Milyen kocsit vegyek MOST?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nekem most pár napig -12 volt a kocsiban bent, mikor indultam, de ma már csak -5.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pszihopata
91 óta autózom vidéken de nálunk -17 volt a leghidegebb

mondjuk a régi örvénykamrás dízelek -15 alatt csak isteni csodával /esetleg elektromos rásegítéssel:)/ indulnak

az én 626-osom már -10-ben reménytelen volt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Sir Quno Jedi
Nem, ez már régen volt, mikor elõfordult minusz 20 alatti hõmérséklet bõnyállal. Amúgy most is volt minusz 25 alatt az országban, pedig már globális felmelegedés vanik... :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pszihopata
gondolom szibériában voltál karácsonyozni <#vigyor1>

Sir Quno Jedi
Naná. Nem dízelek már pár éve. Bár azokkal sem volt gondom, két izzítás után minusz 30-ban is pöcröff (mazda 626 2000cc diesel).

fifi
az nem benzines?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sir Quno Jedi
Én öreg skorpim is indul szépen minusz ezerben is.

jaszy
Nagyon jó strapabíró verda! Lehetne kicsit szebb, de ezért az árért szerintem jó vétel ha az állapota stimmel amit állítanak róla.
A kilóméteróra állást beírhatták volna!

pszihopata
fateromnak volt ugyanez a /86 le/ motor csak korábbi kaszni

örök darab,sosem romlik el csak kissé nyomatékszegény az a pici motor fent viszont jól muzsikál
belül elég nagy volt a mély-motorzaj az nem tetszett

klímával evett max 6-7.5 litert

anyám szarrátörte,különben még most is meglenne
/pont a vezetõoldalon kapta telibe egy astra de szépen megvédte muttert/

fifi
én ezeket az autókat nem ismerem, de egy kollégámnak van ilyen, és õ személy szerint csak szuperlatívuszokban beszél.
az övé tuti 90lovas.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
beleesett az N70-em még múlt héten a vízóraaknába :)
a nagy gép meg nemtom hol van.
Most éppen lemezfelnit vadászok rá, ha valaki tud, jelentkezzen! 4lyukú 15-ös. szín mindegy, és négy darab kéne.

AMúgy reggel csillaggarázsban -15-ben szépen indult, bár fél percig olyan hangja volt ,mint egy kávédaráló.

Egyet értek:) Képet kérünk a Volvóról!
Ehez mit szóltok srácok? http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/corolla/toyota_corolla_1.4_linea_terra_klima_1_tulajdonos_vezetett-3383658

A fõbb kritériumaimnak megfelel: megbízhatóság,300 liternél nagyobb csomagtartó, 5 ajtós, 10 évnél nem öregebb, és találni magánszemélytõl is 800 ezer HUF alatt. Egyedül azt nem értem ennél a corollánál amit belinkeltem, hogy miért van az, hogy ebben a 86 lovas 1.4-es motor van, mivel úgy tudtam 2000-ben a faceliftes autókban már a 90 lovas van. De mindegy, ezzel együtt is nekem magyon szimpi ez az autó. A népítéletek közt is szinte csak jókat írnak.
Várom a véleményeket.
pszihopata
Képt. pls.!

fifi
pedig van...
egy kib@szott nagy hajó ez a Cordobához képest, és annyira kényelmes, hogy sosem gondoltam volna.
ahogy indul a turbo, ez a kis fing 90ló olyan meglepõen nagyot lép, hogy hihetetlen!

nekem 13 :S

nem érezzük az örömöd

fifi
megvettem a Volvot...

bertino
vennék én azt is szívesen, de azok itt angliában drágák a számomra.

Carisma és A4esek vannak 60.000-80.000 mérföldekkel 1200-2000 font között, számomra ez az ami megfizethetõ.

A4es annyi van, mint az atyauristen, de ez lesz életem elsõ ótója, szeretném a lehetõ legjobb döntést meghozni <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

neevous
E46?

bertino
vagy esetleg még Skoda Octavia.
csak itt a Mitsu-k látszólag jobb állapotban és olcsóbban vannak, mint az Octavia-k.

bertino
Mitsubishi Carisma vagy Audi A4 ?

7-9 éves távlatokban.

olyan nehéz dönteni <#szomoru1>

pszihopata
a mûanyagokat akkor azért nézd meg figyelmesen <#ravasz1><#ejnye1>

jaszy
CLOSE THEME

pszihopata
a mûanyagokat hagyjuk,nem arról volt szó

Csabesz6
Nem érted a lényeget.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
mi volt ritka?

jaszy
Ritka darab lehetett!
Abban az idõben a leggyengébbek a francia autók voltak!!!
Volt BX em 10 évesen még a mûanyagok is el voltak porladva! Nem egyedi eset volt!!! Egy rakás..kutyagumi...

fifi
valami 5 fölött...

Csabesz6
volvohoz mennyi?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fifi
engem nem izgat a presztizs, most híjjtam itt a közelben egy Golf III TDI-t
digit klíma van, két légzsák van, cd lejátszó van, tképpen ezzel is beérem, cserébe a ua. a szilent 1300Ft :)

pszihopata
/a presztizs ára/

swift rulez....:)

fifi
b@sszátok meg voltam a komámnál a boltban, megnéztük mennyi ehez a volvohoz egy elsõ sárvédõ pl., vagy egy elsõ lengõkarszilent...

hátõõõ finoman fogalmazva is eltántorított az árakkal a Volvo vásárlástól.

Csabesz6
Igen, az is az, el kell ismerni.Én se szeretem õket, de ha gazdaságosság, akkor egy idõs szívódénes...és kész.

Sir Quno Jedi
Még mindig abban hisztek, hogy a dízel is autó!??!?! :D

pszihopata
azt hogy utáltál egy pözsót hogy jön ide?

diesel volt,rossz volt a motorja?

/mert minden más nem ide tartozik/

pszihopata
'mai darabokkal' ?-
a 309-est 85-tõl gyártották

ha meg a kezdetekig akarunk menni,a 60-as években az 504-es peugeot dízel,afrikában még a mai napig ketyeregnek,mert ott nem rohad le róluk a kaszni

fifi
jó, mivel én váltottam itt ki a keresztkérdéssel a vitát, érdeklõdöm nálad is:
1998-as Volvo V40-ben a normál adagolós Renault TDI moitor milyen? Ha rendesen karban volt tartva, érdemes megvenni 4-5 évre?

jaszy
Nem vitázom senkivel, minek!

Picit talán én is érthetek hozzá.....és nem a Népitéletbõl! Gondoltam nézz utánna ha már csak írni futi!
Basszus én a "mindíg is jó" ra reagáltam! Ami nem feltétlenül 21 századi termékre vonatkozik! 80-90 es évek ! Hisz a "mindig"-ben benne van Te meg jössz a mai darabokkal. Nem 309 meg Jumper! Ugyan .....
Valami nem kerek :)

92 ben én már Peugeot al szaggattam az aszfaltot! Utáltam, is nagyon!

Csabesz6
dízelmotorról volt szó, nem a komplett autóról...

Csabesz6
<#eljen>errõl van szó

pszihopata
mindenki úgy kezdi az autózást hogy lecövekel egy márkánál vagy országnál aztán minden onnantól bejövõ információt szûr

ha dícsérik a kocsiját büszke,ha szidják akkor elfogultak-szemetek-nem értenek hozzá stb. de el nem fogad semmi negatívumot

a 90-es évek elején mikor elkezdtem az utózást például az európai kocsik megítélése magyarországon sokkal jobb volt mint a japánoké

mára a japán kocsik fõleg a honda toyota szinte népszerûbbek mint az évtizedekig dícsõitett németek

de õszintén ki az a zseni aki országhatárok alapján megmondja a frankót?

alig lehet olyan autót mondani ami ott és olyan alkatrészekbõl készül mint amilyen az eredeti cég

olyan csere-bere megy motorok padlólemez beszállítók,hogy már rég nincsenek német-japán francia stb. autók

fifi
nos igen, népítélet rulez!
az összes V40 1.9TDi népítéletbõl egy azaz 1 db mond rosszat a motorról, de azt is vmi 8-as fogyival, szóval vagy már nagyon meg volt taposva a motor egy fényév futással, vagy ütötte neki emberünk, ahogy a csövön kifér.

pszihopata
én konkrétan 4 évig jártam egy jumperrel 2.5 tdi

meg egy pug 309 d-vel

milk4
A mi Renault Laguna(dízel)-nkal motorilag nem volt semmi gond,csak minden mással...(Ford Focus Sedan-unkban is dízel Citroen motor van,ha jól tudom.)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bertino
ennyire azért felesleges egymás torkának esni.

pszihopata
'legendásan szarok a francia dízelek!"

-mond el egy autószerelõnek te
népítélethuszár!

ha net van,mindent tudsz mi?

jaszy
Konkrétan nem valami jó :)
Nem megyek bele a csõbe <#hehe>
Kútba nem kiabálok!

jaszy
legendásan szarok a francia dízelek! Ehhez nem hogy a Német de még a Japan autóknak sincs köze. Német autós duma meg nem is volt!
Népitélet rulez!
Ebbe nincs szokás Pszihó <#wow3>

pszihopata
akkor meg mirõl?

hozzáfûzhetsz konkrétumokat is

Pepsi Twist
hát a francia autók sztem nem a precizitásról és a megbízhatóságról híresek :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.