• narumon
    Azt azért bírom a nagy pisifanokban hogy xbotozni azt nagyon tudnak de, hogy esetleg más szempontok is lehetnek a konzolvilágban mint az ővék az hihetetlen.

Az én véleményem évek óta és most is tartom: A ps3 drága (még mindig), és van benne egy csomó felesleges kütyü. Majd veszek ha olcsó lesz. A japán játékok nagyrésze nagyon távol áll tőlem a hideg ráz tőlük. Attól, hogy PCn is megjelenik valami az attól még Xbox exkluziv, hiszen PS3-on nem tudnék vele játszani, konzolt meg azért vettem, hogy ne kelljen mindig pcbe ölni a pénzt, ergo pcn sem tudnék vele játszani. (meghát ki a franc akar mondjuk PCn Mass Effectezni).
    Nem kell elfogadni a fent leírtakat, de ezek az én véleményeim, és lehet hogy nem egyezik a tieddel attól még valós és helytálló, ergo nem mindenki xbot akinek xboxa van, nem mindenki akar otthonra wifis, BR lejátszós konzolt mert minek, nem mindenkit dob fel ha jön a Final Fantasy hatvanezredik része, és nem mindenkit érdekel, hogy mekkora erő can a CELL-ben amig nem használják ki.