Busz Szimulátorok Topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit érdekel, már megjelent a " Bus and Cable Car Simulator" magyar nyelvü kiadása az " 576" üzletben! Üdv.
http://www.youtube.com/watch?v=ZLv2yTwnbr8
elöre is kösz mindekinek
<#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Íme a kép:
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
omsigbm.ewk.hu

Amikor indítanám a Bus Simulator 2012-t (így, a frissítés letöltése után), ez a hibaüzenet fogad:
Valaki nem tudja, mi lehet a gond?
Szerintetek amúgy melyik a jobb játék? A Bus Simulator 2012 vagy a San Francisco?
letöltöttem a Bus Simulator 2012-t.. feltelepítettem és azt irja ki mikor elindítom hogy a konfiguráció helytelen. tud valaki segíteni?
Köszönöm a választ. Mindegy, akkor végül is nagyot nem dobtak a dolgon. Annyival jobb lenne, ha a Bus Simulator és az OMSI gyártói összeállnának... egyelõre így viszont nálam OMSI :/
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Valaki próbálta már az European Bus Simulatort? Én letöltöttem, de most nem indul a játék...
Tudok neked segíteni ebben a dologban is, de vasárnapig kérem a türelmedet, mert addíg nem leszek gép közelben és majd vasárnap a privátban megírom neked a dolgokat,mert egy kicsit hosszabb dolog a jegy kiadás! De ha addíg tud segíteni más valaki, hogy ne kelljen annyit várnod, akkor jó,de ha nem, akkor majd megírom neked! Oké? Üdv.
Köszönöm, végül is sokadik próbálkozásra sikerült is, viszont van még egy gondom, amibe te talán tudsz segíteni. Már csak azt nem tudom, hogy a jegykiadó az hogyan mûködik? Mert még az oké, hogy a vezetõülés felett van valami, amibe be kell írni, az útvonal kódot, plusz még valami kódját, de a 3. helyre mit kell írni? Köszi