Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
automaniac #2600 ha csak hűtővíz szivargas van,akkor gondolom azt sokáig kell nézni amig a hutoviz tartaly szemmel lathatoan csokken, raadasul akkor a csövek sem dagadnak meg. a csovek amugy is kemenyek alap allapotban... ahhoz mar eleg nagy foku hutoviz szivargas kell hogy legyen amikor mar a csövek is bedurranak. igen, azt ők is irtak hogy uzemanyag mindig jut a motorolajba de nem mindegy mennyi....akkor ott is szagolgatni fogod az olajat mint egy hulye, inkabb mást szagolgatnék ha lehet valasztani.:)
a leirasuk szerint nem azt nezi, hogy eszi-e az olajat, hanem azt hogy mennyi kosz van az olajban azaz érett-e már a cserére! Mondjuk egy diesel auto eseteben nagyon jol jon ez a kis megallipats, mert ugye a gazolajnal mar 1.000 kilometer utan olyan korom van az olajban hogy az csak na és szerintem te szabad szemmel nezegesd az olajat hogy ez most jo-e vagy sem, haaaat nem tudom! De persze az autoszakik mindig csodat várnak, hogy majd egy par ezer forintos termek helyettesiteni fogja a tobb 10 ezer forintos laboratoriumi olajvizsgalatot! :)) Szerintem ez a termek csak egy gyors teszt, mint pl. egy csepp verbol megmondjak, hogy van-e cukrod vagy sem, de persze itt is szagolgathatod a véredet, hátha érzel benne cukor illatot es akkor nem is kell már a vercukorszint ellenorzes...:))))))haha