terminator122#65
1.Telpapa annyiban téved hogy az ember eredetileg tökéletesnek volt teremtve. Ne felejtsd el, hogy Ádám több mint 900 évet élt. A tökéletlenség a bűnbeesés után jelent meg. Az éden kert nagyon más volt mint a mai és TÖKÉLETES volt. A mai világ az ember miatt ilyen amilyen.
2. Nagydög véleményéről: "Egy rendkivul jol bizonyitott elmelet, ami raadasul teljesen logikus is." A 2 érv amit leirtál igaz, de az élet eredetére nincs magyarázat. Ne próbáld nekem megmagyarázni hogy hogyan fejlődött ki a baktériumból a többsejtű, ha nem tudod hogy jött létre a baktérium. Már leirtam hogy az elejénél kell kezdeni. A dns-el kezdődik minden és az első fehérjékkel. Ha nem tudod honnan származik a dns információja, hogyan jöttek létre az első fehérjék, akkor honnann a majom amiből az ember lett???
Darwin azt irta:"Ha be lehetne bizonyitani, hogy létezik olyan szervecske ami nem johetett létre sok egymásutáni apró változásokkal akkor az én elméletem feltétlenül megdőlne". Egy ilyen szervecske ami nem johetett létre sok apró egymásutáni változásokkal pl. az osotoros baktérium ostora. Kb. 30 komponensből áll a megfelelő sorrendben összeszerelve , mindegyik "alkatresz" a megfelelő helyen a megfelelő időben kifejlődve. Ha az egyik is hiányozna a baktérium azonnal elpusztulna mert nem működne az ostora és nem tudna továbbadni a tuljadonságait, és ha tovább is tudná adni akkor az utód azonnal elpusztulna mivel mozgásképtelen lenne. Tehát a baktérium cask úgy létezhet ha egyidőben kifejlődik az osszes alkatrész a megfelelő helyen a megefelelő sorrendben csakugy "véletlenül". Ha ez meg is történik akkor sincs válasz arra hogy honnan az információ ami alapján összeszerelődött a baci, mi az a szervező elv, mi a forrása a baktérium "motrának". 1 s alatt 100000et fordul!!! Nem semmi, emeber meg ilyen nem csinalt. Egyertelmu hogy letezik egy szervezo elv, mert en meg olyat nem lattam hogy veletlenul kialakult volna egy jol mukodo motor HIBATLANUL. De ha te tudsz ilyen kerlek szolj mert azt szivesen megneznem.