót letöltöttem de kipróbálnék szívesen pár pályát és autót.
  • Adam Jonas
    Szükséged van még accountra, vagy sikerült már szerezni?
  • Hellboy76
    Hi Tibi,

én tudtam, hogy Te vagy az. :)
    Csodálkoztam is rajta, hogy IR után hogy hogy itt, de ott is rég olvastalak hsz-ben.

Még a masters-en versenyeztünk GTR-el a legjobbat Barcelona-ban GT, ill. Oschersleben-ben NGT-vel. :)
  • santibi
    Nem koldulok csak megkérdeztem. Megtudom venni nem arról van szó. Ha a fullos iRt sikerült megvennem talál ezt is sikerülne. Azt se tudod miért kértem. Egyből jössz a fasz szovegeddel. Szimulatorozom már 15 éve. Nem koldulni akarok. Ismerek mindenkit aki számít ebben a "rétegben". Téged nem ismerlek, maradjon is így.
    Én eddig csak adtam akinek csak tudtam segítettem. Sok 100000 ft ot sporoltam meg sok sok embernek. (iR)
    Egész egyszerűen ki akartam próbálni újra. Régebben mentem vele jó párszor. Nem visszaélni akarok stb. Sőt ha ismerem az illetőt akkor cserébe én meg odaadom a 2ks accountomat.
    Szóval nyugodtan maradj a fenekeden. Nem koldulok itt.
    Nem azért tart itt az ország mert valaki valamit megkerdez hanem mert sok ilyen hozzád hasonló ....fej van akinek fogalma sincs semmiről és azonnal elítél.
  • Alexease
    Ugy sem mukodik technikailag a kolcsonadas, mert korlatozott az aktivalas (ezt is irtam). Minden uj gepen inditaskor ujra aktivalja, 3 utan talan game over, levelezni kell. Vagyis csak ugy kolcsonadogatni semmi ertelme.
  • Scarry
    Ja persze, de azért elég gáz, hogy itt koldul, hogy ingyen tudjon vele körözni. Nagyon jól tudja, hogy mennyibe kerül és egyszer kell csak megvenni. Ennek ellenére ide jön koldulni... Ezt kurvára utálom. Azért tart itt ez a geci ország!
  • Alexease
    En azt ajanllttam neki, hogy ne ingyen kerjen, hanem probaljon megvenni egy ÁhasznaltÁ accountüot, tuti van oltyan, aki evekkel ezelott megvette de mar nem hasznalja. Alapbol 44$, "hasznaltan", online nelkul lehet 30$. Annyit boven meger. Elvileg/allitolag bejarja a vilagot, valszeg boven beleferne, de hat mindenki ott sporol, ahol tud:))))
  • Scarry
    És még mit szeretnél kérni ingyen?