Busz Szimulátorok Topikja
-
zorba3333 #4035 Szia!
Én már meg is vettem, de sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
Mint ismeretes, az eredeti alapverzió rengeteg hibát tartalmazott, amin az első javítással kívántak segíteni.
Sajnos ez nem hozta meg a kíván eredményt, bár néhány komolyabb hibát azért sikerült orvosolni.
Mielőtt megvettem a honosított verziót, direkt rákérdeztem az üzletben, hogy optimalizálták-e időközben a játékot, illetve, hogy az AI járművekkel kapcsolatos hibákat sikerült-e megoldani?
Kérdésemre az volt a válasz, hogy az utolsó kiadású patch-el van kiadva, így amit lehetett, azt kihoztak a játékból.
Továbbá elmondta az eladó, hogy figyelembe kell venni, hogy ez egy un. "B" kategóriás játék, és ennek ismeretében kell értékelni.
Mindezek tudatában vettem meg, bízva a sikeres javításban, de sajnos nem sikerült valami jól.
Annyit elértek, hogy megszűnt a véletlenszerű kilépés, valamint a hosszabb játékidő utáni hirtelen fagyás. Sikerült az FPS értékeket is optimalizálni, így már nincsenek jelentős eltérések az egyes pályaszakaszok között, így gyengébb videokártyával is szépen játszható.
Ami viszont nagyon zavaró, az továbbra is az AI járművek megmagyarázhatatlan anomáliája.
Nem hiszem el, hogy akkora munka lett volna megoldani, hogy az AI jármű fordulás közben ne tűnjön el, illetve jellemzően az AI csuklós busz nem boruljon fel minden előzmény nélkül a kereszteződésben.
Kár, hogy így sikerült, mert egy kis odafigyeléssel, némi komolyabb javítással (fizika, AI járművek "viselkedése")még sikeres játék is lehetett volna, hiszen az alapötlet nagyon jó volt, és a köré épített struktúra is működőképes lett volna.