3233
-
#1952 Jasu Barát a kibeszélő sóból :D
Y.A.S.U.
Csillagrombolós részt én is szenvedtem vagy 2 órát mire sikerült kényszer-leszállítanom. Akkor elgondolkoztam azon, hogy ha a lépegetőket felkapja és golyóvá gyűri, a csillagrombolót lepofozza az égről, akkor azokat a nagy stormtroopereket miért nem tudom áthajítani a falon? Vagy éppen egy Rancorn-t, miért nem tudok bolygó körüli pályára állítani? Bár a Star Wars sosem a logikus felépítésről volt híres (lásd a pajzson kívülre helyezett pajzsgenerátorok (ep3 eleje)). -
#1951 Hali engem is a combok érdekelnének hol tudom azt megnézni?
Mert marhára idegesit hogy jó párat nem tudok használni. Bár az erő emelés és dobás, meg a villámmok azért kárpotolnak egy kicsit.
Arra gondolsz ahol a pontokat is ki lehet osztani, ott kiírják azt is hogy melyik billentyűvel lehet előhozni a combokat?
Ami nem tetszik az a Jedis összecsapásoknál a kamera nézet, mozgás. Az ellenfél mindig betalál én meg jó párszor mellé lőttem a villámaimat. -
#1950 Csak akkor fordul vissza ha elengeded -.- -
xxxpaulxxx #1949 ez tény, ezen én is kiakadtam és mondtam is, hogy a halálcsillagot bele kellett volna dobnia ennyi erővel az endorba és nem kellett volna még 3 filmXD -
#1948 Nem rángatom de amikor meg berakom egyenesbe fordul vissza és közbe jönnek azok a szúnyogok is.:D Kapot is egy Alt+F4et a játék. -
#1947 Nekem másodjára sikerült. A lényeg hogy ne rángasd az egeret mintha rohamod lenne ;-) -
#1946 Hát de nincs igazam? Rohadt nehéz rész. Meg ez a hülye irányitás is felbaszot. -
#1945 -
#1944 Igeen..és mi az a jasu?:D -
#1943 Első mondat nem kérdés -? -
#1942 Akkora ****ság amikor Birodalmi hajod kell forgatni és miért pont szembe kell rakni hogy össze birjam törni,zuzni vagy micsoda és közbe jönnek azok a kis b*z* repülögépek akik mindig úgyan abba a pixelbe repkednek 1x jobb 1x balról kibasz*t k*rv*ra idegesitő rész?
Akkora sz*r persze majd egy Jedi vagy Sith ilyent bir mozgatni és az a nagy Stormtroppereket bezzeg nem birom dobálgatni. f*szsag. Néha olyan nevetséges dolgok vannak ebbe a játékba. Most nagyon felb*szot. -
#1941 megy jasuval is. -
xxxpaulxxx #1940 Nah király! Végigvittem! Nagyon jó gamma volt, csak picit rövid... de legalább végig élveztem és sosem untam meg:)
Tökéletes összekötése a 3-4nek:) -
#1939 Akkor valaki linkel egy jo cracket?
Kösz. -
#1938 Nekem is bika gépem van, és ugyan olyan, mint neked.
Nem igazán értem, mert 1080-as HD tömörítés, írás, masolás vincsiről, vincsire alatt tökéletesen fut.
Ez 10080-as, vagy még nagyobb felbontású HD?
@Ha valaki tudna rá megoldást COJ750-nel együtt tudnánk örülni.
Ha már 4:3 a 16:9 legalább menjen, vazze! -
Szabi1991 #1937 azért mert béna vagy..
nem a játék a hibás.. -
#1936 Nekem miért nem indul?!
3crack-et probáltam erre a szarra!!
25giga rakat szar!! -
#1935 Nem tudom én videókat elnyomom a francba úgyse értek egy mukkot sem.De amiket láttam eddig videókat semmi nem akadt. -
xxxpaulxxx #1934 nagyon kész ez a game... halálcsillag... lasertube... kitöröm a zöld üvegeket és "visszanőnek"XD -
cyberjedi #1933 gyerekek én kezdem megtanulni szépen egyesével a combo-kat, ott vannak leírva Beállításoknál, nagyon kemény cuccok vannak itt, neki kell menni másodszor is a game-nak, sokkal élvezetesebb így, felkészülve.
a kedvencem amúgy: felkapod az ellent, megvillámozod, majd belehajítod a lézerkardod - miközben ő mindvégig a levegőben kapálózik. ha nem halt meg, még odacsaphatod valamihez. LOL! -
COJ754 #1932 Grebber,neked is csak nagyon alacsony felbontásban nem szaggatnak a videók?
Mert nekem elég erős gépem van és mégis akad a videó,meg alatta a hang.:( -
xxxpaulxxx #1931 nem e galaxis-iXD -
#1930 Nem hiába hisz nem evilági Smallvillebe sem volt az! -
xxxpaulxxx #1929 nah sikerült! Zsíííír!
Nagyon erős gyerek ez a mi főhősünkXD -
xxxpaulxxx #1928 Váááááá hogy a francba kell leszedni a csillagrombólóóóót?
Mire megforgatom és elkezdeném lehúzni (már balról jobbra...) akkor jönnek a cirkálók és szétlőnek:S -
VTS #1927 Srácok nincsen razoros crack?? vagy valami ami jó mert ez a reloaded-el már a tököm kivan. mikor karaktert akarok váltani mindíg kidob.... -
Lacc 88 #1926 Köszi a felvilágosítást. Így már érthető ez a rész is. -
#1925 köszi. épp hogy leírtam pont megtaláltam az ajtót. most a Vader-rel szívok. -
#1924 üdv! már 3 órája a halálcsillagban, "szuperlézeres" pályán szopok. már túl jutottam a forgó gyűrűkön be abba a nagy terembe ahol vannak a kék sugárliftek. kinyirtam ott mindenkit de onnét nem találom a kivezető utat. a sárga nyilak meg azt mutogatják hogy menjek vissza a gyűrűkhöz, de ott már nincs semmi. -
#1923 Gamecopyworld-röl szedtem egyet..de azzal sem megy:/ -
#1922 Próbáld a Crackfix-et -
#1921 Sziasztok!
Nemtudom h van-e WaReZ..szal ne kövezzetek.
Leszedtem a játékot -Ok
Felraktam(3ora alatt o.O') -Ok
Crack stb... -Ok
Elindit -Ok
New game, szint stb.. -Ok
Beadja az SW-s hülyeséget(sárga szöveg) -Ok
Nyomok vmit h tekerjen erre meg kilép hibával:S
Win7 Ultimate-em van.
Vki help?:/ -
#1920 Nem azért mert én is összeszedem de nem keresem direkt. Egyébként egyszer volt egy a falban is de semmi jel nem utalt rá hogy ott van csak véletlenül felrobbantottam egy hordót és láttam hogy kirobbant a fal is :P -
Szabi1991 #1919 mert az benne a kihívás.. :p -
#1918 Nem értem hogy mért szórakozik mindenki a holocronokkal. Ha mert a játék végén úgyis mindent megkapunk -
Szabi1991 #1917 ölte akart lenni, sry.. :/ -
Szabi1991 #1916 a négykezű ócskavas nem ülte meg, a csúcsfej megmentette..
a többi meg wookipédán rajta van:
"Miután Anakin megjött a hírrel, hogy Palpatine a sith nagyúr Shaak Ti-re bízták a feladatot, hogy megvédje a Templomot, míg Windu,Kit Fisto,Saesee Tiin és Agen Kolar mester elmennek feltartóztatni a Sith Lordot. Percekkel a parancs életbelépése előtt Ti mester találkozott Anakinnal aki épp Windunak indult segíteni. Shaak Ti megpróbálta visszatartani az ifjú jedit, de ő arra hivatkozva, hogy ő a Kiválasztott elindult.
Shaak Ti ott volt a Templom elesésekor. Tudva, hogy nem lehet ellenfele Darth Vadernek és az 501-es Légiónak, elhagyta a Coruscantot és a Feluciara ment, ahol Jedi társait Aayla Securat és Bariss Offeet már megölték. Kicsivel később találkozott a Jedi Maris Brooddal, aki bosszút esküdött Vader ellen. Shaak Ti felajánlotta neki, hogy rejtőzzenek el a Felucian, ahol ő felkészítheti Marist, hogy végezzen Vaderrel és annak titkos tanítványával. Ám a tanívány, Galen Marek Vader utasítására a bolygóra ment, végül megtalálta és megölte Shaak Ti mestert." -
krisz255 #1915 azt is beraktam próbáltam rengeteg helyről de nem ment yasuval is próbáltam de azzal e sikerült -
Lacc 88 #1914 Azt én is láttam, de nem akartam elhinni. Idő szerint nem értem mit keres ott. Elvileg itt már Han Solo vagy Lando tulajdonában volt.
Én is végig vittem már, jó kis játék végülis. Engem a történet fogott meg a leginkább, az nagyon bejön. Bár Shak Ti úgytom már a harmadik részben meghalt, 2 verziót is láthattunk. Mikor Grevious öli meg, és amikor Anakin. Furcsa hogy most mégis itt van. -
#1913 No elkezdtem a játékot. Egy kis vélemény az első benyomásokról.
A grafika szép, a fizika valami fantasztikus. Sztoriból eddig sokra nem jutottam, de érdekesnek tűnik első körben. Játékmenet egész jó, viszont az irányítás valami förtelem egér-bill-el, főképp a tárgydobálás és a célzás az ami egyáltalán nem működik. Az elején Vaderrel már olyanokat pörköltem az ellen mellé hogy hihetetlen, az hogy nem tudok hozzávágni egy ládát egy csomó emberhez mert elröpül mellettük/felettük kicsit idegesít. Kontrollerem 2 napja jött meg szóval azzal még inkább nem tudom irányítani de az már saját hibám. A menü szintén nagyon csúnya szerintem, és olyan érdekes a bill kiosztás. Az hogy a [ ] gombokkal lehet oldalra lépni a menüben annyira konzolos hogy már fáj. És a beállításokat miért csak játékon kívül lehet intézni(grafika, irányítás)? Továbbá 4:3-as monitorom van de a videókon simán látszik hogy 16:9-re csinálták mert meg van nyúlva a kép bennük. Tudom ezek nem olyan nagy dolgok, de könyörgöm. 1 éve jelent meg a játék konzolokon. Olyan nehéz lett volna egy rendes PC portot összehozni? Így visít róla hogy pár hét alatt összedobták, 2 pénzhalom számolása közben.
Szóval eddig a véleményem: színes-szagos, tetszene, ha nem kiabálna az arcomba minden sarkon az hogy ez egy átlagos konzol átirat.