Felfordulás a neten Michael Jackson halála kapcsán
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
halkan megjegyezném hogy épp 100.000 es fórumon láttam egy moderát beirni ugyanezt, amit az elsõ hozzászóló. Ez az n+1-ik "hányok tõled mert leirtad hgy májkül pedó" meg enyhén szólva borderline g4y.
Te se vagy vicces...
Az megmarad továbbra is, ergo nem is kell pótolni 😊
egy zseni volt... RIP.
nagy kár érte, ugyan az utóbbi idõben nem volt a toppon, de amit elõtte letett az asztalra..... pótolhatatlan.<#rinya>#rinya>
nagy kár érte, ugyan az utóbbi idõben nem volt a toppon, de amit elõtte letett az asztalra..... pótolhatatlan.<#rinya>#rinya>
Húú apám, hatalmas duma! Gratulálok, te vagy ma a jubileumi 100. kretén, aki magát borzasztó eredetinek és humorosnak gondolván kifosta magából ugyanezt a szánalmas gondolatot.
Ejj, egy tehetség volt, de ha a gitárosa Van Halen halt volna meg, Õt jobban gyászolnám. Sikereihez kétség nem fér. Sajnos az utód személyére nemigen lesz jelentkezõ, mivel a mai világban a tucatra mennek inkább. A magánéletét meg inkább hagyjuk. Emiatt valszeg a nálunk már régen tapasztalt káröröm hullám ismét kitörõben lesz, mint Zámbókánknál. Nem posztom eldönteni, hogy a többszörös pedofilbotrányban bûnös volt-e, azt nem is követtem nyomon. Természetesen én is elutasítom a pedofília bárminemû megtûrését, de azt hiszem ekkora vagyonnal és egyben hatalommal rendelkezõ emberek közül talán Õ volt az aki a legkevesebbet ártott. Ha megnézem, hogy mások hány háborút lobbiztak ki olajért, vallási elkötelezettségbõl vagy bármibõl, akkor azt kell mondjam, hogy az Õáltal összeénekelt pénz nagy valószínûséggel nem népek kiírtására lett költve. Tehát mint elmúlt énekest kíváncsi vagyok, hogy ki fogja majd követni. Egyáltalán van utánpótlás a "pótolhatatlanok"-ból? (Vagy csak én informálódtam keveset?)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az okokat viszont nem kell keresni... Az állandó idegfeszültség, nyomás na meg az utóbbi évek pereskedései, illetve az õt tönkre tenni akarók együttesen elérték azt ami történt. Egy nagyszerû és hihetetlenül sikeres énekest/embert vesztettünk el, sajnos addig kellett volna megbecsülni amíg még élt :/
bármit is mondanak, a zenéje a mai napig páratlan. "Okos" emberkék meg mindig is lesznek<#beka2>#beka2>
PSN ID: jay-jupiter
akaszd fel magad!
mellesleg te például konkrétan honnan tudod, hogy pedofil? a tévébõl? <#szomoru1>#szomoru1>
Inkább ilyen marhákból lenne kevesebb mint te...
gyekszon R.A.J. forever !! <#vigyor3>#vigyor3>
← ElőzőOldal 3 / 3