Busz Szimulátorok Topikja
  • jocking
    1: Nahát, nem mondod? És szerinted az a normális, hogy egy kurva játék 2011-ben nem jelenik meg valami emberi nyelven? Képzeld, pl. az euro truck simulatort se angolok csinálják, hanem csehek, és mégis angolul jelenik meg! Érthetetlen!
    2: Jó, egy kicsit talán részletesebb, de még mindig nem egy Crysis2, vagyis semmi nem indokolja az irreális gépigényt.
    3: Attól, hogy egy játék, még egy minimális szintet elvárna az ember. Szerintem egyáltalán nem természetes, hogy egy 10 tonnás jármű csak úgy felrepül egy épület tetejére.
    4: Hol? Legalább ha angol lenne, így ott vagyunk ahol a part szakad.
    5: Ajtó be volt csukva, járatszám beállítva és nem indult. Újrakezdtem, akkor viszont igen. Mi ez, ha nem bug?

ui: Olyan dolgok vannak ebben a játékban, amik igénylik a bemutatást. Ha egyszer nem vagyok egy kib@szott buszsofőr, akkor honnan a tökömből tudjam a jegyárakat, megy hogy hogy kell beállítani a járatot?

Az ennek a játéknak a legnagyobb problémája, hogy korán jelent meg. Ebben a formában ez még bétának is alig nevezhető, kellett volna még vagy fél év, mire ez teljesen kész játék lett volna.