• zolee145
    Most próbálgattam úgy egy fél órányit. Kicsit instabilabbra vártam, de reagál a beállításokra, szóval lehet rajta segíteni. Minden esetre még mindig az ARCA maradt nálam a favorit, ami azért érdekes, mert az rF1 alapokra készült. Ott valahogy nagyon eltalálták. Nem sokkal marad el tőle az rF2, de talán a gumik tapadását lentebb venném.

Az első 12 körös futamom Jacksonville-ben menetiránynak háttal fejeződött be, majd egy reckless driving kinéz az #51-esnek, de még vizsgálják az esetet. Tisztán látszik, hogy kívülről elmentem félig mellette, és mindketten kerestük az élen álló szélárnyékát, de ő belém húzta a kocsija orrát egy kicsit, így megforogtam. :D Azért a pitben lecsavartam neki egy fülest. :D

menet közben egyszer egy kicsit 3wide-nál én hagytam el az ívet, lekoccoltam a másik hátulját és félig meddig keresztbe álltam, összeszedtem aztán a kocsit, plusz az a megforgás a befutónál, szóval azért nem annyira stabil, mint az rF1 modok, de mondom, lehetne instabilabb. Szélárnyékban melegszik a motor ahogy kell, és egy megforgás után úgy ráz a gumi, hogy tényleg lehet azonnal menni kereket cserélni. Amit még észre vettem, hogy "Indysen" rajtolnak, vagyis ha kiment a pc elkezdik nyomni, holott a NASCAR-ban green ig tartani kell a pc sebességét.
    Amúgy az ai nyomja kanyarban is, nem veszi el, viszont nem úgy védekezik, mint roadon, ez jó így. Így hirtelen ennyi.