Milyen használtautók vannak a piacon a legjobb ár/minőség aránnyal most?
  • dx
    fiat 500 - jó kis autó, a legidősebb 2 éves ennek megfelelő az ára. 1.4 16v motorral szerintem teljesen jó.

opel astra - gondolom H, viszonylag olcsó , 1.4-es motorral teljesen átlagos autó. 1.3 cdti motorral is lehet kapni ami teljesen jó hozzá, 1.7 dízeleket kerülni.ja és az essentia felszereltség szintén, minimum enjoy.

fiat panda - jó áron van, népszerű és év autója volt. 1.1, 1.2 motorral lehet kapni, szerintem a nagyobb, 60 lóerőst érdemesebb választani,1.3 jtd motor is van,de a benzinessel is takarékos a ~860 kg-s autó.

bmw 118 - ha benzines is jó akkor a 16i egész olcsón kapható, 18d jó motor 122le , ráncfelvarrás után 143le , minőségi,megbízható,dinamikus...

ford fiesta - 1.3 benzin 70 le van ettől jobb is,a dízel szintén ilyen "erős" . én ezt nem ajánlom belül szürke,gagyi jellegtelen a többi olcsó kisautóhoz mérten is

audi a2 - sima 1.4 75le benzines vagy ugyanekkora dízel,mindkettő ok a 990kg-os autóhoz, kívül nekem tetszik,bár biztos megosztja a véleményeket,belül szokásos rendezett audis belső,jó ergonómia stb.

remélem valamennyit segítettem.