• BenceYCE
    Ejj, egy tehetség volt, de ha a gitárosa Van Halen halt volna meg, Őt jobban gyászolnám. Sikereihez kétség nem fér. Sajnos az utód személyére nemigen lesz jelentkező, mivel a mai világban a tucatra mennek inkább. A magánéletét meg inkább hagyjuk. Emiatt valszeg a nálunk már régen tapasztalt káröröm hullám ismét kitörőben lesz, mint Zámbókánknál. Nem posztom eldönteni, hogy a többszörös pedofilbotrányban bűnös volt-e, azt nem is követtem nyomon. Természetesen én is elutasítom a pedofília bárminemű megtűrését, de azt hiszem ekkora vagyonnal és egyben hatalommal rendelkező emberek közül talán Ő volt az aki a legkevesebbet ártott. Ha megnézem, hogy mások hány háborút lobbiztak ki olajért, vallási elkötelezettségből vagy bármiből, akkor azt kell mondjam, hogy az Őáltal összeénekelt pénz nagy valószínűséggel nem népek kiírtására lett költve. Tehát mint elmúlt énekest kíváncsi vagyok, hogy ki fogja majd követni. Egyáltalán van utánpótlás a "pótolhatatlanok"-ból? (Vagy csak én informálódtam keveset?)