Busz Szimulátorok Topikja
-
Warrior888 #3167 Leszedtem. Kár volt. Órási csalódás ez a fos.
Pedig tényleg nagy bizakodással vártam ezt a játékot, azt hittem egy hangulatos kis játék lesz, kisebb szimulátorjelleggel mint az OMSI, de szebb grafikával, csuklós busszal, trolival, villamossal, San Fransisco-val (ez szerintem egy nagyon jó, hangulatos város lenne).
Ehelyett elindítom, szakad az eső, valami furcsa moraj van folyamatosan, és elindítom a buszt... Itt elkezdett párásodni az ablak ami nagyon tetszett, bekapcsoltam a szellőzést és szépen alulról felfelé elkezdett leszáradni a pára. Dicséretes, piros pont érte.
IBIS van, működik. +1 pont
Pénztár automata van, műxik. +1 pont
És ennyi. Amint sebességbe raktam a váltót, kiengedtem a fékeket, megnyomtam a gázt, megvártam az 1-2 sec gázreakciót, majd megindult a busz... Csigalassúsággal, egy örökkévalóság volt míg felgyorsult 40mph-ig.
Ekkor piroslámpa, várok. Távolban látom ahogy egy csuklósbusz repül a levegőben... Gyönyörű.
Elindulok, megyek pár métert, belémjön egy taxi, felrepülök az égbe, borulok, majd megáll a busz a kerekein. Ekkor a taxi eltűnik. Itt léptem ki, nem bírtam tovább. Ez a játék egy borzalom.
Bocs a nagy hsz-ért, pusztán leírtam az első benyomásaim. Szomorú vagyok...