Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali. BrOwnage néven keress rám, vegyél fel, magyar vagyok és l4d2-zöm 😄

DAFFANGER
Csáó L4D2 fanok.Jó lenne Magyarokkal is játszani ha vkinek van kedve felvehetne steam-en jó lenne minél többen nyomni Magyarokkal.Ha valakit érdekel a steamem vagy az övét megadja irjon egy privit légyszives.Üdv

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Király😊 Vagyunk jópáran, de ha gondolod vegyél fel steam-en, szoktunk jó kis coopokat nyomni esténként.

SigS
Megvettem! <#pias>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Megvan bocs <#miaz>

SigS
mi?

TheGrinder
3,50€ steamen! 😊

zsakosfrodo2
Jó kis map, legalább 2x végigvittük haverokkal. (Nem játszunk túl sokat. 😊 )

Lunki88
L4D1-hez már régóta kint van. Igazi profik csinálták. 😊
nem ismerem. ez egy map? jó? szólj amint lesz, töltöm és teszteljük😊

lolSL
nemsokára kész a l4d2 változat.

Amúgy közben rájöttem, hogy a profil szerkesztésnél van lehetõség saját linket készíteni a profilomhoz, elvileg oda beírtam, hogy barnus és most a http://steamcommunity.com/id/barnus címen vagyok elérhetõ, ami barátibb, mint az a hosszú számsor 😊

Igen, igazad van, csak ha épp átírom a steam nevemet, akkor már nem találnak meg. tulképp MSN-en is a bejelentkezési emailed alapján találnak meg és minden hasonló programban. De igazad van, az ID jobb ötletnek tûnik😊

Nagylaci
Gondoltam felveszlek ismerõsnek, de te is elkövetted azt az igen általános hibát, hogy a Steam BEJELNTKEZÕ nevedet adod meg mint ID -t! Nem azt kell. Éppenséggel arra a jelszavaddal együtt kimondottan vigyázni kellene. A Steam -en minden megvásárolt játékodra a profilod "vigyáz"...
A rendszerben a profilodnál beállított neved alapján lehet megtalálni. Ez nálad ha jól sejtem a "Brownage". Ilyen néven találtam valakit aki magyar... 😄 Van még egy nagyon egyszerû módszer ha megadod a profilod linkjét! itt az enyém:

http://steamcommunity.com/id/76561198003829238

Kattintható "változat" 😊

Ez közvetlenül a profilodra mutat, tévedés kizárva. (Igen valójában az a bazi hosszú szám vagy a Steam -en 😄 )
Szóval ha a számot megadod az alapján egy középbuta user közvetlenül megtalál keresés nélkül. Te például a 76561197990980250 -es rabtársam vagy... Izé... 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

persze, szoktuk egymást hivni groupba. Versusoztunk is multkor, bár én inkább coopot szoktam nyomni, vs-t még gyakorolgatnom kell majd.

SigS
OK kösz, de mondom elõbb meg kell vennem 😊

És azért összetartás van? Több mint MW2-ben? <#eplus2>

Doom 4
Ez nem MW2 szerencsére 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Találtam egy rakás magyart, akik L4D2-znek, ha felveszel steamre, akkor nyomhatunk majd pár gamet😊

köszönjük a reklámot, viszlát.

bertino
dlc nincs pezert.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SigS
Helló!

Kérdésem lenne. Ha az alapjátékot megveszem, L4D2, akkor azzal játszik még valaki vagy kénytelen vagyok megvenni a DLC-ket?

Kösz

Synchronous
Ma nem semmi meccsünk volt 😄

Tank vs. Charger

Dark Carnival utolsó pályáján kolléga a tankhoz hozzávágta a Boomer nyálat és ráment minden zombi... ezután pedig nekifutott egy Charger és benyomta a falba... öröm volt nézni 😄
Utána a tank 2 terebélyes parasztlengõ kíséretében lenyugtatta.

Tank vs. Witch

Swamp pályán valahol azon a részen miután átkeltünk a folyón egy witch jányka sírdogált a fûben... odamentem hogy shotgunnal kinyírom, csak azt nem figyeltem hogy 1 db töltény volt a tárban... így a lövés után nem maradt más lehetõség mint szaladni. Futottam, közben táraztam utánam a witch...
Haverok leragadtak valahol, így tök egyedül voltam azon a részen és sajna utolért és leütött a boszorka. De épp jött egy tank és leszedte rólam 😄D
Mivel a földön voltam békén hagyott és a haverokat kezdte üldözni akik idõközben megérkeztek és vadul lõtték...

Horda vs. Jockey

Dead centernél egy jockey-ra rávágtuk a boomer nyálat... a horda szétkapta... 😄 köpni nem tudott szegény 😄

Az ilyen pillanatokért duplán megéri játszani 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

köszi, közben összefutottam már két tucat magyarral😊 egyre jobban tetszik a játék, pedig anno single-ben már végignyomtam.

csatlakozz elsõ körben pár group-hoz, például totall4d. de keress rá steam-en is a megfelelõ kulcsszavakkal, vannak magyar csoportok még. meg szerintem itt is szívesen megadják páran a steam id-t, aztán máris lesz kivel nyomni. de egyébként quick match során is csomó magyarral futhatsz össze, érdemes a neved mellé kitenni -t így az elején, hogy tudják.

Narxis
Mintha már valaki írt volna ilyen problémával ebbe a topikba régen... próbáld meg azt, hogy az ellenkezõ értékre állítod a Multicore rendering(?) beállítást.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ezt a módszert is próbáltam, mint lehetséges megoldást.😊 A válasz igen. 😞
és ha a use gombot más billre rakod, akkor is ugyanez történik?

Update: A "use" gomb használatakor akad meg a kép legalább 2-3, de akár 10 másodpercre is. Függetlenül attól, hogy fegyvert veszek fel, ajtót nyitok ki vagy csak úgy megnyomom a gombot. Reinstall nem segített. Van ötlet mi lehet a baj? Nem játszottam bõ 1 hónapja a játékkal, ma pedig játék során ezzel a problémával találkoztam.
A Left 4 dead 2-ben amikor ajtót nyitok vagy fegyvert veszek fel, minden esetben megakad a játék. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj? Folytattam hibajavítást a programban a steamen, de a probléma nem oldódott meg. Teljes újratelepítés elõtt kreatív ötleteket remélek tõletek a fórumon. A játékot továbbá steam ajánlott beállítások mellett is kipróbáltam. Köszi
Doom 4
Nekem is van és én is kívül állóként került be egyszer véletlenül. Aztán csak jöttek az emberek. De már nagyon rég nem játszottam, steamre se mentem fel, remélem még megvannak, mert jól elvoltunk.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hát majd próbálkozom, de ha nyomtok valami csoportos coopot vagy akár vs-t, akkor szívesen beszállnék, ha épp nincs elég ember 😊

MerlinW
Van rengeteg. Nekem is van 3-4 15-16 fõs L4D társaságom.
Barátoknak vagy klánoknak hívják õket😊 Éppen ezért kívülállók felejtõsek.
Steam csoportszervereken lehet összehalászni jóembereket.

[merlinw.org]

Hali,most találtam ide. Van valami magyar community L4D2-nek, esetleg az elsõ résznek, akik rendszeresen együtt játszanak, vagy mindenki csak random quick matchezik?

böröczk
már megoldottam, viszont megint toszakszik a sztim komunitty, másnak is?

Kumiho #2179

DAFFANGER
Ezek a custom pályák meg campaignok kurva jók és egyszerü is a telepitésük nagyon jó ez a game😊

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

böröczk
win reinstall után, ha a verify integrity of game cash nem segít, akkor mit lehet még tenni, hogy elinduljon a játék, és ne kelljen újra lekínlódni a két mbites netemmel.. ?

Kumiho #2179

darki81
<#vigyor1><#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
Steam-en mindkét rész összesen 10€.

[merlinw.org]

böröczk
Sokkal jobb, amikor dead air 4. pályánál, széfház elött sírdogál a bárpult tetején. : D

Kumiho #2179

Gubberx
loooool

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

morvaigaben
Emós witch várja a fél10es buszt 😊

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

yo dawg?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Narxis
lol

Narxis
omfg

darki81
omg

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

böröczk
5 percenként legalább 2-vel

Kumiho #2179