E3: Sony konferencia
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epic Fail vagy kispajtas..PS2-m es PSP-m van...neked miert jo,ha mutogatod hogy hulye vagy?<#hehe>#hehe>
Nektek xbotoknak miért jó hogy folyton kiröhögtetitek magatokat?
Az Alan Wake per pill amennyire tudom nem jön pc-re,a többi jogos😊
Köcce a listát(gõzöm nem volt róla)
Köcce a listát(gõzöm nem volt róla)
az x360 eladásához még vegyük figyelembe azt is hogy ha megvette és átcsippelte majd jött a széthalás és emiatt új x360 vásárlás.. nem feltétlen 30millió embernek van gépe, csak hogy annyi gépet adtak el.. és ahogy már írták lehet a selejtes példányok is benne vannak.. én inkább arra lennék kíváncsi hogy hány live felhasználó van.. akinek csipmentes a gépe.. hisz a PS3nál ez 100% tudtommal.. 😊
"Audiból is kevesebb fogy mint Opelbõl" <- ezzel azt akartam hangsúlyozni, hogy a felhasználók számára annyira érdektelen a konzolok eladási statisztikái, mint az autópiacé.
"mennyibe is kerül a LIVE? hány évig is akarsz a boxxal játszani?" <- igen, de a boltban az árcédulán nem ez áll, hanem hogy 49999 Ft, az emberek többsége pedig nem számol utána, hogy akkor ahhoz még jön a Live, a HDD, a Wifi, meg még mittudoménmi. Ez hozzátartozik az MS árképzéséhez, és amint a mellékelt ábra mutatja, sokan beveszik.
moyko: A Rising jön PS3-ra is, megnyugodhatsz 😊
"mennyibe is kerül a LIVE? hány évig is akarsz a boxxal játszani?" <- igen, de a boltban az árcédulán nem ez áll, hanem hogy 49999 Ft, az emberek többsége pedig nem számol utána, hogy akkor ahhoz még jön a Live, a HDD, a Wifi, meg még mittudoménmi. Ez hozzátartozik az MS árképzéséhez, és amint a mellékelt ábra mutatja, sokan beveszik.
moyko: A Rising jön PS3-ra is, megnyugodhatsz 😊
Én Ps3 tulaj vagyok, és XBOX360 nem nagyon volt olyan játék ami megfogot volna, egyedül az MGS:Rising miatt fáj egy kicsit a szívem. pc fronton meg a Discilpes 3 - ért... minden mással meg vagyok elégedve qrva jó játékokat kaptunk!
Uncharted 2 , GOW3, Heavy Rain, GT5
Uncharted 2 , GOW3, Heavy Rain, GT5
There is only one Boss!
"Milyen következtetést vonsz le abból, hogy X360-ból 8 millióval többet adtak el? Pl. azt, hogy olcsóbb,"
mennyibe is kerül a LIVE? hány évig is akarsz a boxxal játszani? 990ft-be kerül egy iphone?
mennyibe is kerül a LIVE? hány évig is akarsz a boxxal játszani? 990ft-be kerül egy iphone?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
"Az meg hogy melyik fogy jobban nem tudom miért kéne hogy érdekeljen, nem vagyok részvényes. Audiból is kevesebb fogy mint Opelbõl."
Audi, vagy Opel részvényes vagy?
Audi, vagy Opel részvényes vagy?
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
cateran: Alan Wake, Left 4 Dead jön PC-re is, Metal Gear PC-re, PS3-ra, a Shadow Complex meg a JoyRide pedig XBLA cím, Sonynál se vesszük bele a PSN címeket (Fat Princess, FFVI, Comet Crash, stb).
Az eladások igazából semmit nem mutatnak. Milyen következtetést vonsz le abból, hogy X360-ból 8 millióval többet adtak el? Pl. azt, hogy olcsóbb, és a vásárlók nagy részének ez az elsõdleges szempont. (ja meg kérdés, hogy az eladott 30 millióból mennyi piros ledes mûködésképtelen egyed pihen a szemétdombokon).
2008-as Sony felhozatal: Metal Gear Solid 4, Resistance 2, Valkyria Chronicles, LittleBigPlanet, Naruto Ultimate Ninja Storm, Motorstorm 2.
Nekem kb. ezek tetszenek.
Az eladások igazából semmit nem mutatnak. Milyen következtetést vonsz le abból, hogy X360-ból 8 millióval többet adtak el? Pl. azt, hogy olcsóbb, és a vásárlók nagy részének ez az elsõdleges szempont. (ja meg kérdés, hogy az eladott 30 millióból mennyi piros ledes mûködésképtelen egyed pihen a szemétdombokon).
2008-as Sony felhozatal: Metal Gear Solid 4, Resistance 2, Valkyria Chronicles, LittleBigPlanet, Naruto Ultimate Ninja Storm, Motorstorm 2.
Nekem kb. ezek tetszenek.
Ja,meg az Alan Wake, Left 4 Dead 2, Shadow Complex, Joy Ride, Metal Gear Solid: Rising
persze javits ha valamelyik már nem lenne exclusive,mert a rosseb se tudja nyomon követni õket...
Miért kellene hogy érdekeljen? Mert igy nem lehet összehasonlitani az Xboxszal...
Hmm mi volt erõs a tavalyi felhozatalban amúgy?
persze javits ha valamelyik már nem lenne exclusive,mert a rosseb se tudja nyomon követni õket...
Miért kellene hogy érdekeljen? Mert igy nem lehet összehasonlitani az Xboxszal...
Hmm mi volt erõs a tavalyi felhozatalban amúgy?
cateran: ha összeszámolod, MS-nél a Crackdown, a Forza és a Halo az ami X360 exkluzív, a többi bemutatott játék jön PC-re és/vagy PS3 is. A Sony ezzel szemben szinte csak exkluzívokat mutogatott a 2 órás mûsorban. A játékok minõsége szempontjából 2009 egyértelmûen a Sonyé (már a tavalyi felhozatal is nagyon erõs volt), és akkor még ki se jött a Heavy Rain, a Gran Turismo 5 és a God of War 3.
Az meg hogy melyik fogy jobban nem tudom miért kéne hogy érdekeljen, nem vagyok részvényes. Audiból is kevesebb fogy mint Opelbõl.
Az meg hogy melyik fogy jobban nem tudom miért kéne hogy érdekeljen, nem vagyok részvényes. Audiból is kevesebb fogy mint Opelbõl.
Személyes Összegzésem:
Szerintem az erõs címek listáját nézve a Sony és a Nintendo gyõzött holtversenyben.
(erõs cím alatt nem a "brutál faszaságot" értem, hanem hogy a saját célközönségük számára milyen jelentõs és népszerû, a WiiFitPlus-t éppgy beleszámoltam mint a FF14-et).
Az új kontrollerek közül a WiiMotion+-nak az a legnagyobb elõnye hogy már biztosa lesz rendes szoftveres háttere, a másik kettõhöz csak techdemokat láttunk.
A Natal leginkább egy olyan "jövõ háza-féle" látványbemutatónak tûnt, nem reális tervnek. Drága lesz, nem igazán derült ki hogy hogy lehet vele hagyományos játékokat játszani, stb.
A LilaRudi nagyon félkésznek tûnt, szerintem csak akkor csapták össze a bemutatót amikor megneszelték a Natal-t, ez alapján kicsit kételkedem benne hogy egyáltalán tényleg még erre a generációra tervezik-e. Mindenesetre ha egyszer kész lesz akkor nagyobb jövõt jósolok neki mint a Natal-nak.
Szerintem az erõs címek listáját nézve a Sony és a Nintendo gyõzött holtversenyben.
(erõs cím alatt nem a "brutál faszaságot" értem, hanem hogy a saját célközönségük számára milyen jelentõs és népszerû, a WiiFitPlus-t éppgy beleszámoltam mint a FF14-et).
Az új kontrollerek közül a WiiMotion+-nak az a legnagyobb elõnye hogy már biztosa lesz rendes szoftveres háttere, a másik kettõhöz csak techdemokat láttunk.
A Natal leginkább egy olyan "jövõ háza-féle" látványbemutatónak tûnt, nem reális tervnek. Drága lesz, nem igazán derült ki hogy hogy lehet vele hagyományos játékokat játszani, stb.
A LilaRudi nagyon félkésznek tûnt, szerintem csak akkor csapták össze a bemutatót amikor megneszelték a Natal-t, ez alapján kicsit kételkedem benne hogy egyáltalán tényleg még erre a generációra tervezik-e. Mindenesetre ha egyszer kész lesz akkor nagyobb jövõt jósolok neki mint a Natal-nak.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Nem elég, hogy a játékkínálatot tekintve túltett a Microsofton,"
Ja,meglepõ hogy 3 konzolra több játékot jelentetnek meg, mint az MS 1-re....hülye-e vagy?<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
Nem hagyja magára..hihi,ha 1x jobban fogy még mindig, mint a zászlóshajó PS3-as...
Elugatom még 1x: FF14 PS3 ÉS PC..melyik része nem érthetõ?
Ja,meglepõ hogy 3 konzolra több játékot jelentetnek meg, mint az MS 1-re....hülye-e vagy?<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
Nem hagyja magára..hihi,ha 1x jobban fogy még mindig, mint a zászlóshajó PS3-as...
Elugatom még 1x: FF14 PS3 ÉS PC..melyik része nem érthetõ?
← ElőzőOldal 2 / 2