Busz Szimulátorok Topikja
  • Cs0k1
    akkor most leírok minden észrevételt amit eddig tapasztaltam (lehet kicsit hosszabb lesz)
    és amúgy köszi azoknak akik segíteni próbálnak

adok egy leírást a gépemről(a C4 log fájlból szedtem):
    C4 Engine
    Engine version 1.5.5
    Application name C4 Engine
    Time stamp 2010.05.22.
    18:37:52
    Operating system Windows 5.1 Szervizcsomag 3
    Hardware AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+
    x86 Family 15 Model 107 Stepping 2
    2210 MHz
    Processor features SIMD SSE SSE2 3DNow!
    Processor count 2
    Memory 2048 MB
    DirectX version 4.09.00.0904
    Nvidia driver version 6.14.11.9745

ami nekem nagyon szúrja a szemem hogy amikor bejön a szürke képernyő az elején, akkor a log alján ezt írja:
    Application Module
    Game Error: 43340001
    Module failed to load

rákerestem googlen, a hivatalos fórumon szinte mindenhol, egy külföldi cseh oldalon találtam még 1 ilyen problémával küszködő embert de ne mírtak arra se választ

hivatalos oldalon/fórumon semmilyen ilyenféle hibáról nem írnak

amikor felrakom a regiobus usedom kieget ugye rak olyan mappát a főkönyvtárba hogy "Backup_Regiobus_Usedom" ha az abban lévő game.dll fájlt kicserélem arra ami alapból benne van a főkönyvtárban vagyis a crackesre akkor elindul viszont a szürke képernyő akkor a betöltésnél jelentkezik (de csak annál a betöltésnél ahol a regiobus mapon akarok menni, a sima játéknál akkor nem jelentkezik)
    ezért gyanakszom a crackre, még talán arra gondolok mivan ha valami elvi hiba van a crackben és a C:\Program Files\....ra írták a cracket mert én amúgy a D meghajtóra pakoltam a játékot nem a C-re de már más tippem nincs miért nem jó, mert ha másoknak megy nekem miért nem? minden más játék fut (css, half life2, killing floor,dirt,gta4...)
    a videókártyám **Geforce 8600** - legújabb driver frissítéssel
    a tűzfal blokkolna valamit? nemhiszem de már ezis megfordult a fejemben
    "Module failed to load" azaz a modult nemlehet betölteni? ezért gyanakszom a crackben lévő hibára

előre is kösz aki elolvasta és legalább átgondolja nem e hülyeséget írok

ha találsz valami eggyezést a te gépedben is dkvfan akkor szívesen várom hogy te mire gondolsz