Busz Szimulátorok Topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutiput
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, már megjelent a " Bus and Cable Car Simulator" magyar nyelvü kiadása az " 576" üzletben! Üdv.

Hello. A City Bus Simulator 2010-hez a Novabus LFS-t honnan lehet letolteni?? Kijott mar 2 eve, de akkor fizetõs volt.
http://www.youtube.com/watch?v=ZLv2yTwnbr8

jutiput
Szia! Nem igazán értem, hogy miért nem volt jó a mentéssel kapcsolatos írásom, mert nálam változatlanul úgy mûködik a mentés, hogy csak a teljesen elvégzett feladatot menti el a játék és úgy lehet anyagilag gyarapodni, napról napra! Valami nagy baj lehet nálad , ha ez neked nem így mûködik!A kép kissebítésére pedig szerintem nincs mód, csak éppen hogy egy kicsit ugrik össze a kép ha másként állítod be a grafikai baállítást.Üdv.

nem volt jo de elöre meg köszöném ha segitenél
jutiput
Szia "lacy666" ! Ha valaki segít neked, akkor azt illik megköszönni, vagy esetleg nem volt jó, amit segítettem a múlkor!?Üdv.

jutiput
Szia! A kéziféket úgy tudod kiengedni, hogy lenyomod a " Backspace" billentyût és nyomva tartva rányomod az " Insert" billentyût és kész! Sebességbe pedig a " Lefelé nyíl+ Page Up " billentyûkkel tudod tenni a járgányt és " D" -be ( automata váltóval) tudsz menni! Remélem, hogy tudtam segíteni!Üdv.

sziasztok valaki tudja hogy tudom kicsire veni a képet a bus and car simulatorban?,
sziasztok v.ki megtudná mondani hogy hogy kell a bus szimulátorban el indulni mert akár hogyan próbálom nem meghát nicht verstehe deuts az a problémám hogy a kézi féket nem tudom használni help

elöre is kösz mindekinek
Nem módosítottam semmit. Elõtte az ATI frissítette magát. Elõzõ este még játszottam rajta, rendben volt. Már próbáltam az újratelepítést is, de akkor sincs változás.
Valamit módosítottál rajta? A patch-ek feltelepítetted? (Ha egyáltalán vannak hozzá)

Hungaryws és Brad33 köszönöm a kisegítést!<#merges3> Szóval valakinek valami ötlete?
tehát a kép:

<#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékba szereplõ emberke készül a háborúra.

... tehát a kép. <#mf1>

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

Rossz a linked!
Íme a kép:

Sziasztok!Eddig tökéletesen mûködött a játék, most az alábbi két képet kapom minden egyes betöltés után. Valakinek volna valami ötlete? Elõre is köszönöm!KÉPEK a hibáról
GMI
Köszi!

omsigbm.ewk.hu

Visual c++-t letölteni, telepíteni és már megy is.

Visual c++

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Talán a menübe be tudsz majd lépni.. nagyon optimalizálatlan a játék..

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

GMI
Üdv!Szerintetek a Bus and Cablecar simulator elmegy egy 3.2 ghz-es 1 magos Celeron procin?Nagyon fontos lenne...

omsigbm.ewk.hu

Köszi!A megjelenésre voltam kíváncsi,mivel már a sokadik megjelenési dátumot is átléptük!<#levele>
jutiput
Heló! Szerintem, ha ennyi baj van ezzel a játékkal, akkor érdemes lenne megvárni, hogy megjelenjen az üzletben, mert az magyarul lesz és talán még örömünk is lesz benne! Csak egy kis türelem és egyszercsak kapható lesz!Üdv.

Bocsi a triplapostért, még az jutott eszembe, hogy miután a San Francisco-hoz letöltöttem az 1.0.7-es patchet, ami elvileg angolosítja, miért maradt a játék mégis német?

A kép megint:

Üdv!
Amikor indítanám a Bus Simulator 2012-t (így, a frissítés letöltése után), ez a hibaüzenet fogad:

Valaki nem tudja, mi lehet a gond?

Szerintetek amúgy melyik a jobb játék? A Bus Simulator 2012 vagy a San Francisco?

jutiput
Szia! Kapásból csak azt tudom tanácsolni, hogy töröld le és keress másik verziót, nekem ez segített! Üdv.

jutiput
Szia! A kérdésed a játék megjelenésére vonatkozik vagy magára a játékra? Mert a megjelenés az teljesen bizonytalan, hiába írták a tizennyolcadikát, én voltam bent az 576-ban és nem biztos semmi, hogy mikor jön ki a játék! És a játék maga az ugyanaz, mint a németnyelvû csak angolul! Üdv.

sziasztok!
letöltöttem a Bus Simulator 2012-t.. feltelepítettem és azt irja ki mikor elindítom hogy a konfiguráció helytelen. tud valaki segíteni?
Sziasztok!Mi van az European busz szimulátorral?Tud valaki valamit?<#nemtudom>
jutiput
Szia! Egészen pontosan mire gondolsz a végigjátszással? Arra, hogy hogy kell ezt a szimulátort játszani? Vagy mi a problémád? Ha megírod, talán tudunk segíteni! Üdv.

HOnnan tudnék letölteni a bus and cablecar hoz végigjátszást??
ronso
3931

Sakkoo.......Baszkiiii

Sziasztok! Letöltöttem a Bus Simulator 2012 Angol verzióját és elindítom de a töltésnél kiírja hogy hiba és leáll! És hiába töltöttem le a frissítést egyszerûen nem telepíti vagy nem alkalmazza a játék! Segítsetek!
Sziasztok! Megint találkoztam egy hibával amit nem értek, mert eddig tökéletesen mûködött a játék. A betöltés után, amikor ki kell választanom, a hónapot, akkor a háttérben látszik a sofõr is. A gond ott kezdõdik, hogy hirtelen átvált és a sofõr alakjából háromszögekben hiányoznak darabok. Majd amikor elindulok a garázsba, a grafika össze- vissza rajzol ki mindent, a buszt is alig lehet megtalálni. Így pedig használhatatlanná válik. Mi lehet a gond?
jutiput
Szia "lacy666" ! A játékban auto. mentés van, ami azt jelenti, hogy amikor végigviszel egy busz vonalat vagy kicserélsz egy ékszíjjat vagy más egyébb dolgot végigcsinálsz és kapsz érte dollárt, akkor a játék ezt elmenti neked és úgy tudod megnézni, hogy hogy állsz anyagilag, ha már sok feladatot megcsináltál, hogy kilépsz az "ESC" billentyûvel, akkor ott a menûben a "Driver stats" szövegre rakatt és látod, hogy mit csináltál addig! De végig kell csinálni a feladatokat, amit elválaltál! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv.

sziasztok lécci segittsetek a bus and car simulatorba hogy tudom elmenteni a játékot??
Köszi, neked is jó játékot! 😉

jutiput
Heló! Igazad van, én is így vagyok vele és bizzunk abban, hogy egyszer megszületik a tökéletes busz szimulátor, ami majd mindenkinek tetszik, de hogy erre mennyit kell várni, az a nagy kérdés! Addig nyomjuk azzal, ami van! Üdv és jó játékot kívánok!

Heló!
Köszönöm a választ. Mindegy, akkor végül is nagyot nem dobtak a dolgon. Annyival jobb lenne, ha a Bus Simulator és az OMSI gyártói összeállnának... egyelõre így viszont nálam OMSI :/

jutiput
Szia " Brad33"! Én most nyomtam egy fél órát az European Bus Simulatorral és ez nem más , mint a Bus Simulator 2012 angol változata, egy két módosítással, mint példul már az elején, hogy nem nyolc 1-est kell beírni a jegykiadóba, hanem más számokból álló kódot! A játék az elején ugyanúgy akadozik, de azután " bemelegszik"! Semmi különös nincs más benne, tök ugyanaz, mint a német változat!Üdv.

Laaccoo
CBS-bõl mikor kilépek azt írja,hogy az exe mûködése leállt. Ez mitõl lehet? Csak azért zavar mert elveszik minden beállítás..

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

jutiput
Szia, szívesen segítettem és örülök, ha hasznos volt a számodra, továbbra is számíthatsz a segítségemre! Üdv.

Heló!
Valaki próbálta már az European Bus Simulatort? Én letöltöttem, de most nem indul a játék...

Sziasztok, bocsi, hogy eddig nem írtam, csak sajna nem tudtam gép közelbe lenni. Köszönöm a segítséget és a videót is, mert így legalább már a bus simulator 2012-be is értem a jegykiadást.
jutiput
Semmi baj és kösz, hogy segíteni akartál, de én megtettem neki, bár még nem válaszolt, hogy mi a helyzet, így türelmesen várok! Üdv.

Bocs,annyira nem olvastam vissza.<#falbav>
jutiput
Köszi "gyuri35" , hogy próbálsz Te is segíteni, de a "petyko19" a Bus-Tram-CableCar Simulator-hoz kér segítséget, a Te videód viszont a Bus Simulator 2012 videója! Segítek neki privátban! Üdv.

#3860 hozzászólásban belinkeltem egy videót nézd meg lehet hogy segít!
jutiput
Szia!
Tudok neked segíteni ebben a dologban is, de vasárnapig kérem a türelmedet, mert addíg nem leszek gép közelben és majd vasárnap a privátban megírom neked a dolgokat,mert egy kicsit hosszabb dolog a jegy kiadás! De ha addíg tud segíteni más valaki, hogy ne kelljen annyit várnod, akkor jó,de ha nem, akkor majd megírom neked! Oké? Üdv.

Szia!
Köszönöm, végül is sokadik próbálkozásra sikerült is, viszont van még egy gondom, amibe te talán tudsz segíteni. Már csak azt nem tudom, hogy a jegykiadó az hogyan mûködik? Mert még az oké, hogy a vezetõülés felett van valami, amibe be kell írni, az útvonal kódot, plusz még valami kódját, de a 3. helyre mit kell írni? Köszi
jutiput
Szia! Az írásod alapján mindent jól csinálsz,pedig én írtam rosszul azt, hogy a motort nem üresben kell túráztatni, hanem a "d" sebességben, mert így elõbb töltõdik fel a tartály , de nem mindegy , hogy melyik , mert mutatja az üzemanyag tartály szintjét is , és a fekete csík annál már végig van az elején! És ha megtelt a levegõ tartály, akkor pedig csak az F5 és az F6 a két ajtó mûködtetõ gomb! Fog az menni, majd meglátod! Üdv.