• zolee145
    Fogyasztással kapcsolatosan van valakinek ötlete, hogy az a szám mit jelent?
    FuelConsumption=2.798e-05

Megpróbáltam tudományos úton kiszámítani valamit, hátha köze van hozzá. Szóval meghatározom az adott teljesítményhez szükséges levegő mennyiségét, így megkapom, hogy hány kg üzemanyag kell annyi levegőhöz. Ez sok, tehát nem ezt a számot keressük. Ok, visszaosztom a fordulatszámmal (közben még van egy váltás, mert a fordulat percre vonatkozik a levegő mennyisége meg másodpercre), majd visszaosztom, hogy a kg-ból liter legyen.
    Ezzel a módszerrel egy Micu Evo X GSR valós adatok alapján ennyit eszik: 5,96726E-05.
    A valós fogyasztása óvatosan 10,3 liter/100 km, ha hajtják akkor 30,2 liter/100 km.

Amit az elején írtam adatot az a Seat Leon fogyasztása. Nem tudom annak idején az mennyire lett belőve, de az hivatalosan 0,37-0,42 liter / km benzint kér.

Szóval mi a helyes megfejtés? Kicsit próbálom automatizálni a dolgokat, hogy ne kelljen minden nyavajás adatot napokig tesztelni a pályán. :D
    Sok dolgot lehet amúgy, a turbóm már egész szépen működik, meg rájöttem, hogy mi befolyásolja az alapjáratot, de tényleg nem jó, hogy minden szart így kell kitalálni...