Minden, amit a Pálya Alkalmassági Vizsgálatról tudni kell!
  • streeter
    Én novemberbe voltam PAV2 izsgán nem egy nagy szám. Sokkal durvábbra számítottam. 11-re mentem fél3 kor kezembe a papírral mehettem haza.
    Nem a feladatok hosszuak hanem a várakozás két feladat között.

1. be kell menni egy pszihológussal beszélgetni. Mennyit vezettél eddig, drogozol, iszol, cigizel-e stb kérdések. Utánna ugyan itt van olyan, hogy eléd raknak 8 arcot és melyik szimpatikus és melyik nem ki kell választani 1-1-et ezekből van 8 és 2x végig kell csinálni, de nem kell emlékezned mit jelöltél előtte mert nem a memória a lényeg itt.
    2. ez már gépes feladat. Beülsz egy kép elé előtted van 7 gomb meg 2pedál a lábadnál meg ilyen ceruzás izé is van.
    Gépeknél először ilyen memória teszt van h egy kép felvillan 1mp-re meg kell jegyezni minél több részletet mert lesz 3-4 kérdés a képről. Pl: hol volt autó, milyen tábla volt, volt e gyalogos ha igen merről stb.....ez már rövid távú memória teszt. Nekem sikerült 100%-osra.
    Második. Van 4 alakzat fent alol meg van 1 ami mindig változik. Két gombot kell hasznáni ha egyikzik a fenti 4 vmelyikével akkor bal gomb ha nem akkor jobb. (gombok lehet fordítva voltak már nem emlékszem pontosan)
    Harmadik gépes. Monitoron vannak szinek és amyilen színt látsz olyat nyomsz a gombok közül ha magas vagy mély hang akkor megint más meg a 2 pedállal is van feladat. Ez már kicsit bonyolultabb. Bele lehet kavarodni de a lényeg h nem kell kapkodni.
    4. feladat Kapsz egy kormányt és egy pöttyöt az "úton" kell tartani. Magyarul követni kell egy csíkot jobbra ballra és a gázzal szabályzod a sebességet, de van olyan is h a gép adja a sebességet neked csak kormányozni kell.
    5. feladat Ilyen általános kérdések vannak amire igen nemmel kell válaszolni, hogy szeretsz-e gyorsan hajtani, szeretsz-e társaság középpontjába lenni ilyesmik.

Igazából nem nagy szám simán meg lehet csinálni csak nem kell parázni. Én PÁV2-n voltam de azt mondták a PÁV1 is simán meg lett volna ott +2 feladat van még vmi összekötögetős meg nemtudom mi a másik.

PÁV1-et 5évente újítani kell a 2-3 korlátlan, de ha megbuksz 2-ből nem kapod meg a 3-at.