Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
  • Sly9119
    Akkor én is leírom a tapasztalataimat, vezettem már pár autót, tény hogy most nem nagyon van lóvéja az országban senkinek de csak kell autót venni. Ezért is gondoltam kisfogyasztásu autóra, de olyanra is esetleg amiben nem halok meg. Most a nyár elején volt egy elég ütős balesetünk az autopályán németo.ba csak a kocsin múlott hogy kiszállhattunk, mert a merevítések fogták meg a kamion kerekét hogy ne menyjen át rajtunk mint kés a vajon. S400 assal volt ez.
    Fogyasztás számít igen. Nekem nem azért kell főleg az autó hogy repesszek vele vagy hogy csajozzak hogy A6 ost vegyek. Csajozásra ott a tesóm S400 asa lorinser felnivel szerintem az elég arra , az se eszik sokat.

HDi motorokról, meg dCi -k ről de főleg a dCi -k ről hallottam jókat. nepitelet.hu n is sok a pozitív vélemény, a Renault motorokról.

Ha vásárolni megyek, mire figyeljek oda legjobban dCi illetve HDi motoros autóknál?- szept elején fogok, tehát hideget fagyat nem tudok létrehozni hogy meghallgassam a motort igazán:)

Tehát egy szeptemberi időjárásnál, mit nézzek - hallgassak meg ezeknél a motoroknál?

Hány ezer km ig éri meg megvenni egy dízeles autót?

KM állások amiket leírnak a hírdetésben valósak szoktak lenni, vagy visszapörgetik őket? Hogyan tudnám ellenőrizni hogy a 100 000 km ne 300 000 legyen?:)