Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
-
francba mindig elfelejtem, hogy mar nem vagyok vip :D
szoval edit:
minek is pillantsak ra a sajat oramra? pont AZERT irtam le neked az en esetemet, hogy peldaul szolgaljak es felhivjam a figyelmedet az ora pontatlansagarol... ;) sry, hogy ezt te teljes tamadasnak veszned ;> remelem nem haraxol meg, hogy egybemostalak a nepiteletes majmokkal, akik kokemenyen elhiszik, hogy a (pelda) szarjuk tudja az x+20 km/h-at vegre... holott fizikailag lehetetlen :) tok olyan volt az irasod, mintha te el is hiszed komolyan ezt a valotlansagot (nekem ez jott le az odalepos hangvetelbol :D) ;) never mind... kar vitazni ilyen hulyesegeken :)
amugy remelem tisztaban vagy a kovetkezo dolgokkal: x fordulaton leadott maximalis teljesitmeny (azert nem irok maximum megengedett fordulatot (aka tiltaskivetel -> mert lehet nagyobb fordulaton a nevlegesen leadott teljesitmeny joval alacsonyabb, iigy valtas okozta fordulatszameses ellen amugy tok jo,de...) vs attetelezes, vegattetel, vs legellenallas vs gumimeret vs tomeg vs stb... ezt mind ki is lehet matekozni, ha van egy kis kedved ;)
remelem nincs harag amugy!