• zolee145
    Számolgattam. :) A Leonnak kicsivel több mint 1,5 bar-os túltöltés kellene ahhoz, hogy tudja a leírásban lévő adatokat. Ez nagyjából reális is. 2,2 bar-ig mutatja elvileg a nyomást a műszere. Itt jön az rF2 probléma, ugyanis a játék nem túlnyomást számol, hanem abszolút nyomást. Vagyis max töltésnél 253408 pascalt kellene mutatnia, ami most 220000-et mutat. :)

Na mindegy, mert amúgy ettől függetlenül sikerült kb 1 hónap melóval rajzolni egy nyomaték görbét. Mármint a ténylegest. A játékban az alap nyomatékot lehet megadni, ehhez jön a turbó, de azt nem tudjuk mennyi. Én már tudom. Ha el nem szúrtam valamit, de az majd kiderül. :D

Lényeg az, hogy ha minden jól megy (koppkoppkopp) akkor valamikor hétvége felé elkészülök egy olyan verzióval amit már lehet tesztelgetni. Ez egy amolyan zárt béta lenne, vagyis olyan emberek kellenének akik valamit értenek a modoláshoz, van már tapasztalatuk az rF2-vel.
    Még van pár megoldandó feladat, funkciók hiányoznak, stb, de alapvetően számolja a progi amit kell. Hogy jól-e... na ennek kiderítése is a teszt célja.