Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A rendszerben a profilodnál beállított neved alapján lehet megtalálni. Ez nálad ha jól sejtem a "Brownage". Ilyen néven találtam valakit aki magyar... 😄 Van még egy nagyon egyszerû módszer ha megadod a profilod linkjét! itt az enyém:
http://steamcommunity.com/id/76561198003829238
Kattintható "változat" 😊
Ez közvetlenül a profilodra mutat, tévedés kizárva. (Igen valójában az a bazi hosszú szám vagy a Steam -en 😄 )
Szóval ha a számot megadod az alapján egy középbuta user közvetlenül megtalál keresés nélkül. Te például a 76561197990980250 -es rabtársam vagy... Izé... 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
És azért összetartás van? Több mint MW2-ben? <#eplus2>#eplus2>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kérdésem lenne. Ha az alapjátékot megveszem, L4D2, akkor azzal játszik még valaki vagy kénytelen vagyok megvenni a DLC-ket?
Kösz
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Tank vs. Charger
Dark Carnival utolsó pályáján kolléga a tankhoz hozzávágta a Boomer nyálat és ráment minden zombi... ezután pedig nekifutott egy Charger és benyomta a falba... öröm volt nézni 😄
Utána a tank 2 terebélyes parasztlengõ kíséretében lenyugtatta.
Tank vs. Witch
Swamp pályán valahol azon a részen miután átkeltünk a folyón egy witch jányka sírdogált a fûben... odamentem hogy shotgunnal kinyírom, csak azt nem figyeltem hogy 1 db töltény volt a tárban... így a lövés után nem maradt más lehetõség mint szaladni. Futottam, közben táraztam utánam a witch...
Haverok leragadtak valahol, így tök egyedül voltam azon a részen és sajna utolért és leütött a boszorka. De épp jött egy tank és leszedte rólam 😄D
Mivel a földön voltam békén hagyott és a haverokat kezdte üldözni akik idõközben megérkeztek és vadul lõtték...
Horda vs. Jockey
Dead centernél egy jockey-ra rávágtuk a boomer nyálat... a horda szétkapta... 😄 köpni nem tudott szegény 😄
Az ilyen pillanatokért duplán megéri játszani 😄
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Barátoknak vagy klánoknak hívják õket😊 Éppen ezért kívülállók felejtõsek.
Steam csoportszervereken lehet összehalászni jóembereket.
[merlinw.org]
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Kumiho #2179
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Kumiho #2179
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx