• zolee145
    Az összetettségről csak annyit, hogy az F1-classicon fent van a Shelby Mustang meg az M5 F10. Jópár év rF1 moddolás, és nem számoltam, de szerintem lassan több mint 200 autó után az első kettő rF2-es autóm. Már most látom, hogy azokban mit rontottam el. Azon túl, hogy pl a BMW-ben még nem is rendes turbó motor van, mert úgy gondoltam, hogyha nem tudok normálisat csinálni akkor nem rakok bele egy módosított Civic motort.
    Szóval nagyon nehéz azt mondani, hogy mindent tudok, jöhet a következő kocsi. Ez az állandó tanulás, kitapasztalni a dolgokat, ez sokaknak nem hiányzik/nem tetszik. Az emberek gyors eredményt akarnak: ma kiszedem a Forzából, holnap be az adott játékba, holnapután már fel a netre, kész.
    Ha egyszerűsítve vannak a dolgok akkor semmi gond, azt a pár részt megtanulom, és szinte autómatikusan, mint egy robot összerakom a fizikát. Ezen megint lehet töprengeni, hogy jó vagy sem. Vitázni nem érdemes róla, de töprengeni lehet. :)

Egy biztos, a DX11 nagyon hiányzik, meg a lézeres pályák. Viszont az egyszerűsítés nekem nem.
    Azt mondjuk nem értem, hogy a Simraceway-es lézeres pályákat miért nem pakolászták még át...