Amúgy a kommunikációt már megoldottuk, és én még meg is kérdeztem (mert még csak az ajtó előtt álltam), hogy nem-e megyünk vissza, de a többiek nem hallották, és ha egyedül vissza megyek, akkor se lett volna több esélyünk, mint így hogy megpróbálok minél messzebbre eljutni. A kommentátoroknak üzenem, hogy jó munka volt illetve, hallottam, hogy szarrá oltottak minket közvetítés alatt, ti meg próbáltatok védeni, bár én le**arom, hogy ki mit gondol, de azért a magam nevében köszönöm.
De am csak itt a fórumon vagyok új, warezt anno ezzel is meg az első résszel (elsővel még többet) toltam, volt egy nyár hogy az elsőt haverokkal úgy toltuk (sokszor vs-t), hogy reggel 9 től 3-4 óra játék aztán 1-2 óra szünet, utána megint játék megint szünet, és úgy éjfél-hajnali kettő között hagytuk abba. És mehetett az egész elölről. Hmmm... de jó is volt.
A csapattal meg tényleg a sokszor emlegetett, össze szokatlanság, azért látszott, hogy a végére már kezdtük érezni egymást, a másik meg, hogy egy fél éve nem játszottam, amikor felugrott a bajnokság 5let akkor raktam fel újra...
Ja és jó, hogy csak a külsősök vitatkoznak rólunk. De jókat nevetek.