• blessyou
    Elolvastam Viktor cikkét és a belinkel anyagot. Hát, ha a tényszerűen leírt dolgok 8azaz a sztori buktatók) mind igazak, akkor nem bánkódom tovább, hogy most nincs pénzem elmenni rá. Gondoltam, hogy elmegyek rá, de látom, csak pénzkidobás lett volna. Az első rész tetszett, jó kis kikapcsolós-zászlólengetős film volt szerintem, de hogy valaki ennyire ne figyeljen oda a következetességre, az nagyon gáz. Én most ezt őszinte meggyőződéssel mondom, ennél értelmesebb sztorit én személyesen írhattam volna, meg bárki, aki utánaolvas a Transformersnek, és van egy kis sütnivalója.

Nekem igen is fontos, hogy egy látványfilmnek legyen normális sztorija. Nem kell egy korszakalkotó történetvezetés, nem egy Agatha Christie-szintű összefüggésrendszerre gondolok, hanem egy következetes történetre. Mert ez is szükséges a film világának hitelességnek, hogy az ember a film univerzumának részeként érezhesse magát, amíg nézi azt.

Szóval ezek alapján azt hiszem, nem fogom megnézni a filmet. Sajnálom, pedig ígéretes volt.