| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Bonyolódik a helyzet. Egyrészt odáig eljutottam, hogy legalább már az én gépemre telepített verzió működik. :D Lehet, hogy majd parasztosan oldom meg (míg nem találok rendes megoldást), és egyszerűen egy megadott helyre be kell majd dobni az adatbázis mappáját aztán annyi.
A másik egy érdekesebb kérdés: a Seat már rendesen működik, minden jó, csak éppen a nyomás értékeken látszik, hogy túlpörög a turbó. Alapból olyan 2 bar túlnyomással megy, majd hatodikban bezuhan 0,8-1 közé. Ez a valóságban egy létező jelenség, van ilyen, hogy túlpörög. Nem visz levegőt, lezuhan a nyomás, és csak forog míg meg nem döglik.
Azt nem tudtam, hogy az rF2-ben is van ilyen. Kb 4 kör Monza, és egyszercsak az egyenesben elszáll a motor. Semmi füst vagy láng, nem melegszik túl, csak simán leáll. Kétszer egymás után megcsinálta, szóval nyilván nem véletlen. Lényeg, hogy bővíteni kell a turbó adatbázist. :)