A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • hollófernyiges
    "te sem cáfoltál még meg egy érvemet sem!"
    Csak a gravetti meg etruszk kapcsolatot, a tatárlaki leletet meg a cserépkelyhek azonosságát. Mindent, aminek utánanéztem :)

"hazudnak a saját krónikásaink, történészeink, leleteinek, genetikánk, és csak is a szomszédoknak meg a megszállt népeknek lehet igaza."

Szerintem te itt valami olyan ellen hadakozol ahogyan félreérted a hivatalos álláspontot. Nem alacsonyítja le senki a magyarságot, én nem érzem sértőnek hogy egy egész nyelvcsalád legtöbbre vivő tagjához tartozom, úgy gondolom van nekünk olyan jó és dicsőséges történelmünk hogy ne kelljen hozzákölteni harmincezer éves írásbeliséget meg szíriai rokonságot. Nem érdemes Sajnovicsot meg Hundorfert támadni, mert lehetnek ezoterikus misztikusok mint Newton vagy kokainisták mint Freud, az elmélet ami számít és nem a Mester aki kitalálta. Nem érdemes zsidó-szabadkőműves összeesküvést emlegetni mert ezzel azt is garantáltan elriasztod akit pedig érdekelne a dolog (függetlenül attól hogy van-e TelAviv-New York tengely :)