5661
  • böröczk
    a hántert is inkább lökjétek közelről, ne shotival tunkoljátok, mert realism vs-en a társ fél hápéjába is kerülhet : D
  • böröczk
    don seggnyalás nélkül is bejön mindenkinek.

de te még seggnyalással se érnél el semmit nőnél.

ON
  • Fabio Capello
    Na csak meglett ez az accom is :]
  • SigS
    Én is átolvastam az előzményeket.

-Köszönjük a védelmet, végül is az a Tank az első percben rendesen demoralizálta a csapatot tény, de ha jól emlékszem annyira támadott az ellen hogy vissza se tudtunk menekülni SF-hoz. Majd legközelebb figyelünk :(
    Végülis a végére egész jól belejöttünk, én úgy éreztem.

-Köszi a kommentátoroknak, részemről semmi sértő nem volt, tény hogy eléggé szétszórt volt a csapatunk, ezt lehetett is látni.
    (MerlinW csapat)

Üdv. Sig
  • Doom 4
    Roland! Felfedeztem egy nagyon nagy hibát nálad! Hogy ha valakit elkap egy smooker vagy egy hunter, akkor ha közel vagy ne lődd, menj oda és üsd le a jobb egér gombbal a fertőzöttet a társadról, hunternél értelem szerűen lelököd, a smookernél meg ha megütöd a havert, akkor elengedi a smooker.
  • Maak
    Nem mondom teljesen biztosra, de elvileg 21-22-23 este 8 magasságában mi ki tudunk állni, 24-25-26 nálam 1000%, hogy nem játszik, utána meg elvileg megint jó bármelyik nap délután/este
  • Doom 4
    Nekem karácsony előtt, csak 22. lenne jó ami holnap van, de túl sokat még mindig nem gyakoroltunk, úgy hogy nem biztos hogy sok értelme lenne, na meg hát a modemem is rossz még, majd most délután betelefonálok. Szóval szerintem, csak 25.-e után valamikor.
  • SG fan
    Nekem bármikor jó!
  • Neoncsoves
    tsajok seggét mindig nyalják mivel azt hiszik hogy ezzel begyünnek majd nékik
  • Mikrosa
    oké, közben átolvastam még kétszer. Három óra alvás rokzz :D

Akkor viszont úgy néz ki hogy Brigi vs. Borbee csütörtökön 21:15 környékén?

Másik csapatnak van már valami körülbelüli időpontja amikor mehetne a mókázás?

[Borbee, majd keress meg steamen szerverügyben légyszi!]
  • Doom 4
    Nem éppen nektek köszöntem meg, hogy köszönjük a védést. Mármint én személy szerint, ilyen dologban nem beszélhetek a csapat nevében. Viszont ha félre értetted, akkor lehet rosszul fogalmaztam az előbb.
  • Mikrosa
    Senkit nem állt szándékunkban megbántani, illetve többször is hangsúlyoztuk, hogy az összeszokatlanság és az, hogy két új ember is van, erősen befolyásolja a csapatteljesítményt.

Mindenesetre, ha valaki a szívére vette, akkor elnézést, nekünk is ez volt az első alkalom hogy egy komolyabb eseményt kellett vagy négy órában lekommentálni, én a végén már azt se nagyon tudtam mit beszélek :D
  • MrAndree
    Na igen, régi szép idők. :D
  • Nagylaci
    Ja, hogy Te voltál a Tank? :) Hát ha nem haragszol meg érte... Ezt elkúrtad... :) Ha nem baj ha javaslok valamit arra is gondolj amikor Te vagy a Tank, hogy neked az tulajdonképpen jó ha a túlélők egy helyen vannak és nem mernek mozdulni. Sokszor a Tankkal nem érdemes frontálisan nekimenni az ellenfélnek hanem kivárni még azon az áron is, hogy egy csapattársad átveszi a Tankot. Jobb mint "elfecsérelni". Amúgy fertőzöttként általában érdemes fejben tartani, hogy az idő nektek dolgozik. Szóval ha a túlélők valahonnan nem mozdulnak az nektek mindenképp jó már csak a respawnok miatt is!
  • Rage47
    kóró :D
    leftben mindig béna voltam amúgy
  • böröczk
    úristen, ez még megvan?
    jó, de azóta a padawanok túlnőtték a mestert.. te már kóró vagy rédzs : D
    pláne leftben
  • Rage47
    hát igen, én neveltem őket, hogy kell viselkedni a játékban:D
  • Doom 4
    Khmm... khö-khö... A tankolást tényleg gyakorolnom kell még, bár ez első részben jobban ment. Amúgy az tényleg leverte a morált, de aztán szépítettünk és ahhoz képest ahogy indultunk, a végére már "jól" teljesítettünk. Szerintem.

Amúgy meg a másik, hogy Brigiék nagyon rendesek voltak. Mert a végén amikor nem is tom kb. 10 percet állt miattam a játék, azt is kivárták. Úgy hogy még egyszer köszönöm a megértést.

Más téma: Hogy tudok custom mapokat berakni? A vpk fájlt hova kell raknom?
  • Nagylaci
    Rendben, ez is igaz nincs semmi olyan szabály, hogy a korai Tank az szabálytalan vagy efféle. Egyszerűen csak a jelenség közös utálata alapján ELŐFORDUL, hogy az ilyen meccset újra szokták inkább kezdeni.
    Mondjuk akkor úgy, hogy csak szólni akartam tapasztalatlanabb játékosok inkább kérjék meg az ellenfelet, hogy induljon újra a játék. Szerintem én is kértem volna. Gyűlölöm ezt a kapásból Tank az a arcodba jelenséget. Nekem legalábbis kell egy kis idő amíg felveszem a játék ritmusát úgyhogy az elején még ügyetlenebb vagyok egy ennyire szoros szituációban.
  • Nagylaci
    Rendben van, igazad van. :) Azért azt lássuk be, hogy nem meglepő, hogy minden hozzászólásom ugyanarról szól amikor egy konkrét dologban próbáltam megvédeni az igazamat. Lássuk be, hogy ha hirtelen átváltok az örvös bálnák nemi életére azért az is elég meglepő lett volna. :D
    Ami miatt picit felhúztam magam az, hogy még most visszaolvasva sem találom, hogy miért kellett ilyen kategorikusan szembehelyezkedni az álláspontommal. Melyik hozzászólásomban írtam égbekiáltó hülyeséget, vagy voltam sértő?! Mert ha ilyen hibákat nem követtem le, és szerintem nem, akkor azt hiszem elvárhatom az arroganciától és személyeskedéstől mentes vita esélyét. Én belátom lehet, hogy nektek van igazatok, de nem szeretem még egy internetes fórumban sem ha lekezelnek... Úgyhogy részemről:

1.TAPASZTALATAIM alapján kompetitív meccseken sokszor nem játsszák le a meccset a korai Tank esetén mert a nagy többség utálja ezt a jelenséget és villámgyorsan lehet ekkor még restartolni.

2.Én meg mivel érdekes volt a meccsetek és volt véleményem róla (!) gondoltam megjegyzem, hogy esetleg élni lehetett volna ezzel a lehetőséggel.

Úgy érzem ezzel a véleménnyel nem mondok butaságot és nem sértek meg senkit. Éppen, hogy tetszett a meccs és el akartam mondani a véleményemet róla. Egy fórum nem erről szól?!
  • Borbeee
    Ha kommunikáció a probléma valamelyik csapatnak jelezte zava közvetítésbe hogy van mumble ha merlin csapatot érdekel írjanak rám és akkor biztosítok egy szobát
  • Borbeee
    Nos a brigi vs borbee mecs valószínű ,hogy csütörtök fog kezdődni én kértem halasztás 21 15 re majd az még elválik hogy kell e addig várni mert ha letudom mondani a teázást :) akkor mehet hamarabb is dolog és nem nyúl az éjszakába
  • Lunki88
    Asszem ezek után jobb is hogy nem neveztünk be. Csúnyán elvérzett volna a csapatunk. :)
  • böröczk
    és még mellékesen hozzáteszem, hogy left 1 CB-n se kezdtük újra a pályát, amikor széfház előtt jött a tank, nem is nyígott érte senki, és abban a szituációban pont széfházban nem volt egy szál esély se a tank legyűrésére.
  • böröczk

Figyelj már , nem veszed észre, hogy minden hozzászólásod ugynaarról szól? Fölösleges, mi csak próbáltuk megértetni veled, amit írtunk, de úgy látom, 20 hozzászólás után sem sikerült, nem baj, vita egy szál se.

HA kérték volna TERMÉSZETESEN újrakezdjük, mert nekünk sem a szívünk csücske a pálya eleji tank, ahogy az első részben sem volt.
    De mivel nem kérték, és a tank a játék része, mégha az széfház előtt is jön, ezért folytattuk a játékot, és teljesen igazságos volt az, a többi már csak a csapat összeszokottságán, tapasztalatán, taktikáján, reflexén múlott.
    Ennyi, és ezen szerintem nincs mit túlcifrázni.
  • Nagylaci
    Amúgy Ti valójában ott rontottátok el, hogy a Tankotok ismeretlen okból nagyon haragudott a levegőre és a túlélők helyett inkább azt ütötte. :) Igazából ténylegesen nektek akkor "ment el" a pálya ez tény. Tulajdonképpen nektek is viszonylag simán szét kellett volna csapni őket a Tankkal ami nagyon nem sikerült ez is vitathatatlan. Ha jól emlékszem úgy csinálták ki a Tankot, hogy minden túlélő még "zöldben" volt.
  • Doom 4
    Amúgy a kommunikációt már megoldottuk, és én még meg is kérdeztem (mert még csak az ajtó előtt álltam), hogy nem-e megyünk vissza, de a többiek nem hallották, és ha egyedül vissza megyek, akkor se lett volna több esélyünk, mint így hogy megpróbálok minél messzebbre eljutni. A kommentátoroknak üzenem, hogy jó munka volt illetve, hallottam, hogy szarrá oltottak minket közvetítés alatt, ti meg próbáltatok védeni, bár én le**arom, hogy ki mit gondol, de azért a magam nevében köszönöm.

De am csak itt a fórumon vagyok új, warezt anno ezzel is meg az első résszel (elsővel még többet) toltam, volt egy nyár hogy az elsőt haverokkal úgy toltuk (sokszor vs-t), hogy reggel 9 től 3-4 óra játék aztán 1-2 óra szünet, utána megint játék megint szünet, és úgy éjfél-hajnali kettő között hagytuk abba. És mehetett az egész elölről. Hmmm... de jó is volt.

A csapattal meg tényleg a sokszor emlegetett, össze szokatlanság, azért látszott, hogy a végére már kezdtük érezni egymást, a másik meg, hogy egy fél éve nem játszottam, amikor felugrott a bajnokság 5let akkor raktam fel újra...

Ja és jó, hogy csak a külsősök vitatkoznak rólunk. De jókat nevetek.
  • Nagylaci
    :D
    Szóval lássuk akkor. EGYÉRTELMŰEN nincs igazam abban, hogy esetleg újra kellett volna kezdeni a játékot, pedig kompetitív meccseken ezt már csak azért is meg szokták tenni mert mindenki utálja a korai tankot...
    Aztán még én vagyok a köcsög mert nem tetszik, hogy te KINYILATKOZTATSZ egy másik játékmóddal kapcsolatban amit amúgy rengetegen szeretnek és játszanak.
    Harmadszor miután én csak és kizárólag kulturáltan elmondtam a véleményemet ennek ellenére olyanokat kapok, (ha burkoltan is) hogy nem vagyok normális.
    Nekem is nehéz felfogni, hogy valaki lassan 30 évesként ne tudjon arrogancia nélkül olyan módon fogalmazni, hogy érezni lehessen csak a saját szubjektív véleményét mondja. Tudod ha úgy fogalmazol ne csodálkozz ha így fogom gondolni.
    Sokadszorra az is nagyon szimpi, :) hogy most már hárman estek nekem és jókat nevetgéltek, hogy milyen jól megmondjátok nekem a magamét.
    Rettentő érettek és hihetetlen nyitottak vagytok a sajátotokétól eltérő vélemények irányában.
  • böröczk
    Ez a nem számítottak a tankra meg baromság. Rengetegszer jön rögtön széfház előtt a tank, ez már a Left 4 dead első részében is így volt.
    Dead Centeren meg különösen gyakori,de ezt már leírtam.
    És gondolod, ha mi kezdünk survként, kimegyünk a folyósóra, teszünk két lépést, meghalljuk a tankot, akkor nem fordulunk ugyanúgy rögtön vissza?
    Ez nem kiszámíthatóság kérdése, ha már végigmentünk a fél pályán (lifthez vezető út feléig), és jön a tank, akkor is visszafutunk, mert csak a széfházban van esély a tankot legyőzni, ennyi. Ez bárki ellen, bármilyen meccsen érvényes.
  • böröczk
    *vissza a széfházból=vissza a széfházBA
  • böröczk
  • böröczk
    Képzeld, néha még a magnumért is beszaladunk, de nyilván a tanknak idő, amig beér minket, azalatt simán meggondolhatjuk, hogy széfház ajtajából vissza széfházból, vagy ki a folyósóra. : D Kérlek. Egyébként még a public nagy része is visszarohan széfházba, akikkel játszani szoktunk néha, az meg már a csapaton múlik, hogy széfben le tudja-e verni őket tankkal. Kell egy jó búmer és angyalai kombó, és már vége is a játéknak, széfházba visszarohanás ide vagy oda.
  • MrAndree
    Hogy valaki 35-40 között ne legyen képes felfogni, hogy a véleményemet mondom csak azért mert nem írom oda minden második szó után, hogy szerintem vagy szvsz és utána meg kivágja a sértődöttet (amikor eszembe se jutott semmi olyan amit te nagy lelkesen ideírtál) ahhoz csak gratulálni tudok...
    De a kedvedért: SZERINTEM a scavenge egy unalmas és szar játékmód az infeknek zéró taktikázási lehetőséggel. Ha óhajtasz még vitatkozni akkor nem sértődni kéne a semmin.
  • Nagylaci
    "...a scavenge egy rohadt uncsi játékmód, infeknek kb. zéró taktikázási lehetőséggel."
    Felfogtam. Ami neked (nektek)nem tetszik az hülyeség és szar. Valójában infeknek talán még több taktikázási lehetősége is van mint vs. ben!
    Tudom hogy a túlélők hova fognak menni mert látom a fixre "telepített" kannákat. Tudom, hogy időről-időre vissza fognak menni a generátorhoz. Lehet figyelni, hogy ki szalad kannával mert az sebezhető. Splitter felgyújtja az eldobott kannákat amivel betegre lehet szívatni a túlélőket. Hunterrel ráugorhatok az eldobott kannákra amit a túlélők velem együtt kapásból szét is lőnek, ha ügyes vagyok. És még sorolhatnám.
    De megkíméllek a válaszadástól. Már most bocsánatot kérek, hogy más az álláspontom mint neked. Nyilvánvalóan amennyiben Te úgy gondolod a Scavenge egy unalmas szar és csak béna köcsögök játsszák mint én. Tudnám mi a tökömnek szólók hozzá bármilyen fórumban bármihez egyáltalán?!
  • SG fan
    Na ezt aztán alaposan kiveséztétek! :)
  • MrAndree
    Lázár, nálad a legutolsó publik elleni meccs is vérre megy. Kivéve ha megőrülsz és kizársz a saferoomból mert éppen vezetünk 1500 ponttal. :D
  • MrAndree
    Megjegyzem, gőzünk nem volt róla, hogy "gyengébb" csapat. Egyikükkel se játszottam még soha, friend listemen nem voltak, és nem azzal töltöttem az időmet, hogy a profiljaikat nézegessem, meg tökmindegy, éppenséggel 50 órával is lehet valaki vérprofi ha előtte lenyomott 500at warez VSen. Vagy 1000 óra Counter Strike-ot (látam már ilyet). Az hogy meghaltak az elején az nem jelent semmit, bárki elhullhat egy ilyennél. Ahogy velünk is történt már meg számtalanszor. Nem a legszerencsésebb kezdés volt persze, az ilyen sose az.
  • Nagylaci
    Amúgy meg dehogy gondolom én, hogy "erkölcstelenül" nyertetek! JAJ! Még 1X bocsánat ha ez így jött le. Egyszerűen szerintem szigorúan az eleje nem volt "lovagias" a gyengébb csapattal szemben. De hagyjuk az egészet. Leálltam. Nyugtató bevesz, megyek pálya eleji Tankokat számolni... :)
  • Nagylaci
    Ezt elfogadom, igazad van. Amúgy meg "instakill" helyeken kapjátok csak el őket nyugodtan. Legalább megtanulják használni ők is ahogy a Tank -os problémánál is erre utalsz végül is. És van benne igazság.
  • Nagylaci
    Úgy látom tényleg az életben nem kerülünk közös nevezőre. Szóval OK, rendben, bocsánat. A Ti játékotok volt ha köztetek nem volt probléma felesleges volt belebrekegnem. Már eredetileg sem volt szándékomban bárkit megbántani, de sajnos a legtöbb fórumon értelmes vitát nem lehet nyitni ÉS EZT MOST NEM RÁD ÉRTEM MAGADRA NE VEDD. Lécci. Csak úgy általában mondtam. Esküszöm.