...
-
Zozo0122 #5218 Szerintetek mikor éri meg elkezdeni a DLC-ket? 18-as vagyok most. Úgy tervezem, hogy jó sokáig előrehaladok a történetben és ha már érzékelem, hogy jön a végkifejlet akkor megjelenés sorrendjében letolom a DLC-ket. Így a végére szépen összeáll a történet nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még nem voltam benn Vegasban, kicsit tartok is a helyzettől. Eldöntöttem, hogy ahogy meglátom Bennyt hiába magyarázkodik helyben agyonlövöm. Remélem nem fogom egész Vegast magamra uszítani, de hát ez van ne mondjátok el mi lesz:DDD Na de visszatérve a DLC témára. Ha jól tudom ezekből igazán nagy összefüggés a történettel csak az utolsónak van (Lonesome Road), a többi meg mindenféle egyéb dolog. A Zion parkos trailerében valami összeégett és bemaskarázott figurát látok...ezt sejtem ki lehet, már a rangerek bezséltek nekem róla. Ez eddig oké. Az Old Worlds Blues meg valami tudományos témájú, vicces DLC na ott garantáltan eldobom az agyam
a Dead Money meg egy eltűnt kaszinó felkutatása ha jól emlékszem a trailerek alapján.