• zolee145
    Az a baj, hogy rettenetesen tudományosan körbejártam a témát, megvan mit hogyan lehet számolgatni. Elmélet, veszteségek, stb. A végén majd ezek adnak valamit. Kész, öröm. Aztán lehet, hogy a másik oldalon az ISI egy ehhez képest lényegesen egyszerűbb módszerrel old meg mindent, és csak szivatom magamat ezzel az egésszel. :D
    Amúgy nem ezekkel számoltam, egészen más irányból közelítettem, mert nekem majd alapvetően egy nyomaték görbét kell ebből az egészből kreálni, csak ha már megvannak az adatok gondoltam megnézem a fogyasztást is.
    Van egy turbó adatbázisom, ez lefed 50-2000 lóerőig mindent. Persze ezt majd bővítem, mert amit most raktam a Seatra az nagy, az egyel kisebb meg már kevés. :)
    Alakulgat ez, csak tényleg jó lenne, ha nem a sötétben tapogatózna az ember. Azért időben nagyon nem mindegy, hogy adott valami, és azt beviszed a gépbe, vagy adott pár szám, és találd ki, hogy ki kivel van, majd ha ez sikerült akkor viszed be a gépbe. És akkor még nem biztos, hogy a helyes megfejtés van meg, csak jutottál valamilyen eredményre.