Busz Szimulátorok Topikja
-
Igen ezekben a videókban tényleg vacaknak tűnik, de én még reménykedem benne, hogy rendben lesz jó talán szimuláció terén nem olyan jól kidolgozott mint mondjuk az OMSI, ez inkább az ARCADE műfaj felé csúszik el kissé.
De én még mindig, nagyon várom főként a grafika, az időjárási viszont tagságok (eső az szélvédőn sokkal szebbnek tűnik mint az OMSI-ban, a kicsit keményebb időjárás mint [viharok] köd, pára az ablakon), az estleges lerobbanások és aztán a szerelés, útlezárások a balesetek miatt. Ezek érdekesnek tűnnek.
A magam részéről nem gondolnám, hogy annyira komoly szimulátor készülődne, továbbra is úgy vagyok vele, hogy ha kellemesen el lehet vele játszani, akkor már remek lesz. Nem is értem miért várja mindenki azt, hogy full szimulátor legyen minden egyes játékprogram: a többség úgysem ért hozzá, elég megnézni az OMSI-val foglalkozó fórumokat ahol nem győznek segítséget kérni a kedves játékosok elindulás(…) vagy éppen utastájékoztató beprogramozása terén. Biztos, hogy egy vérkomoly szimulátorra van mindenkinek szüksége?
Videóból én is hiányolom a játékbeli filmeket, de ha nem kapok belőle, hát nem kapok. Megjelenés után (illetve ugye megosztó oldalakra való felkerülés után, lásd még OMSI) úgyis elárasztják a netet videókkal a kedves játékosok, így akkor is ráér mindenki eldönteni, hogy kell-e belőle. Gondolom amúgyis eltart majd egy darabig mire a hazai boltok polcára kerül a program. Bár ahogy a jelenlegi magyar tendenciákat figyelem, a játékosok 97-98%-a úgysem fizet a programért, ergo tökmindegy, hogy megmutatják-e előre részletesen a játékot.
Az aranykeresős rész engem nem igazán foglalkoztat, ugyanúgy fogom számon tartani mint a City Bus Simulator 2010-ben a küldetéseket: jó hogy vannak, de momentán nem mozgat. Gondolom a CBS-ben nagy siker volt és ezért pakolták bele a BCCS-be is, más indokot nem tudnék rá mondani. Ezzel kevesebb nem lesz a program, szóval emiatt nem aggódok.
Annak örülök, hogy lesz egy rakat fajta, remélhetőleg a tulajdonságaikban eltérő jármű és hogy elég nagy távot lehet majd bejárni, ráadásul össze-vissza. Ha ez valóban így lesz, akkor nem lesz annyira unalmas egy idő után, mint mondjuk a CBS.
MEGLÁTJUK......