Busz Szimulátorok Topikja
  • Apuci26
    Na már egy hete próbálkozok ezzel a játékkal! Eddig az 1.05 patch a legjobb mert tegnap este óta nem fagy ki a játék és szépen irányítható nekem az első nagy problémám hogy németül nem igazán tudok és ezért pár dologba nem vészesen de elakadtam. Elöször is hogy lehet bekapcsolni a közlekedési lámpákat és hogy lehet némi forgalmat betenni a játékba? Hang problémát én megoldodtam egy driver frissitéssel uj visual c++ directx illetve physicx frissítéssel! Gépem (celeron D 2,8Ghz 768mb ram Ati 4350 512Mb videokártya) és szinte lagolás nélkül megy high beállításokon! A töltési idő kb 2-3 perc de én türelmes vagyok:D
    Illetve a másik gondom mikor felveszük a munkát és kapjuk az új melót F5 nyomogatásával kinyitom a busz ajtót beállítok mindent az ibisen hogy zárodik be az ajtó szépen úgy hogy ne kelljen több percet kinlodni az ajtóbezárással mivel tudjuk hogy ez mondjuk bizonyos járatoknál amik óránként mennek elég súlyos kiesést jelent mert nem hinném hogy az ember több 10 percet akar várni az indulásra?!