• zolee145
    - A motor részemről letudva. :D
    - Futómű geometria inkább kreativitás kérdése, mint programé. A régi suspension editor megnyitja ugyanúgy, viszont mivel alapból nem tud egy csomó típust így azt a modder vagy megoldja, vagy helyettesíti. Az utóbbi az egyszerűbb, csak kevés utcai autónak van F1-es futóműve.
    - A gumira van saját program, csak épp bonyolult, de arra van egyszerű webes megoldás.
    - A hang egyszerű mint a fakocka, kivéve a lefújó szelepet... ott azért jó lenne egy kis magyarázat, hogy mit miért.
    - A flexibilis kasztninak ebben a formában nem látom értelmét. Úgy lenne ahogy nemrég írtam, hogy egy amolyan virtuális vázat lehetne összerakni, térbeli elhelyezkedés és anyag tulajdonság. Ezt fel lehetne használni az ütközés modellhez is.
    - Sebességváltó egyszerű.
    - HDV-t csak jól kell kitölteni. Ott sok dolognál csak be kell írni a valós adatot, sok dologra meg van egy excel-em, amit szerintem rajtam kívül senki sem tudna használni. (Nem akkora ász vagyok, csak éppen ha jött egy probléma akkor ahol épp volt egy kis hely beírtam az összefüggéseket, így totálisan átláthatatlan.)