Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
  • Zsolti9014
    ja, ez egészen pontosan B180 CDI volt. maga a motor amúgy jó, meg nem is gyenge, annak ellenére, hogy ma ez a kb. 110 lóerő már nem számít soknak, szerintem bőven elég.

egyébként ettől eltekintve nekem tetszett az autó, kényelmes, szép a beltere, a minőséggel sincs baj - bár a B-osztály kicsit zörög.

az új A-osztály kívülről is szép, és kézi váltóval elfogadnám.

Félreértés ne essék, nem akarom én a Mercedest bántani, főleg nem úgy, hogy saját autóm egy régi Swift. Csak éppen amit vezettem, az a B-osztály valami 10,5 millió volt. Annyiból egészen biztosan van jobb autó.

Egyébként az A-Merci 6 sebességes kézi váltóval és akár benzin-, akár dízelmotorral megvan már 8 millióból, meg B-Mercit is lehet úgy konfigurálni, hogy meglegyen ennyiből. Viszont ha már valaki feljebb kúszna árban, inkább vegyen kevésbé felextrázott C-osztályt.

De még egyszer mondom: lehet ez az automata is csak megszokás kérdése, túl sok fajta automatát nem vezettem. Ki kell próbálni, és mindenkinek magának eldönteni, hogy tetszik-e. Attól, hogy nekem nem tetszik, nem feltétlenül rossz.