No elkezdtem a játékot. Egy kis vélemény az első benyomásokról.
A grafika szép, a fizika valami fantasztikus. Sztoriból eddig sokra nem jutottam, de érdekesnek tűnik első körben. Játékmenet egész jó, viszont az irányítás valami förtelem egér-bill-el, főképp a tárgydobálás és a célzás az ami egyáltalán nem működik. Az elején Vaderrel már olyanokat pörköltem az ellen mellé hogy hihetetlen, az hogy nem tudok hozzávágni egy ládát egy csomó emberhez mert elröpül mellettük/felettük kicsit idegesít. Kontrollerem 2 napja jött meg szóval azzal még inkább nem tudom irányítani de az már saját hibám. A menü szintén nagyon csúnya szerintem, és olyan érdekes a bill kiosztás. Az hogy a [ ] gombokkal lehet oldalra lépni a menüben annyira konzolos hogy már fáj. És a beállításokat miért csak játékon kívül lehet intézni(grafika, irányítás)? Továbbá 4:3-as monitorom van de a videókon simán látszik hogy 16:9-re csinálták mert meg van nyúlva a kép bennük. Tudom ezek nem olyan nagy dolgok, de könyörgöm. 1 éve jelent meg a játék konzolokon. Olyan nehéz lett volna egy rendes PC portot összehozni? Így visít róla hogy pár hét alatt összedobták, 2 pénzhalom számolása közben.
Szóval eddig a véleményem: színes-szagos, tetszene, ha nem kiabálna az arcomba minden sarkon az hogy ez egy átlagos konzol átirat.