Star Wars: The Force Unleashed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapjáték 5 óra, DLC-k fél órásak voltak :S
Amugy van vmi haszna a 2 féle befejezésnek?
Hogy érted, hogy nem megy 5.1-ben?
Kilépett, vagy csak sztereóban szólt simán, mert lehet nálam azért lépked ki töltéskor.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Mennyire igaz az hogy, reloaded verzió alatt van 30fps limit, és yasu-s megoldásnál nincs?
Nah majd biztos kiderül:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
sztem elkezdem újra gémet azt hátha feliratosan rájövök vidikbõl.. :DD
Köszi a feliratos dolgot, hogy megírtátok, így nem kellett megkérdeznem:D
Jah és... 1, miért nem lehet 5.1-ben játszani
2, miért támadnak engem a stormtrooperek?:|
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
# 1611 kinézetre olyan vagy tényleg x360 ? Ha csak hasonló akkor semmi esélyed mert csak xboxos kontrollert kezel vagy talán xbox gamepad emuval ami nem tudom mennyire mûködik.Ha xboxos akkor az még mindig kérdéses, hogy az után gyártott is ugyanaz min az eredeti . Drivert rakd fel.
1612 nincs meg a játék.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

#1611: nincs oan kontrolerem, billel tolom
#1612: még nem tartok ott
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Szerintem a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\Aspyr\Star Wars The Force Unleashed\SWTFU.bin fájl lesz a mentés....
maga játék hát eddig nem nagyon keltette fel az érdeklõdésem,kicsit unalmas ez a folyamatos hentelés lehet késõbb érdekes lesz de eddig szerintem nem az amire vártam pedig elég nagy SW fan vagyok,a készitõk meg megcsókolhatják a valagom ezzel a gépigénnyel meg optimalizálatlansággal...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ám megtaláltam a feliratot, tényleg ott van, köszi :D

Létezik valami megoldás a mozik képarányára?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
grat.
ismerõsöm 160ezeré válogatott ma össze pc-t, az a baj, hogy ez cakk-pakk, vagyis monitor+beviteli eszközök.+vinyo...ugye sokba kerül, és a többire sajnos kevessebb jut, nah õ is 9500gt-t kapott. bár nem igazán szokott játszani, csak internet, meg chat...stb.
és lehet a half life-nál nagy hype volt a fizika, hogy 20 domino egymásnak dönve szépen dõl el, csakhogy STAR WARS-nál azt kellene megérteni, hogy nem deszkák, meg dobozok fizikájáról van szó, és nem 2 poligonból épülnek fel a karakterek, de még a darth wader-esetében látott zöld nagy növényzet sem, aminek nekimész, és elhajlik mintha gumiból lenne, meg darth wader palástja, és akkor nme beszélve az ûrhajók fadarabol effectek és lövésekrõl, köd por.
stb.
a FIZIKA számitás nem csak dobozok, meg fadeszkák, meg müanyagflakonok gurulásában dõlésében merül ki.
a füst-por-stb effectek, köszönõviszonyba nincsenek technikai szemszögbõl, egy deszkának a kiszámitott mozgásához képest.
ez nem olyan egyszerû.
HL 2 akkoriban nagyon hype-olt volt, és sokaknak kimosta az agyát.
ha fizika, akkor csak HL 2 semmi más nem létezik.
Gondold el, hogy pl a batman-nál, a Physyx-nél külön a vga teljesítménye kell basszus, hogy legyen köd, meg hasonló szemcsékbõl álló effect!!!
gondolom érted a 2 közti eltérést...
bár nem mintha a fizika, vagy grafika lenne a lényeg, mert annélkül is elvoltak sokan a HL2-vel régen, meg ezzel is sokan elvannak manapság.<#eljen>#eljen>
lentebb meg 1024-ben készült képen nézd már össze a faszi kidolgozottságát, egy Stalkeres figurával!
:DDDD
ez nem rosszból mondom, nemis kioktatásképpen, hisz szerintem te is tudod, hogy minnél több pixel, poligon van egy objectumban, annál jobban kell a teljesítmény ....

És, nem semmi extra nincs ennek a Star Wars-nak a grafikájában. Semmi az ég világon, és emellett, hasonlítsuk már össze a Jedi Acedemy-val.
Ez az új játék csak abban jobb, hogy szebb és durva grafika van benne. Minden másban a régi Jedi lepipálja!
Ja, és ez a durva fizika..könyörgöm a Half-Life 2 az nem ismerõs?! Abban durva grafika volt, ellenben annak se volt nagy a gépigénye.
Szóval, nem fogok ettõl hasra esni! Nem rossz játék, mert hangulatos meg minden, de semmi extra! És ráadásul egy optimalizálatlan, rossz konzol-átirat.
Ennek ellenére én is játszom vele, mert azért élvezetes, de hasra esni nem fogok tõle.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
:D
fotográfik kolomp edisön :D
Na onnatól én is sírva dobtam el a keyboardot, és nekietem x360 controlerrel. Azzal SOKKAL jobb.
Itt most arra irányul a kérdés hogy átlagosan miért jobb a nayggobb felbontás játékoknál?
- A recék nagyban csökkennek (ezen a képen annyira nem látszik, de sok játékban piszok feltûnõ)
- Illetve az 1280 ws monitoron elég furán hat :) Meg sajna az is ha kisebb felbontásban használod. Jóval homályosabb lesz a kép.
irányitáshoz annyit, hogy azt ti tudjátok megítélni, mert azt nem probáltam, én x-joy-t használok hozzá...
Engem legalábbis leköt.
Az irányítása meg teljesen jó ahhoz képest hogy port...
Mondjuk a bossfightokba elég rendesen melléfutok meg félrenyomok mert szar a kamera de hát ez van :D
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
háát akkor max arra tudok gondolni, hogy automatikussan leállítja, mert 9500gt-vel nyomod ahhogy látom, bár 9600gt-vel asszonták elég jol fut...megnézem nálam is pill.
feliratot lehet, legalábbis x-en tudtam, itt a menüben ha jól emlékszem az audio opciónál, vagy a launcher-nél.
ezt még nem is néztem eddig.
magyarositás az jobb lenne, de csekély az esély rá, hogy valaki megcsinálja. :D
ám játékközbe szebb lényegesen, de fraps jpgbe így menti ki :D
engem 1dolog zavar, nem vagyok angolból vmi hû de perfekt (hallás alapján), viszont érdekelne a történet.. angol felíratott nem lehet kapcsolni ? :D
nem állitottad a cfg-ben low-ra?